Bu Gidisle Olucem Sanirim

hayalgemisii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
69
17
3
27
Hepinize selam kendimi cok kotu hissediyorum cunku hic arkadasim yok ozguvenim de yok ozguvenimin olmayis sebebi ise gecirdigim kaza sonucu burnum kirildi cok kotu duruyor yuzum guzel degil esmerim ve herkes bundan dolayi asagilar gibi ay sen esmersinn dedi eski sevgilim ten acici krem kullan dedi ablam ise kara suratli pislik cirkin der o surat bi turlu beyazlamadi derler. Kiloluyum boyum kisa sanirim 164 kilom 75 mesala gecen gun piknige gittik buyuk ablam ben ve diger ablam foto cekilince guldu kenfi cekiyordu bana guldu farkettim diger ablamda biz iki sisko foto cekiniyoz dedi bozuntuya vermedim.eski sevgilim bilr guzel degilsin dedi ve terk etti .Arkadas konusuna gelirsek kimse bdnimle arkadas olmuyor ne yaptigima bakiyorum iyi niyetlilikten baska bisey yapmiyorum ama hic arkadasim yok olsada deger vermiyolar laf sokunca susuyorum hep.orta okul ve lisede hep ezildim dovuldum dayak yedim herkes tarafindan asagilandim bir sinif dudunun iceri giriyorsunuz herkes size guluyor laf atiyor ezikliginizden cevap veremiyorsunuz.dun ablamlada tartistik sen kimsin ki ailede bana takilan kucultucu lakabi soyledi.sen mi insan oldun unive gedc yerlestim ben yurttaki kizlar bile dislar dalga gecerlerdi bisey diyemezdim.okulda sinifta ise 4 lu bi kiz grubum vardi ben memlekete gidip donunce hic hosgeldin demezlerdi ama diger kiz gidip gelince ise oper sarilirlardi.ben sitem edince dalgaya vurarlardi.yasadiklarim bbunlar iste kenfim icin biseyler yapiyorum dil kursuna kaydoldum bugun aguatosta basliyacak o da lutfen ban atmayin cok kotuyum derdimi bi buraya anlatabiliyorum.Sizce neler yapmaliyim hic arkadasim yok telde bi mesaj yok arkim olsada nasil davranacam ne konusacam bilmiyorum goruslerinizi bekliyorum allah rizasi icin yardim edin

Kendin icin istiyorsan burnunu yaptir. Diger konulara gelince:
- Kardeşlerine agzinin payini ver. Iyi birsey demeyecekler suasunlar. Ne bicim laclar öyle.
-Esmersen,esmersin. Ten rengine kadar yorum hakki elaleme kim vermis. Gerekirse kalp kir sustur sunlari.
-Bazen yalnizlik yalnis insanlarla beraber olmaktan iyidir. Arkadas buliyim diye kendinden fazla verme. Ne kadar deger görüyorsan ancak o kadar ver.

Sana çok kızdım. Allah ağız vermis sana saçma konuşanlara öyle boş boş bakiyosan biz napabiliriz.
Bisiyleri değiştirmek senin elinde ama sen hiç çabalamış gibi gorunmuyosun.
Esmer olmak beğenilmemeyi gerektirmez.kimileri esmer sever biliyosun. Bakim yap Nemlendi tenini canli dursun. Burnun için endişelenme calisir para biriktirir yaptırırsin. Boyun kısa değil. Türk ırkı için ortalama. Kilon için de her insanın yapabildigi gibi disiplinli bı beslenme programı oluşturursun.
Ama benim gördüğüm örneklerde kazanılmış saygınlığına kavuşmak istiyosan kendini sevmen ve insanlardan kaçmaman yeterli. Onca çirkin insan gördüm toplum tarafından saygi duyulan. Ki bence sen çirkin de değilsindir. Psikolojin seni böyle düşünmeye itiyor

Bak canım benim de lisedeyken bu tarz sorunlarim oldu. Hatta ablamlarla ben de anlaşamazdım ve hala cok iyi oldugumuz söylenemez. Ama bunun nedenini üniversiteye gecince anladim. Sen kendini ne kadar degerli görürsen insanlar da o kadar değer veriyor sana. Baktın biri seni sevmiyor mu ya da laf mı sokuyor o kisiden o ortamdan uzaklaş. Ten rengine gelince ya ben beyazım ama inan esmerlere bayılıyorum. Ayrica benim cok yakin bi erkek arkadasim vardi. O derdi ki ben esmer seviyorum derdi. Benim erkek arkadasim beyaz seviyorum derdi. Yani herkesin tercihi farkli oluyor. Senin şu an yapman gereken sadece kendine bakmak. Bakımlı olunca çok değistim inan. Lisede beni begenen yoktu pek ama üniversitede cok kisiyi reddettim cok kisi pesimden koştu. Bir de kilo vermelisin kesinlikle kendine inan ve kilo ver. Ve unutma insanlar genelde senden aldiklari enerjiyi sana yansitir. Sen kendine deger ver deger gör

Ilk defa esmer tenin elestirildigini duydum.

