Gelinlik Modelleri Bu gelinlik modelini tesettürlü hale nasıl getirebilirim..Fikirlerinize ihtiyacım var

kumsaldakiayakizleri

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
260
72
318
Konuyu dün stilistlik-modelistlik kısmında açtım.48 kişi bakmış...Bir tane yorum bile yok(
Belki gelinlik tecrübesi olan arkadaşlardan güzel öneriler gelir...

Eklentiler

• $p17m61go917jiudesnn5hn1ovc2.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 239
  • $p17n2n607lo1g1fq11su1j5e1rit1.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 252
Aklimda bisey var da nasil tarif edeyim bilmiyorum
Kol kismini bilekten sikili, ustten bol bir model var oyle yaptirabilirsin.
Bu modele dantel uygun olabilir. Ust kisimda dantel ve kucuk isiltili taslar kullanabilirsin.
Kapali bayanlara tepeden duvak cok yakisiyor. Uzun, tepeden bir duvak yaptir bence.

Cevabınız için çok teşekkür ederim canım.sevgilerimle...

Konuyu dün stilistlik-modelistlik kısmında açtım.48 kişi bakmış...Bir tane yorum bile yok(
Belki gelinlik tecrübesi olan arkadaşlardan güzel öneriler gelir...

Merhaba bende kısmetse 25 gün sonra gelin olacağım şu an gelinliğim dikimde son aşamasında 10 gün sonra teslim edecekler inşallah tesettürlüyüm bende ayrıca model olarak benim modelimin aynısı neredeyse bende açık ve aynınen bu modellde dantelli bir model beğendim onu bana kapattılar hakim yaka arka enseye gelen kısımda piritleri var be kollarındada düğme olacak ama senin modelinde dantel olmadığı için bunu kapattığında bluz giymiş gibi durabilir danteli düşün derim çok hoş ve zarif duruyor hayırlı olsun konuşuruz yine birde duvağı ne düşünüyorsun gelin başı diye konum var oraya beklerim canım bi kaç foto paylaşmıştık tesettür konusunda kk üyeleri pek yorum yapmaktan çekiniyorlar benimde konularım yyorumsuz kalıyor :)

Son düzenleme:
Merhaba,

Öncelikle images.google.com adresinde mikado wedding dress kelimeleri ile görsel arama yapın. Uzun kollu olmasa da kapalı yakalı olarak bu tarz düz kumaş gelinliklerin örneklerini bulabilirsiniz.

Bu sadeliği aynen korumak istersen Prenses Maxima'nın gelinliği güzel bir model:

Belinde kemerle bir örnek:
https://www.facebook.com/haticekasik.com.tr/photos/pb.121672497844303.-2207520000.1407248925./803892632955616/?type=3&theater

Biraz daha dantel olur dersen:
https://www.facebook.com/dugunfotografcisicom/photos/pb.227944467051.-2207520000.1407249003./10151911496917052/?type=3&theater
https://www.facebook.com/dugunfotografcisicom/photos/pb.227944467051.-2207520000.1407248991./10152041618057052/?type=3&theater

Bunlar benim şimdiye kadar bu tipte gördüğüm gelinlikler.

Son düzenleme:

Canım benim şimdiden sizi tebrik ederim ve ömür boyu mutluluklar dilerim.Son nefesinize kadar eşiniz ve beişlerinizle sağlık,huzur,mutluluk dolu bir evliliğiniz olsun inşaAllah... Konunuza bakacağım aklımda:)) Güzel önerileriniz için de çok teşekkür ederim.Düğün fotoğraflarınızı yüklediğinizde hep beraber bakarız(bugünü saymıyoruz 24 gün sonra:)) )sevgiler...

Tatlım,Ne kadar zahmet etmişsiniz,bir sürü fotoğraf yüklemişsiniz.Çok teşekkür ederim.Diğer fotoğraflar ben de gözükmüyor eklentilerden bakacağım.Zahmet edip cevap verdiğiniz ve bir sürü de fotoğraf yüklediğiniz için çok çok teşekkür ederim.sevgilerimle...

Canım benimmm bende bu güzel dualar için teşekkür ederim AMİİİİİNNN Allah razı olsun Rabbim herkese böyle mutluluk nasip eylesin, hepimizin evliliği hayırlı ve daim olsun inşallah düğün fotolarını yüklerim tabiki bende can atıyorum gelinliğim bitse diye, teslim alınca da paylaşırım hemen kuzum evet günler azaldı varmı heyecan?? ne hissediyorsun?:18::18: ben garip duygular içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…