Bu gece ben senin olacaktim

Uzun bi yaziydi ama sonunu okudugumda
" degdi" dedim.
Yapabilicek en guzel seyi yapmissin ve ne mutlu sanaki hicte pisman degilsin.
Sakin pisman olma zaten, sakin bu erkek bozuntusu icin bi damla goz yasi dokme.

Omurgalı olup dik durup, kendini ezdirmedigin için tebrik ederim seni. Hanımefendiligini de kaybetmeden bu işi noktalamışsin. Allah karşına layiğını çıkarsın canım. Evlat kolay yetişmiyor benim de kızım var. Gurur duydum seninle. Allah anana babana bağışlasin seni. Git bir çocuğu sevindir kurtulmuşsun o aileden canım.

Aşık olduğu kişiyle evlenen ve mutlu bir evliliği olan biri olarak şunu söyleyeyim: aynı duyguları tattım. Beni görenler eşime bakışımdan anlıyordu ne kadar sevdiğimi. 8 yıldan sonra da şunu söylüyorum. Kimseyi gözünde bu kadar abartmaya gerek yokmuş. Kendinden önce tutmayacaksın. Sen ne kadar mutluysan o kadar mutlu edebilirsin karşındakini. Ve sana saygı duyduğu kadar yer alacak hayatında. Şimdi üzgünsün, ileride hayatımı iyi ki yakmamışım dersin inşallah. Aşk biraz abartılıyor tek başna.yanında mantık olmadan çok da büyük bir anlamı yok. Hem mantığın, hem duyguların evet diyorsa yürür o ilişki. Kendini feda etmemişsin, iyi yapmışsın.

Yazdıklarını okurken hiç bir satırda, hiç bir kelimende "keşke söyle yapsaydın" , "keşke bide şurda baksaydın" falan demedim..
Çok net.. Doğru olanı yapmışsın.. Büyük bir cesaret örneği ve büyük bir şeye kalkışmışsın.. Tebrikler..
Anneninde alırsın gönlünü, anneler hep affeder.. Ayrıca bir anne olumsuz bişey dediyse onu kesinlikle dikkate almak gerek, gerçekten dedikleri hep çıkıyor..

Sen yat kalk şükret allah yardımcın olmuş da son anda yırtmışsın. İnsanın en mutlu olması gereken günler bunlar ama senin burnundan gelmiş olsun en azından görmüşsün gerçeği. Bugün ağzına iki tane çarpsaydın diyen adam iki gün sonra kendi çarpar. Ben şunu gördüm ki insanlar hak ettiğinden fazla değer gördüklerinde ciddiye alıp kendilerini vazgeçilmez bi b.k zannediyolar. Değmez ama çok Üzülüceksin ama umarım çabuk atlatırsın ve gerçekten büyük bi hatadan döndüğün için ilerde şükredeceksin

Cesaretine hayran kalmamam elimde degil. Umarim bundan sonra cok daha mutlu olursun..

Bazı şeyler düğün stresi diye alttan alınmaz.
Bence siz iyi yapmışsınız.

Evlenmiş olmak için evlenilmez, gerçek yüzünü göstermiş hem eski nişanlın hem de ablası.

İnan evlenseydin böyle sert yapamayacaktın bile.
İsabet olmuş.

Allah daha hayırlılarını karşına çıkarsın zeholll

Sabirli oldugun kadar akilli bir kizmissinda helal olsun sana ennn guzelini yapmissin evlilik cooook farkli en guzel tatli telaslarinizin oldugu donemlerde boylelerse sonunu dusunemiyorum.o gorumcede tam dayaklikmis kardesini terbiye edecegine fesatlik yapip ortaligi karistirmis...

Hadi gözün aydın. Verilmiş sadakan varmış. Saygının olmadığı bir birliktelik sona ermiş... Bugün bitti
yarın senin.

Geçmiş olsun canım.
Helal olsun sana ,inşallah herşey gönlünce olur

Birini severek ve sevgimize ters dusmesine ragmen mantikli kararlar almak zor.
Bu yuzden cogu kişi bir suru seye gereksiz yere katlaniyor.
Siz mantiginizi kullanmayi basarmişsiniz. Bu cok onemli ve buyuk bir sey.
İnsallah hayat boyu cok cok mutlu olursunuz ve bu zor gunlerinizi atlatirsiniz.
Her seyin ilaci zaman. Klişe ama gunler gectikce insan yasadiklarini unutuyor, etkisi geciyor...

Çok çok çok çok iyi yapmışsınız. Muhtemelen üzülüyorsunuz canınız yanıyor ama geçecek. Bir önceki adım bir sonrakinden hep daha iyidir. Ya evlenseydiniz bu yaptığı pisliklere bi kılıf uydura uydura, geçer düzelir diye diye. Biraz zaman verin kendinize, izin verin kalbinizin acımasına. Yarın bugünden daha az acıyacak.

iyiki olmamışsın kardeş, dua et kendini erken belli etmiş , ama üzüldüğüm bişey varki damat bey çok ağıza bakmaktan artık dolmuş ve hiç bir şeyi iyi göremez olmuş, kendine yazık ettiğini geç anlayacak , öyle abla varken Allah tan size yazık etmemiş-edememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…