• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Gidisle Olucem Sanirim

Etrafiniz cahil insanlarla dolu neden kendinizi bu bos insanlar icin uzuyosunuz ki.siz onlara bu yuzu veriyosunuz.ortaokuldayken bende ezigin tekiydim kendimi cirkin bulurdum.lisede de oyleydim ama ezikligim biraz gitmisti
Uniden sonra baya degistim evliligin bana katkisi ozguven oldu.simdi gorenler beni taniyamiyor cok guzellesmissin diyorlar.en onemlisi kendime bi hayat felsefesi edindim kim bana laf soyluyorsa direk suratina carpiyorum lafini.ben uzulecegime o uzulsun.herkese hakketigini verin fazlasini verirseniz boyel yalniz kalirsiniz

Var ya canım, sen bu kişilere sesini çıkaramamışsın, onlar da fırsat bulmuşken ezdikçe ezmişler seni. Afedersin ama olan bu. Ne demek hakaret işitmek, dayak yemek ya? Veremiyor musun ağızlarının payını? Terbiyesizlere bak! Aynı yaştaymışız bu arada. Yol ver gitsin hepsine, sen yaşının tadını çıkar.

ok tesekkur ederim kurslara yazildim bugun diyetisyene gittim ama tasinmis yarin yuruyuse cikacagim hergun duzenli olarak.ben yanlis anlamiyorum gercekten lisede benim adima sayfa acmislardi zaten dunyanin en cirkin kizi diye.hep ezildim dalga gecildim gun yuzu gormedim 21 yasindayim hayatim hic yolunda olmadi canimi yakanlara bakiyorum adkadaslari var unilerine gidiyorlar hayatlarina devam ediyorlar mutlular
Hakkında sayfa mı açmışlar dünyanın en çirkin kızı diye??:KK57::KK57:

Kötülükte çığır açmışlar resmen.Hayatımda böyle şey duymadım.

Çok kötü şeyler yaşamışsın ama bunları her gittiğin yere peşinde taşıma.Yeni bir sayfa aç.Kendini istediğin biri gibi tanıtabilir yenşden başlayabilirsin.

Knedine karşı en büyük önyargıyı kendin taşıyorsun.Eziğim,çirkinim dersen kendine insanlar neler demez ki?

Konuyu tam okumadım da esmerlige takıldım
Bende esmerim.kendi kendimle eğleniyorum.denizemi gittin diyorlar yoo ben çifte kavruldum derim
Ellerim falan kapkara.ne yapsk yani olekmi.

Konuyu tam okumadım da esmerlige takıldım
Bende esmerim.kendi kendimle eğleniyorum.denizemi gittin diyorlar yoo ben çifte kavruldum derim
Ellerim falan kapkara.ne yapsk yani olekmi.
Bronzlaşmak için saatlerce güneşin altında yatanlar var.:olamaz:
O kısım bana da saçma geldi.

Çevrendeki insanlar tuhaf. Eski sevgilin seni görmeden mi sevgili olmuşta çirkinsin diyip terkediyor. Zeka önemli birşey. Kendine odaklan kendini sev asıl o zaman unutulmaz olursun kimseye taviz verme
Biz wp grubunda tqnistik beni gormeden once cok ilgili ve sevgiliydi gorunce guzel degilsin esmersen kilolusun vs dedi

Ne biçim abla öyle ya. Kirilan burnun icin estetik olur diyetini yapar kilonu verirsin.esmerlik guzeldir ki niye dert olsun. Kendisiyle barisik olmayan baskasiyla ugrasir.O ablana de ki sen hic aynaya baktin mi ah canim benim de.Sarsilsin egosu.bi kac kiz arkadasinida ayarla ayy ablan cok cirkin dediler senin icin de.ugrasmasin senin gibi naif tatli bir kalple.

Canım benim kendine bunları dert etme ablana taviz verme sınırını bilsin bak ben çok çirkin bi insanım gerçekten alt çenem geride üst dişlerim tam dişlekti hep dalga geçerlerdi benle daha bu yaşımda göz kapaklarim bile sarkık ama evlendim çocugum oldu sonrasında psikolojik bi rahatsızlık geçirdim çirkinligimi düşünecek fırsatım olmadı. Şimdi yeni yeni kendimi topluyorum burnundan rahatsızsan yaptırabilirsin kendini iyi hissetmen için tabi ki kilonu da ver inan bunlar dert degil

Back