• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelınlık nasıl???

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
641
İstanbul
$gelınlıkkk.jpg

1000 tl kıralama nasıl sızce ben cok begendım ama pahalı dıyorlar...

Hayirli oslun öncelikle. Zevk meselesi. Senin hosuna gitmesi lazim. Sahsen benim hayal ettigim gelinlik daha farkli. 1000TL kiralama icin uygunmudur bilmiyorum. Ama 1000TLye belki daha farkli gelinliklerde bulabilirsin?

Çok güzel ama pahalı gerçekten satın al daha iyi.Ama bide şöyle birsey var sıfır gelinliği ilk aldığı fiyattan verirler.Sonra gelinliğin fiyatı düşer.

kızlar kollarıma da etegımdekı dantelden kol dıktırecektım tende dantel super duruyor ama kararsızım fıyat konusunda

Sakın yanlış anlama sorduğun içinsöylüyorum. Ama ben pek beğenmedim. Eminim o rakama çok daha güzellerini bulabilirsin.

Yine de zevk meselesi. Eğerki sen beğendiysen en güzeli odur.

alttaki saten fırfırlar pek de hoşuma gıtmedı canım... ben mesela 400 tlye kıralamıştım cok harıka bır gelınlıktı herkes hayran kaldı.. 1000 tl cok fazla... o fıyata cok ama cok daha guzellerını bulabılırsın...

duvak güzel ama gelinligini begenmedim ben canım cok sıradan

1000 tl kirasına vermezdim heralde...

Eki Görüntüle 292814

Zevklerle Renkler Tartışılmaz Ama..
Ben Gelinlikte Sadelikten Yanayım..
Göğüs Kısmı Pek Hoş Görünmüyor..
Çok Basık Duruyor..:17:

Fiyatı da Çok İyi..
Ama 1000 TL'ye Daha Güzellerine de Bakabilirsin :17:

Mutluluklar Arkadaşım :16::38:

canım bence de gelinlik çok göz yoruyor her yeri taşlı işlemeli dantelli.. ama gelinliği giyecek olan sensin. içinde sen olacaksın gelinliğin ve sana göre çok uygunki pahalıda olsa gözün bu gelinlikte kalmış ve almak istiyorsun..

ama en azından sadeleştir birazcık mesela duvağın sade olsun ( gerçi duvağına bayıldım ama gelinliğinin üstünde hoş durmuyor).. saçın dağınık topuz değilde sıkı topuz olsun. makyajında hafif olsun.. böyle hilelerle daha da göz alıcı olup daha sade bir görünüm kazandırırsın bu gelinliğin içinde kendini.. o kadar gözü yoran detay varki onlardan içindeki sen farkedilmeyecek durumdasın..

1000 tl kiralama mı :53: usteli hiçte gösterişli bi gelinlik değil. sakın olaki bu parayı kiralamak için vermeyin. ne gelinlikler var 1000-2000 arası çokta güzeller

alttaki saten fırfırlar pek de hoşuma gıtmedı canım... ben mesela 400 tlye kıralamıştım cok harıka bır gelınlıktı herkes hayran kaldı.. 1000 tl cok fazla... o fıyata cok ama cok daha guzellerını bulabılırsın...

Nerden kıralamıstın canım 400 e ? ıst.da bulabılır mıyım ıstedıgım gıbı? daha dogrusu ben de buldum 500 e ama kuması ve dantelı hosuma gıtmemıstı sanırım vazgectım bu gelınlıkten aılem ve nısanlım da pahalı dıyor kıralama ıcın

Nerden kıralamıstın canım 400 e ? ıst.da bulabılır mıyım ıstedıgım gıbı? daha dogrusu ben de buldum 500 e ama kuması ve dantelı hosuma gıtmemıstı sanırım vazgectım bu gelınlıkten aılem ve nısanlım da pahalı dıyor kıralama ıcın

aa gelinlikçilerin göbeğinde istanbldasn cnm ya ah bende orda olsam vardır iyi gz cnm aysiraya git uygun vardır..ben urfadayı malesef ben de maksimum 400 tl kiralık arıyorm da mersinde bulablrm inş.bakalım yada birinden temin onuda istemyrm açıkçası eğer begenmezsem olanaklrı kiralatıcm mecbur durum olmaynca yani..:44::44:

Eki Görüntüle 292814

bu fiyata bu gelinlik çok pahalı etmez o kadar

istanbulda oturuyorsan git Eminönüne ordan al 800 TL ye bile ne güzel gelinlik satıyorlarr.. giydikten sonra sende gidersin bi tane gelinlikciye satarsın 500e 1 kere giyicen nasılsa..

Duvak çok hoş
Gelinligi hiç mi hiç begenmedimmm:50::50:

canım bende begenmedım ama önemlı olan senın ve sevdcegının begenmesı tabkı mutluluklr dılerm :70:

Back