Gelinlik Modelleri bu gelinliğin ait olduğu siteyi bilennn lütfenn

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
arkadaşlar bu gelinliği aylar önce bir siteden bulmuştum ama siteyi kaybettim bilen varsa söyleyebilir mibu sitede linki veren vardı ama bulamadım ekliyorum resmi kızlar

ben bu gelınlıgı nette gezerkende gormustum sanırım burda biride eklemişit cnm ama hangi site bilmıorumm

ne kadar kaliteli olduğu her halinden belli. kumaşından, duruşundan...her gördüğüne güzel diyemeyenler için süper bir seçim olur.

swarovski taşlarla bezenmiş.. harika ya. aşık oldum :asigim: bende o kdr gelinlik sitelerine bakarım..ilk defa görüyorum bunu

mesaj attım linkini.

cnm çok teşekkür ederim
ama bu site değil
ben de bu sandım ama malesef
çünkü bu gelinliğin kendi sitesinde direkt olarak beyaz bir ekran var ve gelinlik modelleri var
yine de teşekkür ederim buradan bir arkadaş bu adresi eklemişti ama bulamadım ne yazık ki
ama bulmam lazım ya çok istiyorum diğer modellerine bakmayı
aşığım bu gelinliğe :asigim:

kızlarr uldum eğer beğenen olursa ve öğrenmek isterseniz bana mesaj atabilirsiniz
çoık müthiş modelleri var akannehir

canım bilgisayarına kaydettigin fotoya sag tıkla sonra cıkan eklentiden özellikleri tıkla büyük ihtimal çıkar orada ama buradaki deil bu fotonun pc nde olanına tıklıcaksın

canım bilgisayarına kaydettigin fotoya sag tıkla sonra cıkan eklentiden özellikleri tıkla büyük ihtimal çıkar orada ama buradaki deil bu fotonun pc nde olanına tıklıcaksın

canım bu gelinlik ( julia kontogruni ' in ) gelinligi yanlız türkiyede subesi yok gercekden harıka sitesinde daha muhtesemlerıde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…