Bu gece ben senin olacaktim

hay ağzına sağlık ne güzel demişsin

Hakkınızda hayırlısı olsun, son anda dahi gerçekleri görüp resti cekmişsiniz ya,bundan sonra kolay kolay sırtınız yere gelmez zira çok güçlü bir duruş sergilemişsiniz. Rabbim iyilerle karşılaştırsın bundan sonra dilerim.

Son düzenleme:
Konu sahibesi hala olayın dramatik boyutuyla ilgileniyor

''Bu gece senin olacaktım '' aslında bu başlık herşeyi açıklıyor

sakallarının hattat vari olmasından tutun entelektüel olmasından çıkın ve yine görsem yine aşık olurdum diye de ekliyor

Merak etmedim degil şu abiyi

Konu sahibesi yasinizi merak ettim, konuya baglamayacagim ama sizin ve eski nisanlinizin yasini merak ettim acikcasi.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Herkesin yapamayacagi bir sey yapmissiniz. Resmen zirvede birakmak gibi bir sey bu. Bundan sonra Allah kadir kiymet bilenlerle karsilastirsin insallah.

kurtulmuşsun bu yaşadıklarının hatrına gelmesin kalsın pişman olsa da olmasada gitsin kendi gibi dinsizin hakkından gelecek imansızı bulsun.

benim anladigim ;

kültür birikiminde adeta ordinaryüs

yakışıklılık da desen holywood artisti

ama gel gelelim ki günlük hayatta gelin görümce kavgasında çirkeflikde ikisini de ekarte edebilecek bir cennet mahallesi pembe profili çiziyor.

Helal sana koca yürekli adam aynı anda hepsini yapabiliyorsun

Son düzenleme:
cennet mahallesi deyince sen aklıma pembe geldi :) o da böyle bir hatundu

Bırakın kontes allasen barzonun teki.

''Annemi bıraktım geri de onun için. O da sagolsun hicbir zaman annemi yuzume vurmadi.''
Tek pişmanlığınız bu cümleniz olsun. Kararınız için tebrik ederim, ailenin ne kadar önemli olduğunu ve kimse için vazgeçmemek gerektiğini öğrenmiş oldun. Örnek ablası ve o.

helal olsun sana.... böyle bir aile ile yapamazdın.... mutlu olamazdın... şimdi en değerlisi ile oturup keyif yapsın o eşyaları beraber kullansınlar işte.... Alahım yolunu geleceğini açık etsin aydınlık eylesin... Karşına hep güzel sana değer veren en değerlisi olduğun insanlar çıkarsın....

Demek ki sakallarının dizilişinden çok vicdanın, merhametin dizilişi önemliymiş...

Görümce ahirette nasıl hesap verecek acaba kurulmayan yuvanın yıkılma aşamasına körükle gitmiş
Hiç mi korkuları olmaz
Duygusal davranma derim, yok kaşının yeri yok dudağının şekli, yok bu gece onun oluyordum diyerek
Seven insan kırmaya çekinir. Lanlı manlı konuşmakta ne oluyor
Ortada terbiye yoksunu birileri varsa oda kendi dahil olmak üzere ailesidir
İyi ki evlenmemişsin. İyi ki..

Ay eski konuna baktım da bu mu entellektüel adam? Korunma yöntemini bile gereksiz bulan lanlu lunlu konuşan? Ay ne diyim bilemedim sevince otomatik olarak kusursuz mu oluyor bu hanzolar nedir. Entellektüel görmesek yerdik yani

kızm snin verilmiş sadakan varmış.... dış görünüş geçici kalan güzel huy.... hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…