Bu göbek nasıl gidecek :(

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Slm arkadaşlar.dogumdan sonra kilom çok kaldı.cok üzülüyorum.ozellikle göbek bölgem.ilk doğumunda bir ayda eski kolona dönmüştüm.ama bu sefer yapamıyorum.uc yaşında ikizlerim var diyetisyen gittim tahlillerimde hicbisey çıkmadı.birturlu boğazımi tutamıyorum.butun gün diyetteyim diye dikkat ediyorum gece maalesef dayanamıyorum.spor salonuna gitmem zor çocuklarla.evde napabilirim.gobegimi eritmek için bir önerimiz varmı.birsuru kiyafetim var ama yakıştıramadım kendime.moralim çok bozuluyor 15 16 kilo versem yetecek.bana önerileriniz varmı bu göbeğin gitmesi icin

Slm arkadaşlar.dogumdan sonra kilom çok kaldı.cok üzülüyorum.ozellikle göbek bölgem.ilk doğumunda bir ayda eski kolona dönmüştüm.ama bu sefer yapamıyorum.uc yaşında ikizlerim var diyetisyen gittim tahlillerimde hicbisey çıkmadı.birturlu boğazımi tutamıyorum.butun gün diyetteyim diye dikkat ediyorum gece maalesef dayanamıyorum.spor salonuna gitmem zor çocuklarla.evde napabilirim.gobegimi eritmek için bir önerimiz varmı.birsuru kiyafetim var ama yakıştıramadım kendime.moralim çok bozuluyor 15 16 kilo versem yetecek.bana önerileriniz varmı bu göbeğin gitmesi icin
Hiç bir fikrim yok. Belki işime yarayan bir bilgi vardır diye bakmaya geldim.

Tibet'in gençlik pınarı diye bir yoga-egzersiz türü var, evde yapabileceğiniz.
Onu yapıp, biraz da ölçülü yedigim donem 10 kilo vermistim hem de nasil olduğunu anlamadan.

Boğazı tutmadan kilo da gitmez göbek de. Günün en tehlikeli saatinde yiyorsunuz üstelik. Diyet diye düşünmeyin, beslenme biçiminizi değiştirin. Bunun yanında spor yaparsanız ekstra katkısı olur ama diyetsiz spor işe yaramaz aksine daha çok kilo aldırma ihtimali var.

yediklerinize dikkat etmek zorundasınız

bol su içmeli

düzenli spor yapmalısınız

mucize yöntemler malesef çözüm değil çözüm bile olsa geçici çözümler

sağlıklı yaşamalısınız sözün kısası

Vücudu gün boyu diyetle tutup akşam yüklenmek çok kötü. Yapamıyorsanız diyet işine girmeyin. Onun yerine porsiyonlarınızı küçültün. Ekmeği ve pilavı zorunlu olmadıkça tuketmeyin. Göbek için plank egzersizi öneririm. Başlangıçta zor geliyor ama alışınca faydasını göreceksiniz.

Boğazı tutmadan kilo da gitmez göbek de. Günün en tehlikeli saatinde yiyorsunuz üstelik. Diyet diye düşünmeyin, beslenme biçiminizi değiştirin. Bunun yanında spor yaparsanız ekstra katkısı olur ama diyetsiz spor işe yaramaz aksine daha çok kilo aldırma ihtimali var.
Ahh işte sorun burada tutabilen.koca gün yeşil çay su hepsini yapıyorum gece bişey durtuyo beni.aksine dahada alıyorum sanki

Bol yoğurt tüketin.Göbek yağlarına çok iyi.Bir de tabi ki bölgesel egzersiz.

yediklerinize dikkat etmek zorundasınız

bol su içmeli

düzenli spor yapmalısınız

mucize yöntemler malesef çözüm değil çözüm bile olsa geçici çözümler

sağlıklı yaşamalısınız sözün kısası
Önceden hiç böle problemim yoktu.gun içinde okadar hareketli yılki.bide yemesem.yarin basliyacagim insallah

ı.birturlu boğazımi tutamıyorum.butun gün diyetteyim diye dikkat ediyorum gece maalesef dayanamıyorum.
Valla bende bogazimi bazi gunler tutamiyorum cok pisman oluyorum ama nafile.
Tutamadigim gunden sonra sebze ve protein agirlikli beslenmeye ve bol suya daha cok dikkat ediyorum.
Yine de veremiyorum simdi insulin direnci cikti bakalim ne yapacagım.

Bende nasıl kilo alsam diye düşünüyorum. Çok zayıf değilim ama zayıflığı oldum olası sevemedim 55 kiloda takıldım kaldım. Kadının biraz etli butlu olmasından yanayımdır ben :KK70:

Tatli abur cubur hamurisini kesinlikle hayatindan çıkar. Akşam yemegini az ye. Saat 9 gibi yogurt pul biber limon üçlüsünü dene göbek yağlarına birebirrrr tecrübeyle sabit:kahve:

Bir pilates antrenörü olarak pilates karın egzersizleri yap diyebilirim ama aldığın kalori miktarı yaktığından fazla olursa pek bir işe yaramaz bütün karın egzersizlerini karnını içine çekerek yapman etkili olur

Back
X