• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Gidisle Olucem Sanirim

Sen kirilgan naif bir insansin belli. Seni uzduklerinde cevap vermiyorsun millet kendinde bu hakki goruyor. Ablalarin belki takilmak icin boyle yapiyordur hos olmasa da... Tavrini net belli et. Lens filan almana gerek yok sen oldugun gibi guzelsin. Makyaj yapmiyorsan iyi hissedeceksen makyaj yapabilirsin. Burnundan rahatsizsan ameliyat olana kadar makyaj hileleri ile biraz istedigin goruntude olabilirsin.

Maalesef gunumuzde cogu insan(!)lar sessiz bulduklari kisiler uzerinden ego tatmini yapmaya bayiliyorlar. Asıl ezik tip onlar bence...

Bu saydiklarin degismeyecek seyler degilki burun ameliyati al degisimo goze al guzel bit butun yaptir devlet hstanesi plastik cerrahi bile kurus para vermeden yapiyor bunu ben oldum burun ameliyati ordan biliyorum. Kiloyuda perhize girerek yapabilirsin bu cogu kisinin problemi sonucta herkes nasil veriyorsa oyle ver bence sen kendinle kusmussun onlar oyle yaptikca sen kendini oyle kabul wtmissin ama unutma sen kendini nasil gosterirsen oyle kabuk eder seni insanlar. Mesela kursa baslayacakmissin orada seni kimse tanimiyor ilk tanisacaksin bakimli ozguvenli sekilde suslen puslen git oraya sicakkanli ol sen adim at insanlara onlara kabullendirmen daha kolay olur kendini . Bu enerji alisverisidir sen onlara vereceksin bu enerjiyi sonra insanlardan sana geri donecek bu enerji tekrar..:)

Hepinize selam kendimi cok kotu hissediyorum cunku hic arkadasim yok ozguvenim de yok ozguvenimin olmayis sebebi ise gecirdigim kaza sonucu burnum kirildi cok kotu duruyor yuzum guzel degil esmerim ve herkes bundan dolayi asagilar gibi ay sen esmersinn dedi eski sevgilim ten acici krem kullan dedi ablam ise kara suratli pislik cirkin der o surat bi turlu beyazlamadi derler. Kiloluyum boyum kisa sanirim 164 kilom 75 mesala gecen gun piknige gittik buyuk ablam ben ve diger ablam foto cekilince guldu kenfi cekiyordu bana guldu farkettim diger ablamda biz iki sisko foto cekiniyoz dedi bozuntuya vermedim.eski sevgilim bilr guzel degilsin dedi ve terk etti .Arkadas konusuna gelirsek kimse bdnimle arkadas olmuyor ne yaptigima bakiyorum iyi niyetlilikten baska bisey yapmiyorum ama hic arkadasim yok olsada deger vermiyolar laf sokunca susuyorum hep.orta okul ve lisede hep ezildim dovuldum dayak yedim herkes tarafindan asagilandim bir sinif dudunun iceri giriyorsunuz herkes size guluyor laf atiyor ezikliginizden cevap veremiyorsunuz.dun ablamlada tartistik sen kimsin ki ailede bana takilan kucultucu lakabi soyledi.sen mi insan oldun unive gedc yerlestim ben yurttaki kizlar bile dislar dalga gecerlerdi bisey diyemezdim.okulda sinifta ise 4 lu bi kiz grubum vardi ben memlekete gidip donunce hic hosgeldin demezlerdi ama diger kiz gidip gelince ise oper sarilirlardi.ben sitem edince dalgaya vurarlardi.yasadiklarim bbunlar iste kenfim icin biseyler yapiyorum dil kursuna kaydoldum bugun aguatosta basliyacak o da lutfen ban atmayin cok kotuyum derdimi bi buraya anlatabiliyorum.Sizce neler yapmaliyim hic arkadasim yok telde bi mesaj yok arkim olsada nasil davranacam ne konusacam bilmiyorum:KK43: goruslerinizi bekliyorum allah rizasi icin yardim edin
Oncelikle burnunu yaptr madem kaza gecirmissin.ayrica seni kiranlari sende kir cunku haklisin kimsenin kinseyi asagilamaya hakki yok.arti esmer ten bence cok guzel benn begenirim sahsen millet solaryuma gdiyo yaz kis.oncelikle kendine saygin olsun ki baskalarida sana saygi duysun ezdirme kendini.bide sana nacizane tavsiyem kilo ver az ye tabagini kucult sebze meyve ye.gerekirse spor salonuna git hem ozvuvenin yerine gelir hemde saglik icin.cok degil 10 kilo versen yeter bunuda 3 ayda hayli hayli yaparsin

