Hepinize selam kendimi cok kotu hissediyorum cunku hic arkadasim yok ozguvenim de yok ozguvenimin olmayis sebebi ise gecirdigim kaza sonucu burnum kirildi cok kotu duruyor yuzum guzel degil esmerim ve herkes bundan dolayi asagilar gibi ay sen esmersinn dedi eski sevgilim ten acici krem kullan dedi ablam ise kara suratli pislik cirkin der o surat bi turlu beyazlamadi derler. Kiloluyum boyum kisa sanirim 164 kilom 75 mesala gecen gun piknige gittik buyuk ablam ben ve diger ablam foto cekilince guldu kenfi cekiyordu bana guldu farkettim diger ablamda biz iki sisko foto cekiniyoz dedi bozuntuya vermedim.eski sevgilim bilr guzel degilsin dedi ve terk etti .Arkadas konusuna gelirsek kimse bdnimle arkadas olmuyor ne yaptigima bakiyorum iyi niyetlilikten baska bisey yapmiyorum ama hic arkadasim yok olsada deger vermiyolar laf sokunca susuyorum hep.orta okul ve lisede hep ezildim dovuldum dayak yedim herkes tarafindan asagilandim bir sinif dudunun iceri giriyorsunuz herkes size guluyor laf atiyor ezikliginizden cevap veremiyorsunuz.dun ablamlada tartistik sen kimsin ki ailede bana takilan kucultucu lakabi soyledi.sen mi insan oldun unive gedc yerlestim ben yurttaki kizlar bile dislar dalga gecerlerdi bisey diyemezdim.okulda sinifta ise 4 lu bi kiz grubum vardi ben memlekete gidip donunce hic hosgeldin demezlerdi ama diger kiz gidip gelince ise oper sarilirlardi.ben sitem edince dalgaya vurarlardi.yasadiklarim bbunlar iste kenfim icin biseyler yapiyorum dil kursuna kaydoldum bugun aguatosta basliyacak o da lutfen ban atmayin cok kotuyum derdimi bi buraya anlatabiliyorum.Sizce neler yapmaliyim hic arkadasim yok telde bi mesaj yok arkim olsada nasil davranacam ne konusacam bilmiyorum

goruslerinizi bekliyorum allah rizasi icin yardim edin