• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gece benim için önemli dualarınızı bekliyorum

Rahel149

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
398
94
18
Merhaba hanımlar durumumu bilenler bilir çocuğum olmuyor eşim azosperm dr tedaviyle % 20 şans veriyor bize bugun mekke den bana iki dut geldi yiyen hangi niyetle yerse kabul oluyormuş bugün hem kuran okuyup dua edicem hem dutları yiycem hem cuma gece hemde en özel günüm kocamın doğum günü burda kimse kimseyi tanımıyor ama okdar destek oluyosunuz ki lütfen bana da destek olun bu gece hepinizin dualarına ihtiyacım var ...

Rabbim tez zamanda evladini kucagina versin insallah 1
🤲

Allah aratmasin kısa zamanda kucağını doldursun canım ilişkilerden sonra bol bol meryem suresi oku suya için benimde tedaviyle oldu ama hep okudum içtim tedavi boyunca belki faydasını görürsün

Allah aratmasin kısa zamanda kucağını doldursun canım ilişkilerden sonra bol bol meryem suresi oku suya için benimde tedaviyle oldu ama hep okudum içtim tedavi boyunca belki faydasını görürsün
Çok teşekkür ederim rabbim sizinde niyetinizi ve gönlümüzdeki duaları kabul etsin :dua:

Back
X