Gelinlik Modelleri Bu gelinlik nasıl ?

Cıkkss hoş değil bence, öyle güzel ve özel bir günde farklılıklar yaratmak, göz yormak yerine sade ve şık asil görünmeyi tercih ederim..
Tamam belki bazılarınız diyecek esas öyle bir günde farklı olmalı insan, ama zaten gelinlik farklı olmaya yetiyor, şık şık şöyle mis

Nacizane benim fikrim !:82:

Evet sende haklısın :) bu gelinlik gibi fazla abartı değil ama oyle bi günde abartılı olmayı isterim şahsen :)

o kadar şatafatlı bi üst kısıma sade bi alt kısım yakışır ancak. hem üstü hem altı abartılı olursa çok kokoş olur:)

Farklı olmak bu değil bence.. Farklı olucam derken rüküş olur insan bununla.. Ben beğenmedim, yorumlardan anladığım kadarıyla çoğu kişi de beğenmemiş zaten.. Çoğunluk beğenmediğine göre, düğününüzde giyerseniz gelen davetliler de beğenmeyecektir...

Kaç kez yazdım ben bunu düğünde giymek için değil de farklı bi model olduğu için koydum.Daha gelinlik arayışına cıkmama cok var:) yorum için teşekkürler.

Kaç kez yazdım ben bunu düğünde giymek için değil de farklı bi model olduğu için koydum.Daha gelinlik arayışına cıkmama cok var:) yorum için teşekkürler.

Yorumların hepsini okumadım... Bu tarz konularda sayfa sayfa yorumları okumak yerine, fikir belirtirim. Çünkü fikir istemişsiniz... Rica ederim.

Benim gelinlik zevkimi de pek kimse beğenmez ben de senin tam tersin nerdeyse düz saten beyaz bir elbise giycem :) Canım önemli olan senin tarzın ve zevkin ve yakışması tabiki, o nedenle bu modeli düşünüyorsan bile mutlaka hazır almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…