Paranızı tutun altın döviz vs olarak biriktirmeye devam edin. İnşaat firmaları şu an sarsıntıda yapılan inşaatlar bitmez biten satılmaz hale gelecek. Faizler düşmez ama firmalar elde kalanları bi şekilde daha düşük fiyata vermeye razı olacaklar o dönem icin hazır da durun. Nakiti veren kazanır. Maalesef iyiye gitmiyoruz keşke tek ev olsa olay. Resmen kriz geldi geçiyor.
iğne yok mu patlatıverBen de böyle düşünüyorum ama emlak balonu da bi türlü patlayamadı
Bekle bekle bi hal olduk
Ev fiyatları düşmüyor. Çünkü bi yerde okumuştum şu olay var. Diyoruz ya bu fiyata kimler alıyor bunları hep satılıyor diye. Firmalar kendi aralarında emlak alıp satıyorlar. Şöyle A firması B firmasının evini atıyorum 500.000 den alıyor krediyle B firması da A firmasının evini alıyor benzer fiyata. Adamlar o aldıkları kredileri dövizdir filan işletiyorlar aslında ortada alışveriş yok maksat nakit para olayını kredi ile hallediyorlar. Ama o işte tükenecek çünkü bankaların içini boşaltıyorlar öyle.Ben de böyle düşünüyorum ama emlak balonu da bi türlü patlayamadı
Bekle bekle bi hal olduk
Ev fiyatları düşmüyor. Çünkü bi yerde okumuştum şu olay var. Diyoruz ya bu fiyata kimler alıyor bunları hep satılıyor diye. Firmalar kendi aralarında emlak alıp satıyorlar. Şöyle A firması B firmasının evini atıyorum 500.000 den alıyor krediyle B firması da A firmasının evini alıyor benzer fiyata. Adamlar o aldıkları kredileri dövizdir filan işletiyorlar aslında ortada alışveriş yok maksat nakit para olayını kredi ile hallediyorlar. Ama o işte tükenecek çünkü bankaların içini boşaltıyorlar öyle.
Tek umudumuz evlerin düşmesi, ama bilemiyorum. Artık gelecek korkusu başladı. Bi tane ev istiyorum sadece masrafsız gerisini Allah bilirParanızı tutun altın döviz vs olarak biriktirmeye devam edin. İnşaat firmaları şu an sarsıntıda yapılan inşaatlar bitmez biten satılmaz hale gelecek. Faizler düşmez ama firmalar elde kalanları bi şekilde daha düşük fiyata vermeye razı olacaklar o dönem icin hazır da durun. Nakiti veren kazanır. Maalesef iyiye gitmiyoruz keşke tek ev olsa olay. Resmen kriz geldi geçiyor.
Aynen öyle. Bi patlasada bizde nasiplensekBen de böyle düşünüyorum ama emlak balonu da bi türlü patlayamadı
Bekle bekle bi hal olduk
kredi alabilmek icin kasıtlı yüksek. Ya bu tlc de ev emlak programları oluyor. Ne evler var biz buralarda ev diye hapishaneden bozma yerlere veriyoruz ne kadar. İçim gidiyor valla o yapıları görünce. Her şey düşünülmüş hayır tabiat doğa yanında içinde kenarında olan değil şehirdeki evleri bile fark biz burada kıytırık yere milyon vereceğiz.Büyük patlama yakında diyosun
Beter olsunlar
Kıytırık evlerini 500.000 e satmak istiyorlar
Banka kredisiyle ev oluyor sana 1 milyon
Yazık günah
Doğru demiş
Sadece 7 ilde bazı inşaat firmaları düşürdü. Malesef o illerde değilim. Ordakiler ateş pahası, yanına yaklaşılmıyor.hergğn aratıyorum netten yok düşmüyor aksine artıyorSizin orda nasıl bilmiyorum ama vurda ev fiyatlari gecen yila gore baya düştü. Çok fazla ev yapılıyor ama alan yok. Talep olmadığı içinde fiyatlar düştü. Bu aralar yeni birseyler yapıldı ev almak için kredi fiyatı düşürüldü ekim sonuna kadar diye nette bi aratip bakin isterseniz. Az peşinatla başlıyor bildiğim kadarıyla.
İnşallah, konuşmalarınız rahatlattı benş biraz. Umarım dediğiniz gibi olur.Ülke durumu şuan çok kritik olsada yinede bir umut bekleyin acele etmeyin.. para toplamaya devam edin heran herşey olabilir.. ailemizde üç tane mütteahit var vee gerçekten çok sıkışık duruma girdiler çünkü demir ve beton aldı başını gitti sektör şuan için durmuş vaziyette..
Yani şansınız iyi gider inşallahta bulursunuz uygun bir yer siz para toplamaya ve araştırmaya devam edin.
Küçük bi şehirdeyim. Burada böyle bi inşaat firması yok. Araştırmadığımız yer kalmadı.Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama konut projelerinden ev alabilirsiniz.
Bazı İnşaat firmaları sıfır faizle ev satıyorlar. Piyasa zaten kötü bence bir araştırın.
Sanmıyorum bu aralar ekonomi düzelsin. Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete bakalım
Parası dövizde birken bin olanlar var onlar alıyor evleri kimsenin elinde ev falan kalmıyor bir gecede döviz kurundan 200 300 bin kara geçen var...Paranızı tutun altın döviz vs olarak biriktirmeye devam edin. İnşaat firmaları şu an sarsıntıda yapılan inşaatlar bitmez biten satılmaz hale gelecek. Faizler düşmez ama firmalar elde kalanları bi şekilde daha düşük fiyata vermeye razı olacaklar o dönem icin hazır da durun. Nakiti veren kazanır. Maalesef iyiye gitmiyoruz keşke tek ev olsa olay. Resmen kriz geldi geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?