Bu göbek nasıl gidecek :(

Bende de az bişey kaldı doğumdan sonra bira göbeği gibi sezeryan göbeği bende ne yapsam ne yapsam baktım karşıma çoook eski bir kk konusu çıktı. Arşivden hatta :) bayan yazmış hergün youtube da 8 dakikalık karın egzersiz adlı videoyu izliyorum diye . Bende başladım gerçekten etkisini görmeye başladım sanki

Bende de az bişey kaldı doğumdan sonra bira göbeği gibi sezeryan göbeği bende ne yapsam ne yapsam baktım karşıma çoook eski bir kk konusu çıktı. Arşivden hatta :) bayan yazmış hergün youtube da 8 dakikalık karın egzersiz adlı videoyu izliyorum diye . Bende başladım gerçekten etkisini görmeye başladım sanki
Hangi video,bende kendi capımda bişeyler yapıyorum ama pek bi etki görmedim
Link atabilir misiniz

Günde 1 .. gece uyumadan yarım saat önce
Aç tok farketmez açsanız bile doyurur tokluk verir göbeği inceltir..
Toksanız bile hazmınızı kolaylaştırır metabolizmayı hızlandırır gece göbekten yağ yakmaya devam eder her türlü olur..
Kesin sadece göbek mi inceltiyor? Baska yerleru inceltmiyor dimi?

Kesin sadece göbek mi inceltiyor? Baska yerleru inceltmiyor dimi?
Evet kesinlikle en çok göbek kısmında etkili..
Metabolizmayı da çalıştırıyor fazla yağ varsa vücudta yakadabilir.
Kür zaten saraç oğlunun ve çok sağlıklı içindeki baharatlar yoğurtla enfes oluyor

Size yoğurt ( ev yapımı olursa çok iyi olur)
Toz zerdeçal ..
Toz tarçın ..
Toz zencefil ..
Vee bol su.
Kürünü öneririm. Direk göbek kilolarını hedef alıyor ..
bu kuru bu kk da gorup yapmistim zamaninda..o kadar kotu ettiki beni resmen afedersiniz basurumu bile azdirmisti..hemde 1 gunde.. yapamadan birakmistim tabii. ama herkeste ayni olmayabilir tabii

bu kuru bu kk da gorup yapmistim zamaninda..o kadar kotu ettiki beni resmen afedersiniz basurumu bile azdirmisti..hemde 1 gunde.. yapamadan birakmistim tabii. ama herkeste ayni olmayabilir tabii
Evet baharatları açısında sorun yaşamışsınız üzüldüm.. mideniz hassas demek ki bagsur sorunu da zor geçmiş olsun.
Bnde hafta da 1 , 2 yemeye çalışıyorum ama sadece vitamini açısından içindeki baharatlar çok sağlıklı keza yoğurtta öyle.
Beni de mayalı süt mahvetmişti hep içmek istiyorum mayanın vitaminleri inanılmaz bütün B’ler mayada folik asit falan eksiğimde var.
Aman nasıl gece içiyorum bir karın ağrısı İshal mahvetmişti beni:
Önce denemek gerekli tabii ..

Evet baharatları açısında sorun yaşamışsınız üzüldüm.. mideniz hassas demek ki bagsur sorunu da zor geçmiş olsun.
Bnde hafta da 1 , 2 yemeye çalışıyorum ama sadece vitamini açısından içindeki baharatlar çok sağlıklı keza yoğurtta öyle.
Beni de mayalı süt mahvetmişti hep içmek istiyorum mayanın vitaminleri inanılmaz bütün B’ler mayada folik asit falan eksiğimde var.
Aman nasıl gece içiyorum bir karın ağrısı İshal mahvetmişti beni:
Önce denemek gerekli tabii ..
mayali sut nedir tobe bismillah : ) anam daha neler duycam : ) bende gunluk zerdecal tuketiyorum karabiber bal sut ile..belkide 1 kasik degilde yarim koysam o kadar etki etmezdi bilmiyorum. ben zerdecali yarim cay kasigi kullaniyorum mesela simdi. cocuklar yemezler normal yemekte..salcasiz lokanta usulu mercimek corbasi yapinca icine katiyorum rengini parlak yapiyor..azda olsa yemis oluyolar. bak aklima dustu yarin azda olsa deneyim yatmadan once : )