Ah canım ya. Sen esmer olmayı sevmiyorsan ablanlar seni kızdırmak için öyle diyordur. Muhtemelen siyah saclisin siyah saçtan güzeli mi var ya:KK54: bir daha ablanlar laf ederse hemen bozulma, ne güzelim işte de:KK59:

Dış görünüş o kadar önemli değil bence ama sırf bundan dolayı özgüvenin kiriliyorsa, yuzunu beğenmiyorsan mesela saçlarını on plana çıkar. Yaz mevsimindeyiz zayıflamak için çok iyi bir zaman, iyi değerlendir.

Ama bunlardan en önemlisi kendi kıymetini bil. Gerçekten bir insan kendi kıymetini biliyorsa, etrafındakiler de ona göre davranıyor. Gencecik kizsin, sagliklisin, niye milletin saçma sapan laflarını kafana takip modunu düşüresin ki.

Burnun kötü duruyorsa estetik yapabilirsin
ten rengine uygun giyinebilirsin
arkadaş edinmek istiyorsan kurslara vs gidebilirsin.
biraz bakımlı ol ve kimseyi takma
ama çirkinim diyede salma kendini sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz.

Evet haklisiniz benim de cevrem olmali kendime guvenmeliyim bakmaliyim ki acimalari gecsin ben kenfime saygi duysan giyimimi dhzeltsem onlarda duyarlar degilmi? Yarin diyetisyene gidecem sonraki gunde makyaj ve lens alsam cildime bakim yapsam instaya makyajli ve lendli fotolar atsam ev icinde guzel pijama takimlari alsam kendime guvensem bana da saygi duyarlar mi?

İlk hedefin burnunu yaptırmak olsun. Zaten kırıkmış, büyük ihtimalle nefes alma sorunun da vardır. Artık devlet hastanelerinde bile çok güzel yapıyorlar. Sonra sorun varsa dişlerini yaptır, diş bakımını ihmal etme. Saçların uzun ve şekilsizse kolay yıkayıp bakabileceğin bir boyda kestir. Pırıl pırıl bakımlı saçlar en güzel aksesuardır. Siyah saç iyi bakılırsa cilalı gibi parlar, çok çekici olur. Esmer hatta bildiğin zenci tonunda teni olup çok popüler olan özgüvenli arkadaşlarım oldu. Teninin koyu olması sana sorun olarak kabul ettirilmiş ama değil, önce bunu kabul et.
Kendini sevmekle ve özgüvenle ilgili kitaplar var, okursan belki bakış açını değiştirebilirsin.
Diyete başlaman güzel ama benim tavsiyem, bir süre instagramdan falan uzak durman olur.

Acilen kendini sevmen lazım

Spora basla ve kilo ver illa spor salonuna gitmen sart değil yürüyüp yemeklerini azaltsan bile verirsin
Paran yoksa devlette burnuna estetik yaptırt
Hobi edin atıyorum ebru sanatı atıyorum müzikal seyler

Ve kimseye muhtac gibi davranma kendi kendine daha güzel oluyor bazen

esmer ne güzel, biraz kararmak icin neler yapiyor millet...

