- Konu Sahibi nazlihilal
Etek kısmı biraz garip gibi ama farklı ben üstünü daha çok beğendim :)
Üst kısmı ben de beğendim. İkinci mesajdaki gelinliğin altı ile bu üst olur mu onu tam bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etek kısmı biraz garip gibi ama farklı ben üstünü daha çok beğendim :)
Cıkkss hoş değil bence, öyle güzel ve özel bir günde farklılıklar yaratmak, göz yormak yerine sade ve şık asil görünmeyi tercih ederim..
Tamam belki bazılarınız diyecek esas öyle bir günde farklı olmalı insan, ama zaten gelinlik farklı olmaya yetiyor, şık şık şöyle mis
Nacizane benim fikrim !:82:
Üst kısmı ben de beğendim. İkinci mesajdaki gelinliğin altı ile bu üst olur mu onu tam bilemedim.
Farklı olmak bu değil bence.. Farklı olucam derken rüküş olur insan bununla.. Ben beğenmedim, yorumlardan anladığım kadarıyla çoğu kişi de beğenmemiş zaten.. Çoğunluk beğenmediğine göre, düğününüzde giyerseniz gelen davetliler de beğenmeyecektir...
Kaç kez yazdım ben bunu düğünde giymek için değil de farklı bi model olduğu için koydum.Daha gelinlik arayışına cıkmama cok var:) yorum için teşekkürler.
Yorumların hepsini okumadım... Bu tarz konularda sayfa sayfa yorumları okumak yerine, fikir belirtirim. Çünkü fikir istemişsiniz... Rica ederim.
bence gelinliğin üst kısmı önden,alt kısmı da arkadan güzel canım..
üst kısmı süpeeeer ama alt tarafı garip duruyo biraz
bana çok abartılı geldi.