• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gidisle herseyi mahvedicem

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar,

yeni evliyim, ve anksiyete bozuklugum var. ilac kullanmak istemiyorum. cok sacma seyleri takip buyutup, esim beni sevmedigi icin bin tane delil kurup onun yaninda ve onsuz agliyorum hungur hungur. o bi yere kadar yuz veriyo ama o yuz verdikce daha da kotulesiyorum. derdimi anlatmaya calistigimda ona, biliyorum sucun bende oldugunu ama kendimi durduramiyorum, ve ne diyecegimi bilmiyorum. sessiz kalabiliyorumbirtek, ve kendimden nefret ediyorum boyle oldugum icin. sonrasinda sinirim ve uzuntum gecince oturup konusuyoruz, beynindeki o kotu dusuncelerimi sevgimizden uzak tut, hicbir zaman yaklastirma diyor, her seferinde evet haklisin diyorum ama yine yapamiyorum, aklima seytanlar gelince durduramiyorum kendimi cildiriyorum, gercekten feci hasta oldugum kanisindayim. yardim edin nolur

İlaç kullanmaya neden karşısın?bendede anksiyete bozukluğu var halini anlayabiliyorum.olur olmadık ne varsa kafada kurup büyütmek tek sorunumuz zaten

slm kizlar,

yeni evliyim, ve anksiyete bozuklugum var. ilac kullanmak istemiyorum. cok sacma seyleri takip buyutup, esim beni sevmedigi icin bin tane delil kurup onun yaninda ve onsuz agliyorum hungur hungur. o bi yere kadar yuz veriyo ama o yuz verdikce daha da kotulesiyorum. derdimi anlatmaya calistigimda ona, biliyorum sucun bende oldugunu ama kendimi durduramiyorum, ve ne diyecegimi bilmiyorum. sessiz kalabiliyorumbirtek, ve kendimden nefret ediyorum boyle oldugum icin. sonrasinda sinirim ve uzuntum gecince oturup konusuyoruz, beynindeki o kotu dusuncelerimi sevgimizden uzak tut, hicbir zaman yaklastirma diyor, her seferinde evet haklisin diyorum ama yine yapamiyorum, aklima seytanlar gelince durduramiyorum kendimi cildiriyorum, gercekten feci hasta oldugum kanisindayim. yardim edin nolur
geçmiş olsun cnm bendede aynı sorun var farklı şeyler aklıma geliyor bende çok şey yaşadım ve yaşıyorum düşüncelerinin mantıksızlığını anlamak iyi oluyo bence yani aklına bişey geldiğinde korkmayacaksın sakin olacaksın bide bu düşüncem mantıklımı gerçekten öyle bişey varmı falan gibi beynini ikna etmeye çalışacaksın gerçekten etkili oluyo bence tabi uğraşmak gerekiyo olumlu düşünmek için zorlamak falan bide anlatma sürekli o düşünceyi yok etmeye çalışma niye geldi falan diye o zaman beyinde o düşünceyle ilgili daha fazla yer açılıyo ve her geçen gün daha çok içine düşüyosun bende aynı şeyleri yaşıyorum en güzeli sadece vesvese olduğunu ve sana zarar vermeyeceğini bil o kadar

Back