Aşılama Bu gn alama yapld

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.816
2.616
42
arkadaş lar bu gün ilk defa aşılama yapıldııı.biraz sancılı oldu ama çok şükür ki yapıldı.dua edin arkadaş larım inşalah tutar.allah isteyen herekese nasip etsin...

insallah canım allah sevındırır senıde hepımızıde sonucu haber vermeyı unutma sakın allaha emanet ol

AMİN HAYATIM İNŞAALLAH OLUR CANIM BENİM ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLISIYLA HAMİLE KALIRSIN AMİN

:dance:Aşılama inşallah olumlu sonuçlanır hayırlı olsun.
Bende nisan haziran ve ağustos aylarında aşılama yaptırdım.Malesef sonuç negatif. Benim fsh değerim çok yüksek eşimin ileri hareketli sperm sayısı yok bu nedenle sanırım aşılamalardan sonuç alamadık. 2 hafta önce tüp bebek yaptırmak üzere devlet desteği almak için başvuruda bulunduk heyet raporunu bekliyoruz. Bu arada etrafımızdaki insanlarda biraz aklımı karıştırıyor aslında bu günlerde iyice endişelenmeye başladım. İzmirde yaşıyorum ve doktorumun ilgisinden çok memnunum ama her kafadanda bir ses çıkıyor. Aşılamalarımı izmirde bulunan symrna tüb bebek merkezinde yaptırdım ve tüp bebek te orada olucak diye planladık. Sorun şu izmirde bu konularda yeterli uzman yokmuş lafları bu işin tek çözümü biri bahçeçi biri acıbadem.... bir sürü fikir yani aklımızı karıştırıyorlar:uhm:. İnternet sitelerinden araştırıyorum başarı oranlarını bulmaya çalışıyorum ama oda çözüm değil bir sürü kriteri var bu işin. Aklım karışık ve gerçekten artık bebek istiyorum ve bunu en iyi şekilde yapmak istiyorum. Arkadaşlar sizde fikir verir bana bu konuda ışık tutarsanız çok memnun olurum. Allah hepimize sağlıklı bebekler kısmet etsin.

tebrikler bebeğiniz umarım olur darısı başıma nasıl bebek sahibi olmakta ,aşılama nasıl bir yöntem biraz acıdı demişsiniz ,neler yaşadığınızı anlatırsanız sevinirim,kaçıncı deneme sizinki umarım herşey gönlünüzce olur.

insallah tutar hayirl haberlerini alirizz..allahim bütün isteyenlere versin yarrabim icinde bizlere..aminnnnnnnn

^kez aşılama denenince artık bir çok konuda bilinçleniliyor. Aşılama yönteminin tek ağrılı kısmı karından yapılan iğneler oda 10- yada 12 gün sürüyor aşılamadada katateri hiç hissetmiyorsunuz bile 3-5 dk süren bir işlem ve tek bir sızı bile hissedilmiyor.a.s

ebrzim benimde kanimdaki fsh degeri yüksek cikiyor o ay aslamiyoruz tadaviye adet oldummu gidiyorum kan veriyorum düsükse basliyorum

bende haziran ve temmuzda yaptirdim ikiside negatif bu ay 3. asilamami yaptiricam ignelere yarin basliyorum insallah bu sefer olur pek umidim yok asilamadan ama ne yapalimbaska care yok olmassa tup bebek deniycez!!!

bende her ay tahlil yaptırıp aşılamaya geçiyorum ama malesef düşmüyor ilk aşılamada %11 di şu an %17 tüp bebek tedavisi inşallah işe yarar sabırsızlıkla bekliyorum

canım hayırlısı olsun inşallah...bende önümüzdeki hafta ikinci aşılamamı olucam...inşallah hepimizinkiler tutarda bebişlerimize tezine kavuşuruz....

malesef başlanıyor. çünkü sürekli artıyor ve her ay biraz daha yüksek malesef.

arkadaş lar bu gün ilk defa aşılama yapıldııı.biraz sancılı oldu ama çok şükür ki yapıldı.dua edin arkadaş larım inşalah tutar.allah isteyen herekese nasip etsin...

canım hayırlısı olsun.inşallah tutarda emeklerin boşuna gitmez canım.bende adet olmayı bekliyorum 4.aşılamayı yaptıracam ...

neslihan birşey sorucam canım ya...ben ikinci aşılamama başladım ama vermedik 2 ay üstüste yani bu normal mi? Bir de cnm benim ilk aşılamamın 13.gününde adet oldum sonra 1 hafta sonra tekrar oldum doktora sordum ilaçların yan etkisi olabilirmi diye sanmıyorum dedi acaba tutupta 10 günde düşmüş olabilirmi anlayamadık çok üzgünüm şimdi hapımın 3.günü haftaya yapar herhalde ikincisini.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar ya lütfennnnn.

bende 2. aşılama için iğnelere başladım 4 gündür iğneleri yapıyorum yarın kontrolüm var allahtan hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar ne tahlili yaptırıyorsunuz yaa biz tahlil falan yaptırmadık geçen ay ilk aşılamam yapıldı tutmadı adetimin 2. si günü ultrasonla baktı 2. si için bi sorun yok yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…