Bu göbek nasıl gidecek :(

seatlle seatlle ne bilim bi plates hocasi bulmusken sorayim demistim : ))) ben alt karin hareketi yapincada ust sekilleniyor daha cok sanki..ustten baslamasi normalmis, malum yer cekimi..ama ne kadar zamanda alta gelecez merak ediyorum : )
Sen çok yaşa :))) şöyle tarif edebildiğim kadar edeyim alt karın için vücudun alt kısmının çalışması gerekiyor üst karın için üst bölge (mekik vb ....)alt karın için dümdüz yere uzan belini iyice yerleştir bacakların masa pozisyonunda olsun gövden yerde ayaklarını sırayla indir kaldır yere değdir tekrar eski pozisyonuna dön sırayla en az 10 kez yap çok hareket var benzeri canım benim ama bunun nefesi var hizalanması önemli çok çeşidi var o yüzden video önerdim sakın öyle dedim diye geçiştirdiğimi düşünme olur mu:KK200:

Birşey daha geldi aklıma. Eğer maddi durumun yerindeyse 3d lazer lipoliz de yaptirabilirsin. Ben mesela gidimdan şikayetçiydim. 6bin TL karşılığında gidima yaptırdım. Tam 4 gün sonra 5 ayımı dolduracagim.Bununla ilgili konumda mevcut..

Bunlari neden yaziyorsun, reklam mi niyetin? Hayır bana hiç bunları öneren olmadı. Ben hep kendim buldum dermanimi. Sana da bir faydam olursa çok sevinirim.
Sen bir gidiya 6 bin vermişsin arkadaşım benim gibis kimbilir nekadar tutar :))

Bu arkadaş demisya her on kiloya yarım litre su içmek gerek diye.ozaman ben 4 litre içmem lazım.zaten çok su içen biride değilim.bir buçuk icebilsem onada razıyım yarın basliyacagim Allah'ın izniyle
boyun kacki? ..gercekten 4 litre cok..inan doktora sorsan o bile der cok diye..ben 1-1,5 arasi tuketmeye calisiyorum en az..boy 1,55..yani 4 litre icsem hic birsey yiyemem ve sanirim boynuma hortum baglayip sirtima damacanayla gezerim : ))

Sen çok yaşa :))) şöyle tarif edebildiğim kadar edeyim alt karın için vücudun alt kısmının çalışması gerekiyor üst karın için üst bölge (mekik vb ....)alt karın için dümdüz yere uzan belini iyice yerleştir bacakların masa pozisyonunda olsun gövden yerde ayaklarını sırayla indir kaldır yere değdir tekrar eski pozisyonuna dön sırayla en az 10 kez yap çok hareket var benzeri canım benim ama bunun nefesi var hizalanması önemli çok çeşidi var o yüzden video önerdim sakın öyle dedim diye geçiştirdiğimi düşünme olur mu:KK200:
linki ozelden atayim bir suredir yaptigim hareketlerin..dogru yoldayim sanirim..ama ayda ordada degisiklik olmasini isterdim : ) bakalim devam etcem..ozelden atiyorum sana linkleri..her gun yapiyorum bunlari..

linki ozelden atayim bir suredir yaptigim hareketlerin..dogru yoldayim sanirim..ama ayda ordada degisiklik olmasini isterdim : ) bakalim devam etcem..ozelden atiyorum sana linkleri..her gun yapiyorum bunlari..
Tamam canım olur

boyun kacki? ..gercekten 4 litre cok..inan doktora sorsan o bile der cok diye..ben 1-1,5 arasi tuketmeye calisiyorum en az..boy 1,55..yani 4 litre icsem hic birsey yiyemem ve sanirim boynuma hortum baglayip sirtima damacanayla gezerim : ))
1.68 boyum bende çok icemiyorum

Rica ederim ne demek 1 hafta yapın farkı zaten anlarsınız..
Hemde beslenme düzeninizi değiştirmeden.
Annem hala aynı yiyor herşeyi yiyor sadece beyaz ekmek yerine 1 senedir kepekli tam buğday çavdar ekmeği yiyor beyaz ekmek de şişrebilir ödem yapıyor vucudta bilginiz olsun.
Banada cazip geldi bu formul

Şimdi bu egzersizlerin yanında x30s fln yaziyorya günde 30 kezmi yapicaz

Günde kaç kere ve yemeklerden öncemi.sormustum galiba ama formüller birbirine girdi bende şimdi :))))
Günde 1 .. gece uyumadan yarım saat önce
Aç tok farketmez açsanız bile doyurur tokluk verir göbeği inceltir..
Toksanız bile hazmınızı kolaylaştırır metabolizmayı hızlandırır gece göbekten yağ yakmaya devam eder her türlü olur..

Günde 1 .. gece uyumadan yarım saat önce
Aç tok farketmez açsanız bile doyurur tokluk verir göbeği inceltir..
Toksanız bile hazmınızı kolaylaştırır metabolizmayı hızlandırır gece göbekten yağ yakmaya devam eder her türlü olur..
İnşallah bakalim.sooyyle incecik dal gibi olayım :))

Back
X