Gelinlik Modelleri Bu gelinlik nasıl ?

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Etek kısmı biraz garip gibi ama farklı ben üstünü daha çok beğendim :)

Eklentiler

• $michael-cinco-wedding-gowns-2010.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 80
  • $michael-cinco-wedding-gown-2010.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Bunun da alt tarafını beğendim.

Eklentiler

• $michael-cinco-wedding-dress-2010[1].jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 69
üstü muhtesem, etek kismi önden güzel
ama arkadan tuhaf duruyor...cok degisikmis ya, begendim..
ama hazir alinmasi gerekiyor, dikemezler böyle baska yerde, dikselerde ayni güzellikte olmaz

üstü muhtesem, etek kismi önden güzel
ama arkadan tuhaf duruyor...cok degisikmis ya, begendim..
ama hazir alinmasi gerekiyor, dikemezler böyle baska yerde, dikselerde ayni güzellikte olmaz

Evet arkası tuhaf.Evet ben bunu burda buldum sanırım.Ama Daha düğünüme de var yaa

çok abartılı ne öyle buz kıreliçesi gibi:76:

eğer kraliyet ailesine gelin gideceksen çok güzel çünkü bu gelinlik ancak sarayda giyilir, yani çok şatafatlı

alışılmışın dışında.farklı olabilir.paris hilton giyse moda olur bütün gelinlikçiler bundan dikmeye başlar.bu gelinliği bana bedava verseler karda gagaya pardon leydi gagaya armağan ederim.

Bende önden beğendim evet çok şatafatlı haklısınız, zaten daha düğünüme çok var o zamana Allah kerim :) farklı diye koydum sadece

ilk mesajınızda koydunuz 2. resim ile 2. mesajda eklediğiniz resim aynı gelinliğe ait zaten. o zaman direkt 2. gelinliği yaptırmanızda yarar var. Çok ağır çok şık bir gelinlik önemli olan nasıl bir düğünde giyeceğiniz, düğün konseptinize uygun mu ?

Aynı değil canım daha dikkatli incele.2.mesajdaki gelinliğin eteği, ön tarafı, kolları, işlemeleri hep farklı.
Düğünüme daha çok var ben sadece farklı ve hoş olduğu için koydum yorum için teşekkürler:)

Bende önden beğendim evet çok şatafatlı haklısınız, zaten daha düğünüme çok var o zamana Allah kerim :) farklı diye koydum sadece

eğer düğün de şatafatlı olcaksa değışık ve alışılmışın dışında bı model olarak düşünüleblır tabı :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…