- 13 Mart 2022
- 43
- 12
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek bebek benceMerhaba benim için bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum
İnşallah canım teşekkürler bekliyoruz bakalımmmErkek bebek bence
Yine erkek hissettimBende tahmin alabilirmiyim
Erkeğe benziyor sizinde sağlıkla gelsinBende tahmin alabilirmiyim
Banada bakabilirminiz 13 haftalıkAman çok da takılmayın. Ben tahmin istediniz diye yorum yaptım. Nub en yüksek oranı veriyor ama o bile tutmayabilir. Benim bu ramzi teorisi, çin takvimi hatta nub bile tutmadı. Hep kız gösteriyordu, bebeğim erkekmiş. Umarım gönlünüzdeki hayırla olur
Bebek ay yıldız gibi çıkmış.6 haftalik vajinal görüntü banada yorum yazarmisiniz? Bir kızım var bunu merak ediyorum
Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?Bebek ay yıldız gibi çıkmış.
Benimkinde yorumlarmisiniz 6 haftalik vajinalMalesef hiç net değil. Anlaşılmıyor.
Ramzi teorisine göre plasenta sağdaysa kız soldaysa erkek diye hatırlıyorum. Ama 6. Haftada daha plasenta oluşmamış oluyo.Bebek ay yıldız gibi çıkmış.
Ramziye göre kesenin sağında olduğu için kız oluyorBenimkinde yorumlarmisiniz 6 haftalik vajinal
Benimkine de bakar mısınız şuan 10 haftalık :) diğerinde de 5 haftalıktıÖncelikle hayırlı olsun. Nub için çok küçük . Ramzi teorisi içinse kız olabilir. Çok bildiğim bir şey değil hayırlısı olsun