Fiziksel yorum yapanların, bu şekilde olumsuz bakanların hepsi cahildir. Mekanik kafalı , boş çipli..

Yaşın kaç ?
21 yasindayim evet bencede iyiligime bakmiyorlarda dis gorunusle asagiliyorlar hep

Tesekkur ederim qblamlqra tavit takiniyorum ayy triplerde bu diyorlar ciddiye almayip guluyorlar ne yapcagimi sasirdim

Evet bunda haklisiniz cirkin insanlarda deger gorur arkadaslari vardir ama benim kisiligimde yok kisilik olusturup ozguvenli olmaliyim ama nasil yapcam bilmiyorum

Evet de bende bunun farkindayim kimi esmer kimi beyaz sever ama bi allqahin kulu ten rengin guzel demedi zaten kimse de pesimden kosmadi yarin diyetisyene gidecegim su kilomu insallqh verecem

Tesekkur ederim qblamlqra tavit takiniyorum ayy triplerde bu diyorlar ciddiye almayip guluyorlar ne yapcagimi sasirdim

Ciddi ciddi onlara patlayin. Ben ablalarima karsi küfür kullanmam,ama bana karsi nasil konusabileceklerini ve sinirlarin nerde oldugunu cok iyi bilirler. Gerekirse odadan kovarim ama saygisizliga tahamül etmiyorum. Gerekirse konusmayin hatta

Evet de bende bunun farkindayim kimi esmer kimi beyaz sever ama bi allqahin kulu ten rengin guzel demedi zaten kimse de pesimden kosmadi yarin diyetisyene gidecegim su kilomu insallqh verecem
Bak bana da kimse güzel demezdi. Ben de kendimi begenmezdim. Benim boyum senden kisa ve benimle bu konuda da cok dalga gectiler. Ben mesafe aldim onlara konusmadim. Sonra ben kendime güvendikce ve kendime baktikca onlar da dememeye başladı. Inan ablami aylarca görmedigim hatta gormemek icin hep okula gittigim oldu.Hatta benim ablam da senin hic sevgilin olmadi malsin falan derdi. Simdi benim pesimden kosanlari gordükce kıskanır biliyorum. Kendine inan ve karar verdigin seyleri gerceklestirmekten korkma

Ciddi ciddi onlara patlayin. Ben ablalarima karsi küfür kullanmam,ama bana karsi nasil konusabileceklerini ve sinirlarin nerde oldugunu cok iyi bilirler. Gerekirse odadan kovarim ama saygisizliga tahamül etmiyorum. Gerekirse konusmayin hatta
Tesekkur ederim bende bu sekilde bana karsi bi sinirlari olsun istiyorum siz bunu nasil basariyorsunuz?

Evet haklisiniz benim de cevrem olmali kendime guvenmeliyim bakmaliyim ki acimalari gecsin ben kenfime saygi duysan giyimimi dhzeltsem onlarda duyarlar degilmi? Yarin diyetisyene gidecem sonraki gunde makyaj ve lens alsam cildime bakim yapsam instaya makyajli ve lendli fotolar atsam ev icinde guzel pijama takimlari alsam kendime guvensem bana da saygi duyarlar mi?

Rihanna
Beyonce
Kim Kardashian

Üçü de esmer ötesi kadınlar. Üçü de etli butlu. Ama millet taparcasına seviyor üçünü de. Çünkü onlar kendilerini seviyorlar.

Ben de yaşadım bu gibi sorunlar. Boyum 161 cm. Evlenene kadar 44 kilonun üstüne 1 defa çıkabildim onda da hızla geri verdim zorla aldığım kiloları. Annem çırpı bacak diye dalga geçerdi. Kendimi çirkin sanardım. Sonra yavaş yavaş kendimle barıştım. Lise dönemlerinde beni Deniz Seki'ye ve Selin Toktay'a benzetenler olurdu. Bu kadınları inceledim. Gayet de hoş kadınlar. Demek ki ben de güzelmişim dedim kendi kendime.

Okudum, bilinçlendim, kendimi geliştirdim. Özgüvenimi yükselttim. Kendimi beğenmeye başladım. Annem zayıfsın dediği zaman cevabını vermeye başladım. Bir süre sonra bir şey diyemez oldu.

Lisede kimse yüzüme bakmazken üniversitede çok yakışıklı taliplerim oldu.

İşin özü kendinde tatlım. Sen kendini seversen, özgüvenli durursan kimse seni ezecek cesareti bulamaz.

