Gelinlik Modelleri Bu gelinlik nasıl ?

Bende sadece üstünü beğendim canım:) evet herkesin zevki farklı tabi.Mutluluklar diliyorum.

Canım eger saray da falan sa düğün tabiki olabilir ikincisi çok daha iyi.. Ancak dediğim gibi biraz ihtişam gerekir bunu giymek için.... Birazda uzun boy güzel bir vücut...

bu gelinliği gösteren sırt kısmındaki swarovskiler, ki çok asil duruyorlar bence. ayrıca o sırtın ön kısmı sağındaki değil alttaki foto oluyor, ki öyle daha anlamlı oluyor. ayrıca heryeri bırakıp sırt kısmını alsanız bile taşlardan dolayı müthiş bir maliyet ve işçilik gerektirecektir, hakkaten de düğün konseptinize uygunsa ve bütçenize uyarsa ilham alabilirsiniz :)

Ayyyyyyy birden külkedisi masalında baloya gidecekmişsin gibi düşündüm

Tabi ki zevk meselesi

evet üst kısmı çok hoş tabi tarz isteyenler için alt kısmıda çok güzel ama çok uzun boyluysan yakışır üst kısmı güzel bu gelinliğin altını düşünmüyorsan bunun altına uygun bir model bakmaya başla

Yorum için teşekkür canım daha düğünüme çok var ve boyum da kısa o zamana kadar bana daha ugun modeller bulurum heralde :)

yok canım estağfihullah belki de arkası daha şık ancak saç modelinin yukarıda topuz yapılması dışında model gözükmeyeceğinden arka tarafın tamamı değil de alt kısımlarda süslü olmasını kastetmiştim ben nazlihilal :)

yine tek cins benim heralde ben arkasını beğendim önünü beğenmedim

Estağfirullah :)

Ha şimdi anladım canım haklısın :)

Arkadan görünüşünü çok beğendim ben gelinliğin ama önden görüntüsü hiç hoş değil ve arkasıyla önü çok alakasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…