Aşılama Bu gn alama yapld

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kan tahlili ile hormon seviyesi ölçülüyor yumurta üretim seviyesi kısacası fsh ölçümü deniyor onun belli bir değerde olması gerekiyormuş aşılama yada tüp bebek için iğnelere başlamadan önce adetin 2. günü tahlil yapılıyor ve 3. gün iğnelere başlanıyor benim dr böyle bir yol izliyor.

LÜTFEN BANA AŞILAMANIN TAM OLARAK NASIL OLDUĞUNU ANLATIRMISINIZ?BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA.RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.ONUN GİBİMİ?:1no2:

sağol un canlarım.şimdi bekliyoruz bakalım.acaba sonuç kaçgün sonra belli olur.ben 10 gün sonra test yapayım diyorum ama.hayırlısı bakalım.inşallah hepimizin olur hayırlısıyla.....AMİNNNNNNNNNN

LÜTFEN BANA AŞILAMANIN TAM OLARAK NASIL OLDUĞUNU ANLATIRMISINIZ?BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA.RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM.ONUN GİBİMİ?:1no2:

Yumurta geliştirici hap yada iğne veriyorlar.Yeterince gelişiyorsa çatlatma iğnesi yapıp ardından 36 saat sonra aşılama yapılıyor.Spermleri direkt rahme bırakıyorlar.Böylece onlar yolda başlarına gelecek her türlü kötülükten korunmuş oluyorlar :KK66: 20 dk- yarım satt kadar seni dinlenmeye alıyorlar sonra eve gidiyorsun.Kolay bi işlem merak etme.
aşılama diye arama motorunu kullanırsan bu konuda daha çok bilgi bulabilirisn.

X