Dünyada artık beden olumlama hareketi var. Biz farklılıklarımızla güzeliz.

eger bir perinin gelip seni degnegiyle bir prnsese donusturecegini dusunuyorsan yaniliyorsun.
madem ki bunlarin farkindasin neden kendin icin birseyler yapmiyorsun.
bana siskosun diye dalga geciolar diosun bogazini tut egzersizini yap zayifla azimli ol kazanirsin.
burnum kirik diosun bnm de kirildi kaza gecirdim ama yaptirdim elalem burnuma bakip doktor adi istio
esmerim diosun rihanna cook mu beyaz beyonce cok mu beyaz ama cocugumuz onlar gibi olmak isteriz
bakimli oldun mu esmerden guzel hatun yok
ben beyazim kararmak icin yeryuzunde ki güneşi emdim sirf bi kac ay esmer olabilmek icin
bunlari yap senle dalga gecenlere en buyuk kapak olur merak etme polemigede gerek yok

Tabi ki sen kendini sevdikten sonra herkes sever inan bana. Benden uzun ve güzel arkadaslarim vardi. Ama benim kendime güvenim ve insanlara gülüp pozitif enerji saçmamdan kaynakli erkekler cok ilgilenirdi. Ben ilk zamanlar makyaj falan da pek yapamazdim dogrusu ama enerjinden dolayi insanlara kendini sevdiriyorsun sevmeyenler de saygi duyuyor. Ister dini inanclara göre istersen biraz meditasyonla manevi olarak da rahatlamayi dene. Ve hergün sabah erkenden kalk ve bugün cok güzelim ve cok güzel bi hayat beni bekliyor de ve hayattan sakin kacma

Tatlım öncelikle o seni eleştirenler kendini gigi hadid falan mi sanıyor neden buna izin veriyorsun
Sana eleştiri yaptığında sende gülerek de ki örnek veriyorum ay görende senin burnun hokka sanacak tenin maşallah kadife gibi herkes çirkin o yüzden dimi de illaki kusurları vardır sende onların yaşam enerjilerini al soyle ki kusurunu bir daha senin kusurunla değil kendi kusuruna baksın
Ayrıca esmerler her zaman çekicidir beyaz tenli olsam da esmerlerin hep bir çekiciliği vardır kilo ver bakımlı ol şimdi herşeyin bir çözümü var maşallah saçlar başlar kaşlar kendini zamanla paran oldukça güzel bi yenile dil kursuna git çevreni genişlet hatta kursla beraber yurt dışına çıkma programları var onları dene
Güzel bir os hayatı planı yap devlet mi özel mi ilerlemem istiyorsun karar ver
Gençsin avantaj sende kimsenin özgüvenini yıkmasına izin verme onlar kim ki ?
Ne esmer modeller var bomba gibi biraz bakım biraz güven biraz da dalga geçmeyi bil alttan alma hep kafanı takmaa

Merhaba canım, ancak kendimiz değişirsek dünyamız ve yaşadıklarımız değişir. Yaşadığın şeyler görsellikle alakalı. Sana kendine güven bıdıbıdı demeyceğim. Ama sen de açıkyğreklilikle bunu paylaşmışsan, kendine dürüst olup çözüm aramslısınç kilolu olduğunu söylüyorsun.spor yap. Zayıfla. Sonra fitnes yap şekillendir vücudunu. Salona gitmen şart değil.internet elimizin altında.evde de yaoabilirsin. Maddi imkanın varsa burnunu yaptir.yoksa para biriktir.hedef koy kendine. Yani kendinle ilgilen. Spor özgüven getirir. Diğer konulars gelince. Sana biri laf soktupunda sen de onlarla beraber gülersen bu seni ezik yapar. Sana biri laf soktupunda sen de ona sok. Dalga geç. bunun için kendini zorla. Sana iyi davranmayan insanlarla yalbız kalmamak için vakit geçirme. Erkeklere gelince, kim takar yarımakıllı hayatında işe yarar bi şey yapmamış erkeklerin boş laflarını. Bugün çoğu dünya güzeli esmerç güzellik görecelidir. Bi erkek veya biri sanaeçirkinsin dedi diye çşrkin olmazsın. yaşın genç. Hayatında kendine değer veren donanımlı bilgili biri olmaya çabala. Kitap okuç spor yap. Film izle. Kendini geliştir. Hayatındaki başarılarınla etrafındaki insanlara fark at. Hırslandırsın bu seni. Oturup sızlanmanın kimseye faydası yok.

Çevrendeki insanlar tuhaf. Eski sevgilin seni görmeden mi sevgili olmuşta çirkinsin diyip terkediyor. Zeka önemli birşey. Kendine odaklan kendini sev asıl o zaman unutulmaz olursun kimseye taviz verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…