sana sertap erenerden yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bi neden lazım şarkısını gönderiyorum.
bakım kısımlarını arkadaşlarımız güzelce izah etmiş yol yordam göstermiş. gelelim çikin ablanlara.
sen sessiz kalıp hiçbir konuda hiçbi fikir beyan etmiyorsun. sürekli onlar muhabbet ediyor sen dinliyorsun. bir de üzerine özgüven eksikliği yaşıyorsun. yok gibisin ve büyün eleştirilere ağzın kapalı. şimdi ablanların gözünde ezikliği gidermek için gerek eğitiminle gerek konuşmanla düşünce tarzında onlardan kat kat üstün olduğunu birkere empoze edeceksin. mesela sana bir laf attı diyelim. sen önce üzerine giydiğin eşyalara bak babannemin dolabından mı aldın modası geçti artık bunların dünyadan haberin yok diceksin. ya da o giydiğin sana yakışmış mı koca popolu diceksin. o bir aşşalıyosa sen 3 aşşalıcaksın. gıybet tarzı mı konuşuyolar. ya siz çok cahilsiniz dünyada neler oluyo hiç haberiniz var mı sizin en son ne zaman gazete kitap okudun sen ya sizden akıl alıcak değilim çok cahil ve sıkıcısınız diceksin. erkek arkadaşın yok diye dalga mı geçiyolar diyelim. sizin varda ne oluyor evlendiniz diye dünya güzeli mi sandınız kendinizi sivilceli suratınıza mı hayran kocalarınız diceksin. pis pis konuş bunlarla.

Hepinize selam kendimi cok kotu hissediyorum cunku hic arkadasim yok ozguvenim de yok ozguvenimin olmayis sebebi ise gecirdigim kaza sonucu burnum kirildi cok kotu duruyor yuzum guzel degil esmerim ve herkes bundan dolayi asagilar gibi ay sen esmersinn dedi eski sevgilim ten acici krem kullan dedi ablam ise kara suratli pislik cirkin der o surat bi turlu beyazlamadi derler. Kiloluyum boyum kisa sanirim 164 kilom 75 mesala gecen gun piknige gittik buyuk ablam ben ve diger ablam foto cekilince guldu kenfi cekiyordu bana guldu farkettim diger ablamda biz iki sisko foto cekiniyoz dedi bozuntuya vermedim.eski sevgilim bilr guzel degilsin dedi ve terk etti .Arkadas konusuna gelirsek kimse bdnimle arkadas olmuyor ne yaptigima bakiyorum iyi niyetlilikten baska bisey yapmiyorum ama hic arkadasim yok olsada deger vermiyolar laf sokunca susuyorum hep.orta okul ve lisede hep ezildim dovuldum dayak yedim herkes tarafindan asagilandim bir sinif dudunun iceri giriyorsunuz herkes size guluyor laf atiyor ezikliginizden cevap veremiyorsunuz.dun ablamlada tartistik sen kimsin ki ailede bana takilan kucultucu lakabi soyledi.sen mi insan oldun unive gedc yerlestim ben yurttaki kizlar bile dislar dalga gecerlerdi bisey diyemezdim.okulda sinifta ise 4 lu bi kiz grubum vardi ben memlekete gidip donunce hic hosgeldin demezlerdi ama diger kiz gidip gelince ise oper sarilirlardi.ben sitem edince dalgaya vurarlardi.yasadiklarim bbunlar iste kenfim icin biseyler yapiyorum dil kursuna kaydoldum bugun aguatosta basliyacak o da lutfen ban atmayin cok kotuyum derdimi bi buraya anlatabiliyorum.Sizce neler yapmaliyim hic arkadasim yok telde bi mesaj yok arkim olsada nasil davranacam ne konusacam bilmiyorum:KK43: goruslerinizi bekliyorum allah rizasi icin yardim edin

Bence sende kendini beğenmiyorsun bu yüzden millet ne derse desin yanlış anlıyorda olabilirsin . Öncelikle kilolusun artık devlet hastaneleri de diyetteyim programı verip takip sağlıyorlar sağlığınız için buradan başlayın kesinlikle. Burnunuz için bir şey diyemem eğer birikmiş paranız varsa yaptırın sizden önemli değil. Kesinlikle tek kalmamak için arkadaşım olsun diye düşünmeyin. Kendinizi iyi hissetmek için hergün çıkın yürüyüşler yapın 30/45 dk . İçiniz çok mu şişti hemen bir kağıt alın önünüze yazın içinizden geçeni . Size birisi kötü bir şey dediğinde içim temiz ayna gibi senin yansımandır diyin . İlk başlarda laf söylerken zorlanırsınız sonra herkese tak tak cevap. :)
23 yaşındayım sadece 1 arkadaşım var ve başka olmasa da olur.

