Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu model arıyosan kafanda olusturmussun zaten gelınlıkcılere gıt bak cnım ben oyle yaptım hafta sonu dıkıme baslancak benımkıde kafamda olusturdum modelı gıttıgımde gelınlıkcıye ona benzer ama daha cok guzel ve ıcıme sınen bır modelı gordum ve karar verdım ve emın ol resımde durdugu gıbı durmuyo gelınlıkler ben cok begendıgım bır mdelı gosterdım modelıste kadın aynısını calısmıs denettırdı ve ben bunumu begenmısım dedım ıstersen bı kac model atabılırım sana
çok hoş dantel kol çok kibar duruyo zaten ben açık gelinlikleri beğenmiyorum etlerin fışkırıyo hiç hoş durmuyo bence bu çok kibar
cnım çok güzel bir model bende buna benzer bi gelinlik giymiştim yakası hemen hemen aynı ve benimkide dantel koldu ama ben sonradan uzun kol yaptırdığıma çokn pişman oldum.Çünkü takı merasimi yapılınca bilezik filan takılırken gelinliğimin kolları mahvolmuştu.eğer uzun kol istiyorsan takılarını bi takı torbası yaptırıp ona koyabilirsin.Umarım herşey gönlünce olur.
üst kısmı çok güzel ama etek kısmını pek beğenmedim ben canım
biraz daha araştır etek kısmı için siteleri bencea.s.