• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinlik için düşünceleriniz nelerdir?

zenku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
948
72
98
selam arkadaşlar
şu gelinliğe bi bakarmısınız sizce nasıl?
bu tarz birşey arıyorum eklemek istedikleriniz varsa da çok sevinirim..

Eklentiler

• $6.jpg
    $6.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 87
tatlırüya teşekkür ederim canım kimse birşey yazmayınca kötümü acaba diye düşünmeye başlamıştım:delphin:

konuyu görmemişlerdir cnm... bende düğünümde bu tarz düşünüyorum....aslında straplez istiyorum ama nişanlım açık diyor..bu gelınlik gayet güzel ve hoş.....

tatlırüya sen araştırdın mı canım bu tarz gelinlik modelleri peki?
ben açığım ama öyle çok açık giymem nişanlımda istemez böyle dantel kol çok hoşuma gidiyor bolerodan daha güzel bence

ben modellere yeni bakmaya başladım... bu modeli de hemen kaydettim.....ilk fırsatta gelinlikçilere gidip modeller e bakmak gerek....dantel kol bende sevıyorum...kaydirigubbakcemile2

canım eğer bu model için fiyat alırsan bana da bildirebilirsen çoook memnun olurum

bence bu model arıyosan kafanda olusturmussun zaten gelınlıkcılere gıt bak cnım ben oyle yaptım hafta sonu dıkıme baslancak benımkıde kafamda olusturdum modelı gıttıgımde gelınlıkcıye ona benzer ama daha cok guzel ve ıcıme sınen bır modelı gordum ve karar verdım ve emın ol resımde durdugu gıbı durmuyo gelınlıkler ben cok begendıgım bır mdelı gosterdım modelıste kadın aynısını calısmıs denettırdı ve ben bunumu begenmısım dedım ıstersen bı kac model atabılırım sana

çok hoş dantel kol çok kibar duruyo zaten ben açık gelinlikleri beğenmiyorum etlerin fışkırıyo hiç hoş durmuyo bence bu çok kibar

bence bu model arıyosan kafanda olusturmussun zaten gelınlıkcılere gıt bak cnım ben oyle yaptım hafta sonu dıkıme baslancak benımkıde kafamda olusturdum modelı gıttıgımde gelınlıkcıye ona benzer ama daha cok guzel ve ıcıme sınen bır modelı gordum ve karar verdım ve emın ol resımde durdugu gıbı durmuyo gelınlıkler ben cok begendıgım bır mdelı gosterdım modelıste kadın aynısını calısmıs denettırdı ve ben bunumu begenmısım dedım ıstersen bı kac model atabılırım sana

evet canım bu model arıyorum
sende atarsan bana birkaç model çok sevinirim
bence insanın en önemli günü düğün günü ve özel ve güzel birşey istiyorumkaydirigubbakcemile2

pinkrose, lyre, gamzelim89 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bakıp yorum yaptığınız içinhihoyyyt

çok hoş dantel kol çok kibar duruyo zaten ben açık gelinlikleri beğenmiyorum etlerin fışkırıyo hiç hoş durmuyo bence bu çok kibar

bende beğenmiyorum canım straplezleri
ya gelinliğin biraz masum olması gerekiyor:asigim: bence ve straplezde masumiyetini kaybediyor gibi geliyor bana ama tabi genede herkesin fikrine saygım var
bu da benim tercihim

cnım çok güzel bir model bende buna benzer bi gelinlik giymiştim yakası hemen hemen aynı ve benimkide dantel koldu ama ben sonradan uzun kol yaptırdığıma çokn pişman oldum.Çünkü takı merasimi yapılınca bilezik filan takılırken gelinliğimin kolları mahvolmuştu.eğer uzun kol istiyorsan takılarını bi takı torbası yaptırıp ona koyabilirsin.Umarım herşey gönlünce olur.

cnım çok güzel bir model bende buna benzer bi gelinlik giymiştim yakası hemen hemen aynı ve benimkide dantel koldu ama ben sonradan uzun kol yaptırdığıma çokn pişman oldum.Çünkü takı merasimi yapılınca bilezik filan takılırken gelinliğimin kolları mahvolmuştu.eğer uzun kol istiyorsan takılarını bi takı torbası yaptırıp ona koyabilirsin.Umarım herşey gönlünce olur.

hımm hiç bu açıdan düşünmemiştim canım doğru söylüyosun belki kolunu birazcık kısaltabilirim yada en iyisi takı için kese yaptırmak

üst kısmı çok güzel ama etek kısmını pek beğenmedim ben canım
biraz daha araştır etek kısmı için siteleri bencea.s.

sağol canım fikir verdğin için genel olarak düşündüğüm model bu tabiki bu modelde başka etek türleri deneyebilirim

canim ben genel olarak begendim.
kendim icin sectigim model de sanki üst kismi andiriyor gibi. bilmiyorum benim konuyu gördün mü
bi de benim favorime bak.
Canim buraya ekledigin modeli begendiysen gelinlikci gelinlikci gezip yorulma derim.cok fazla model deyip cikarinca insanin kafasi karisiyor bikkinti gelir, Diktir provalarda zaten bazi yerlerini terzin senin vücüt tipine göre deistirir... allah hayirli eglesin
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...inligi-beyendim-yorumlarinizi-bekliyorum.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/255041-ben-bu-gelinligi-beyendim-yorumlarinizi-bekliyorum.html

Back