Gelinlik Modelleri Bu gelinlik nasıl sizce görüşlerinizi merak ediyorum

İşlemeleri felan çok hoş, ama biraz vazo gibi duruyor sanki.Zevk meselesi ama kabarıklığın başladığı yeri pek beğenmedim ben bilmiyorumkismile Uzun boyluysan eğer yakışabilir, kısaysan uzak dur derim a.s

balık etek tarzı üstü hoş ama bel kısmı çok aşağıda düşük belli gelinlik. benim tarzım olmasa da saygı duyarım.

kısa boylu deilim bunu begendim ama bakalm kısmet hangisi olucak sempatiksalakcinni

Ececim, önemli olan içine sinmesi, buraya ne koyarsan koy çok beğenen de çıkar, hiç beğenmeyende.. Yine fikirleri oku,et ama hangisinin içinde kendini peri kızı gibi hissediyorsan onu giy, ben öyle yaptım :lepi:Şimdiden mutluluklar dilerim a.s.

guzelmiş ama bel kısmı daha değişik olabilir kabarıklıgın basladıgı yer yani

KUSURA BAKMA IŞIL IŞIL GÖRÜNCE GÜLDÜM YANİ BANA GÖRE GELİN SADE VE ASİL OLMALI..TABİ SEN BEĞENDİYSEN SAYGI DUYUYORUM BEN SADECE FİKRİMİ BELİRTTİMyerimseniben

Daha asil,farklı bir gelinlik seçmenizi öneririm nacizane ..
Üst kısmı güzel ama altı çok vasat

üstü çok hoş ışıl ışıl fakat eteğini beğenmedim.üstü gibi ışıl ışıl ve kabarık havalı bir şey olsa daha hoş olurmuş ama yine de kara senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…