mayali sut nedir tobe bismillah : ) anam daha neler duycam : ) bende gunluk zerdecal tuketiyorum karabiber bal sut ile..belkide 1 kasik degilde yarim koysam o kadar etki etmezdi bilmiyorum. ben zerdecali yarim cay kasigi kullaniyorum mesela simdi. cocuklar yemezler normal yemekte..salcasiz lokanta usulu mercimek corbasi yapinca icine katiyorum rengini parlak yapiyor..azda olsa yemis oluyolar. bak aklima dustu yarin azda olsa deneyim yatmadan once : )
Ayran yaparakta tüketebilesiz aslında hem daha hafif olur migdenizi yormaz ..
Dediğiniz gibi yarım çay kaşığı ölçüsünü deneyin.

Bir simit de 270 kalori var ve 300 kalori yakmak icin hizli tempoda 10km kosmaniz gerek.
Spor salonuna gitme imkaniniz olmadigi icin ev icerisinde bu eforuda sarf edemezsiniz.
En iyisi yiceklerin kalorilerini ögrenip kalori tüketimini 700-800lerde. Tutup arkadaslarin dedigi gibi evde egzersizlerle desteklemek.

Birde Dukan diyeti bana cok mantikli geliyor önce protein diyetiyle kaslari destekleyip sonra kilo verdiyor. Son asamaya gelindiginde saglikli beslenme benimsenmis oluyor. Bi arastirmanizi öneririm

15 kilo aldım doğumdan çıkınca 10 kilosu gitti 5 kilosu da 1-2 aya gitti ama hooop birden 15 kilo geri geldi. Ben şaşırdım qma bebeğimi emzirirken yapabileceğim bir şey yoktu. Sonra bebek hareketlenmeye başlayınca koşturmacalar başlıyo. Bebeğim 1 yaşında ve hamilelikten önceki halime döndüm çok şükür. Ekstra birşey yapmadım hala çok yiyorum. Tek fark paketli işlenmiş ürün yemiyorum ve şekerli neredeyse hiç tüketmiyorum onun haricinde evde yapılmış her şeyş yerim. bir de geç saatte bir şey yemem. Bol su içerim

Gün boyu aç bırakılan vücuda gece yükleme yaparsan o vücud napsın
Sende çocuklarla yeterince koşturuyosundur gec yeme gündüz istediğini ye paketli işlenmiş gıdalar olmasın sebzeyi bol ye 2 hafta da farkedersin hafifliğini şekerli de az tüketmeye dikkat et faydası çok olur

Telefonunuza spor programı yükleyip vakit buldukça onu takip edebilirsiniz günde yarım saat bile değil özellikle göbek için olanı seçersiniz ekmek yemeyin derim ben önce yarıya indirin sonra çeyrek ve sonra tamamen bırakın zaten kısa zamanda alisiyor insan tatlıyi tamamen bırakın şekersiz çaylar kahveler için aralarda akşam yemeğinde büyük kase salatayla doyun salataya değiştirerek et mısır mercimek nohut gibi şeyler ekleyebilirsiniz zamanla alisinca bakliyatli salatayı öğlen sadece yeşilliği akşam yiyin salataya taze biber yada açıda ekleyebilirsiniz oglen yoğurt yanında biseyler patates gibi yiyebilirsinz aclik hissedince meyve form bisküvi kuru meyve azar azar tabi atistirin sıkıldikca acikanlardansaniz başka meşgale bulun kendinize ben yazın bu şekilde 2 3 ay gibi kısa bir sürede 9 kilo verdim 56 dan 47 ye düştüm diyeti bırakınca 2 kilo aldım ama hemen değil ve orda sabit kaldım bayadır da bu kilodayim ideal kilom

Hangi video,bende kendi capımda bişeyler yapıyorum ama pek bi etki görmedim
Link atabilir misiniz

Level 1 level 2 var

İlk yaptığımda zorlandım ama hergün yaparsanız tempoya alışıyorsunuz :) yanında tabi diyet yapıyorum öyle aşırıya kaptırmadan ama. Mesela ekmek yemiyorum hiç kahvaltı haricinde. Bol su tabi öle kendi çapımda . İnşallah etkisini görürsünüz

Back
X