Canım bence biraz bakım yap zayıfla esmer olmak güzel boyun da kısa değil Benim de 160 maske yap sacını farklı tarzda yap....

Esmer her daim güzeldir. Cildi güneşe dayanıklıdır. Seluluitleri belli olmaz. Damarları görünmez. Kilo vermek çok zor değil. Ben çok çirkin olduğunu sanmıyorum ama burnunu da yaptirabilirsin. Ama benden sana abla tavsiyesi, sen kendini sevmezsen istersen dünya güzeli ol fiziksel olarak kimse seni beğenmez. Sen kendini sever beğenirsen fiziksel olarak nasıl olursan ol havana yansır ve begenilirsin.

Esmer her daim güzeldir. Cildi güneşe dayanıklıdır. Seluluitleri belli olmaz. Damarları görünmez. Kilo vermek çok zor değil. Ben çok çirkin olduğunu sanmıyorum ama burnunu da yaptirabilirsin. Ama benden sana abla tavsiyesi, sen kendini sevmezsen istersen dünya güzeli ol fiziksel olarak kimse seni beğenmez. Sen kendini sever beğenirsen fiziksel olarak nasıl olursan ol havana yansır ve begenilirsin.
Param olmadigi icin burnumu yaptiramiyorum .beyaz tenli olsam sacimi sariya ya da istedigim renge boyayabilirdim ama simdi boyayamiyorum

Bence sende kendini beğenmiyorsun bu yüzden millet ne derse desin yanlış anlıyorda olabilirsin . Öncelikle kilolusun artık devlet hastaneleri de diyetteyim programı verip takip sağlıyorlar sağlığınız için buradan başlayın kesinlikle. Burnunuz için bir şey diyemem eğer birikmiş paranız varsa yaptırın sizden önemli değil. Kesinlikle tek kalmamak için arkadaşım olsun diye düşünmeyin. Kendinizi iyi hissetmek için hergün çıkın yürüyüşler yapın 30/45 dk . İçiniz çok mu şişti hemen bir kağıt alın önünüze yazın içinizden geçeni . Size birisi kötü bir şey dediğinde içim temiz ayna gibi senin yansımandır diyin . İlk başlarda laf söylerken zorlanırsınız sonra herkese tak tak cevap. :)
23 yaşındayım sadece 1 arkadaşım var ve başka olmasa da olur.
ok tesekkur ederim kurslara yazildim bugun diyetisyene gittim ama tasinmis yarin yuruyuse cikacagim hergun duzenli olarak.ben yanlis anlamiyorum gercekten lisede benim adima sayfa acmislardi zaten dunyanin en cirkin kizi diye.hep ezildim dalga gecildim gun yuzu gormedim 21 yasindayim hayatim hic yolunda olmadi canimi yakanlara bakiyorum adkadaslari var unilerine gidiyorlar hayatlarina devam ediyorlar mutlular

Sen kirilgan naif bir insansin belli. Seni uzduklerinde cevap vermiyorsun millet kendinde bu hakki goruyor. Ablalarin belki takilmak icin boyle yapiyordur hos olmasa da... Tavrini net belli et. Lens filan almana gerek yok sen oldugun gibi guzelsin. Makyaj yapmiyorsan iyi hissedeceksen makyaj yapabilirsin. Burnundan rahatsizsan ameliyat olana kadar makyaj hileleri ile biraz istedigin goruntude olabilirsin.

