- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
konu acmistin hatirliyorum : )Valla o kadar takmistimki para pul gözüm görmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu acmistin hatirliyorum : )Valla o kadar takmistimki para pul gözüm görmedi![]()
Hangi video,bende kendi capımda bişeyler yapıyorum ama pek bi etki görmedimBende de az bişey kaldı doğumdan sonra bira göbeği gibi sezeryan göbeği bende ne yapsam ne yapsam baktım karşıma çoook eski bir kk konusu çıktı. Arşivden hatta :) bayan yazmış hergün youtube da 8 dakikalık karın egzersiz adlı videoyu izliyorum diye . Bende başladım gerçekten etkisini görmeye başladım sanki
Kesin sadece göbek mi inceltiyor? Baska yerleru inceltmiyor dimi?Günde 1 .. gece uyumadan yarım saat önce
Aç tok farketmez açsanız bile doyurur tokluk verir göbeği inceltir..
Toksanız bile hazmınızı kolaylaştırır metabolizmayı hızlandırır gece göbekten yağ yakmaya devam eder her türlü olur..
Nekadar surede verdinTibet'in gençlik pınarı diye bir yoga-egzersiz türü var, evde yapabileceğiniz.
Onu yapıp, biraz da ölçülü yedigim donem 10 kilo vermistim hem de nasil olduğunu anlamadan.
Evet kesinlikle en çok göbek kısmında etkili..Kesin sadece göbek mi inceltiyor? Baska yerleru inceltmiyor dimi?
bu kuru bu kk da gorup yapmistim zamaninda..o kadar kotu ettiki beni resmen afedersiniz basurumu bile azdirmisti..hemde 1 gunde.. yapamadan birakmistim tabii. ama herkeste ayni olmayabilir tabiiSize yoğurt ( ev yapımı olursa çok iyi olur)
Toz zerdeçal ..
Toz tarçın ..
Toz zencefil ..
Vee bol su.
Kürünü öneririm. Direk göbek kilolarını hedef alıyor ..
Bizde iddiaya girmiştik diyet yaptim spor yaptim kg verdim ama göbek gitmemisti bende gerdirdimEşimle iddiaya gitmiştik bir buçuk ayda veririm ben dedim ama maalesef bir ayın kaldi
Evet baharatları açısında sorun yaşamışsınız üzüldüm.. mideniz hassas demek ki bagsur sorunu da zor geçmiş olsun.bu kuru bu kk da gorup yapmistim zamaninda..o kadar kotu ettiki beni resmen afedersiniz basurumu bile azdirmisti..hemde 1 gunde.. yapamadan birakmistim tabii. ama herkeste ayni olmayabilir tabii
mayali sut nedir tobe bismillah : ) anam daha neler duycam : ) bende gunluk zerdecal tuketiyorum karabiber bal sut ile..belkide 1 kasik degilde yarim koysam o kadar etki etmezdi bilmiyorum. ben zerdecali yarim cay kasigi kullaniyorum mesela simdi. cocuklar yemezler normal yemekte..salcasiz lokanta usulu mercimek corbasi yapinca icine katiyorum rengini parlak yapiyor..azda olsa yemis oluyolar. bak aklima dustu yarin azda olsa deneyim yatmadan once : )Evet baharatları açısında sorun yaşamışsınız üzüldüm.. mideniz hassas demek ki bagsur sorunu da zor geçmiş olsun.
Bnde hafta da 1 , 2 yemeye çalışıyorum ama sadece vitamini açısından içindeki baharatlar çok sağlıklı keza yoğurtta öyle.
Beni de mayalı süt mahvetmişti hep içmek istiyorum mayanın vitaminleri inanılmaz bütün B’ler mayada folik asit falan eksiğimde var.
Aman nasıl gece içiyorum bir karın ağrısı İshal mahvetmişti beni:
Önce denemek gerekli tabii ..
Ayran yaparakta tüketebilesiz aslında hem daha hafif olur migdenizi yormaz ..mayali sut nedir tobe bismillah : ) anam daha neler duycam : ) bende gunluk zerdecal tuketiyorum karabiber bal sut ile..belkide 1 kasik degilde yarim koysam o kadar etki etmezdi bilmiyorum. ben zerdecali yarim cay kasigi kullaniyorum mesela simdi. cocuklar yemezler normal yemekte..salcasiz lokanta usulu mercimek corbasi yapinca icine katiyorum rengini parlak yapiyor..azda olsa yemis oluyolar. bak aklima dustu yarin azda olsa deneyim yatmadan once : )
Hangi video,bende kendi capımda bişeyler yapıyorum ama pek bi etki görmedim
Link atabilir misiniz