Bu gece ben senin olacaktim

Ucuz yırtmışsınız bence. O aileye gelin gitseydiniz emin olun çok kötü bir hayatınız olacaktı. Hem annenizle aranız bozuk, hemde görümce tarafından sürekli şişirilmiş bir kocanız olacaktı. Çok terbiyesizmiş eski nişanlınız. Bence kurtulduğunuza sevinin. Bir daha aşık olamam demeyin, olursunuz hemde bal gibi olursunuz. Bu hayat yalnız yaşanmıyor çünkü..

Sakalları rastgele dizilmemiş olsa ne yazar, içinde öküz olduktan sonra? Adam olamadıktan sonra ne yazar?

Sadaka vermelisin yemin ediyorum böyle birinden kurtulduğun için..

Düzgün tek kısmı sakalı imiş nisanlinizin.
Ben bunu anladım okuduğumdan.
Anneniz görmüş siz çok geç gormussunuz.
Yine de kurtulduğunuz için allaha sükredin.
Annenizin gönlünü alın bir daha kirmayin.

Kardeş ben kendimden anlatiyim ben düğün yapacağım sıra esim bir gelinlik aldı sonra onun bekarlık eşyalarıyla yaşadım yeniydi ama çocuk olacak dedik 8 aylık hamile halimle mobilya aradm normalde girmeyeceğini yerden aldim sonra işten ayrıldım 15bine yakın tazminat aldım ona verdim işsizlik aldım hamileligimde ona verdim 3 tane kredi kapattım ona ait mutlu olalim diye bir alyansim kaldı bebeğim oldu ablasının bebeginin kıyafetini giydirdim o heyecani yasayamadim ve burada manken kızım bakmaya doyulmaz o derece balayına hiç otele gitmedik onların yazdığına gittik nemi oldu hep göklerde taşırlar giderim önüme yemeğini getirirler ben esimi çok sevdim delicesine ayakkabilarimi bağlardı tek taş alalım diye tutturdu ilerde para etmez diye aldirmadim tüm ailesini sildi zamanında bende öyle kimseyi konusturmadim sevgi önemlidir arkadaş seviyorsan mücadele edeceksin

Oncelikle cesaretini hayran kaldım canım en iyisini yapmışsın. Sonradan daha çok uzulecegine şimdi bir kere üzül.cok zor olabilir su donemi atlatman ama emin ol geçer unutursun .Allah cekemeyecegi yükü vermemiş kullarına. Evlenseydin neler olacağını düşün bu sana terapi olur.eski nisanlinda eski gorumcende emin ol kosturacaklardir peşinden ama artık çok geç. Geçmiş olsun canım çabuk atlatman dileğimle.

ruhu işsiz bi insan olduğum için birkaç tane eski konunu baştan sona okudum.
sana cevap verenlere çemkirdiğinin binde biri kadar şu adama karşı dik dursaydın, adam ezemeyeceğini anladığında zaten hiiiiç bu aşamalara gelmeden senden koşarak uzaklaşırdı. burası internet, dediklerini insanlarlar yeri geldi mi dalgayla karışık söyleyebilirler. buna bu kadar kızıp köpürüp adama karşı kedi olmak nedir allasen. aptal bi kız da değilsin ki.

oh ne güzel olmuş kurtulmuşsun diyemicem. dediğim gibi, kesinlikle aptal değilsin belli. e madem aklın var bu adamla bu aşamaya niye geliyosun arkadaşım? şimdi genç yaşında bu kadarağır bir travmayı atlat, yaraların iyileşsin. ne gerek vardı yani? hala daha şu postunda dahi suçu görümceye anasına danasına atmışsın, adamı da övmüşsün kenardan kenardan. umarım ders alırsın artık. kk'nın hanımlarını da hafife alma, burada böyle ne hayatlar kurtarıldığına şahidim 7-8 senedir.

Eger nisanlinda yanında olsaydı biraz saygı duysaydi katlanilirdi aşk için ama adam da pek umursamamis orta yolu bile bulmamıs .yoksa tabiki başka etkenler yüzünden yuva yikilmaz mücadele şart. Herşey herkes mükemmel değil. Ama keşke kızla adam konusabilseydi yada bi büyük olsaydı orta yolu bulan.bilemeyiz yadanan stresleri her düğün öncesi çıkıyor malesef.malesef.benimde çok depremi bi düğün öncesi evre geçirdim. Katlandı ben ama eşim için o hep benim yanimdaydi.yanimdaydi yada bu yan olmadı. Kim nerde hakaizsa söyledi hakkımı savundu hep.hep.bende kocama çok Sevdiğim için Katlandı 4 yıl. Çok sikintili günler geçirdik. Ama ne oldu 4 yılın sonunda herkes benden Özür diledi helallik istedi.istedi.gectimi unuttum o günleri asla. Düğün videoyu bile izlemedim ben hatırlamak istemem.istemem.ama eşime çoook aşığım 9.9.yilimizdayiz evlilikte.evlilikte.insallahh daha uzun yıllarım olur.olurr Allah herkese iyi hayırlı es nasip etsin

Eski konularında baktım ve su anki durumun için diyebileceğim tek şey annen seni kadir gecesi doğurmuş da gelin fobisi olan bir aileden kurtarmış. Zavallı o eski eltin. Annenle kaybettiğin zamanlar için üzülmelisin sadece. İnşallah annenle herşey düzelir. Profilinde hala nişanlı görünüyorsun.işe onu düzeltmekle başlayabilirsin

Çok iyi olmuş , kimse unutulmaz ve vazgeçilmez değil

Yaptığınız gerçekten takdirlik bir şey..
Çok iyi olmuş. Böyle insanlarla ömür geçmez... Keşke daha önce gösterselermiş gerçek yüzlerini...

senın hıkayen bana bır arkasımın hıkayesını hatırlatdı o duyune 1 hafta kalmıs bozdu nısanı oyle sakın sessız bır kızdıkı kı hep altdan aldı oglanın yapdıkların kv yapdıklarının gorumcenın komutan gıbı emrlerını amma en sonda partdadı hemde oylekı 2 saatın ıcıdne oglan aılesını arayp gelın bana ne alsmdınız hepsını gerı goturn duuyn muyun olmayacak soylemıs yanı oglanın aılesı 1 ay sokdan kendlerıne gelemedıler ıste sabrlı ınsanın sabrı da bır yere kadar o yuzden uzulme kurtulmusun boylesınden. aıle kurmak oyle basıt bır sey dıyıl yadındakı ınsan merhametden sayqıdan uzak bırıse o yolda yurumek ımkansız yolun sonu bellı Allah yolunu acık etsın

Valla ucuz atlatmissin igrenc bi adammis. Ana sozu dinleseydin bu kadar bela da gelmezdi basina git de anacigindan ozur dile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…