Maalesef gunumuzde cogu insan(!)lar sessiz bulduklari kisiler uzerinden ego tatmini yapmaya bayiliyorlar. Asıl ezik tip onlar bence...
Evet ben kirilgan naifim dogru tespit insanlar kotu guclu olmak gerekiyor kisilik gerekiyor ama benim bi karakterim yok yada disaridan cok saf gorunuyorum dalga geciyorlar

sana sertap erenerden yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bi neden lazım şarkısını gönderiyorum.
bakım kısımlarını arkadaşlarımız güzelce izah etmiş yol yordam göstermiş. gelelim çikin ablanlara.
sen sessiz kalıp hiçbir konuda hiçbi fikir beyan etmiyorsun. sürekli onlar muhabbet ediyor sen dinliyorsun. bir de üzerine özgüven eksikliği yaşıyorsun. yok gibisin ve büyün eleştirilere ağzın kapalı. şimdi ablanların gözünde ezikliği gidermek için gerek eğitiminle gerek konuşmanla düşünce tarzında onlardan kat kat üstün olduğunu birkere empoze edeceksin. mesela sana bir laf attı diyelim. sen önce üzerine giydiğin eşyalara bak babannemin dolabından mı aldın modası geçti artık bunların dünyadan haberin yok diceksin. ya da o giydiğin sana yakışmış mı koca popolu diceksin. o bir aşşalıyosa sen 3 aşşalıcaksın. gıybet tarzı mı konuşuyolar. ya siz çok cahilsiniz dünyada neler oluyo hiç haberiniz var mı sizin en son ne zaman gazete kitap okudun sen ya sizden akıl alıcak değilim çok cahil ve sıkıcısınız diceksin. erkek arkadaşın yok diye dalga mı geçiyolar diyelim. sizin varda ne oluyor evlendiniz diye dünya güzeli mi sandınız kendinizi sivilceli suratınıza mı hayran kocalarınız diceksin. pis pis konuş bunlarla.
Yaa cok tesekkur ederim aynen bu sekilde olmali haklisiniz uygulayacqgim bunlri

Ben senin yerinde olsam ilk olarak kirik burnumu yaptirmakla baslarim. Devlet hastanelerinde kirik burunlari ucretsiz ameliyat ediyorlar. Iyi bir plastik cerrah bul ve ameliyatini ol. Ardindan da ilk isin kilo vermek olsun. Inan bak ozguvenin yerine gelecek. Sana o tombul cirkin diyenlerin yuzlerini o zaman gormek isterim..

Canım bence biraz bakım yap zayıfla esmer olmak güzel boyun da kısa değil Benim de 160 maske yap sacını farklı tarzda yap....
Kilo sorunum var bugun diyetisyene gittim tasinmisti yarin yine gidecem bakim yapicam ama sacimi ne tur kestirsem yakismiyor

Merhaba canım, ancak kendimiz değişirsek dünyamız ve yaşadıklarımız değişir. Yaşadığın şeyler görsellikle alakalı. Sana kendine güven bıdıbıdı demeyceğim. Ama sen de açıkyğreklilikle bunu paylaşmışsan, kendine dürüst olup çözüm aramslısınç kilolu olduğunu söylüyorsun.spor yap. Zayıfla. Sonra fitnes yap şekillendir vücudunu. Salona gitmen şart değil.internet elimizin altında.evde de yaoabilirsin. Maddi imkanın varsa burnunu yaptir.yoksa para biriktir.hedef koy kendine. Yani kendinle ilgilen. Spor özgüven getirir. Diğer konulars gelince. Sana biri laf soktupunda sen de onlarla beraber gülersen bu seni ezik yapar. Sana biri laf soktupunda sen de ona sok. Dalga geç. bunun için kendini zorla. Sana iyi davranmayan insanlarla yalbız kalmamak için vakit geçirme. Erkeklere gelince, kim takar yarımakıllı hayatında işe yarar bi şey yapmamış erkeklerin boş laflarını. Bugün çoğu dünya güzeli esmerç güzellik görecelidir. Bi erkek veya biri sanaeçirkinsin dedi diye çşrkin olmazsın. yaşın genç. Hayatında kendine değer veren donanımlı bilgili biri olmaya çabala. Kitap okuç spor yap. Film izle. Kendini geliştir. Hayatındaki başarılarınla etrafındaki insanlara fark at. Hırslandırsın bu seni. Oturup sızlanmanın kimseye faydası yok.
Hepsini not defterime yazdim size ozeldende mesaj atabilir miyim?bi kac sey danisacagimda

Back