Bu gece ben senin olacaktim

Allah seni korumuş kurtarmış canım bence bi lokma falan yap dağıt valla

böyle şeyler okudukça kocamın kıymetini daha çok anlıyorum. yazık adam bana daha bir gün sesini yükseltmedi. her evde anlaşmazlık olur ama senin ex aşkın adam değilmiş. sen kendini çok ezdirmişin. yarın sözde entel aşkın dişli bir kıza köpek gibi aşık olur. o kızda görümceyi bir gün bile eve almaz

valla ayrılmakla en güzelini yapmışsınız,eğer devam ediyor olsaydınız robottan bir farkınız kalmayacakmış :/
Allah daha iyilerini ve hayırlısını karşınıza çıkarsın :)
benim eski nişanlımda sizin ayrıldığınız nişanlınız gibiydi (gerçi o hep öyleydi) beni hep sindirdi sindirdi kendini vazgeçilmez sandı sonra ben bir bıraktım aldı boyunun ölçüsünü

yarısına kadar ancak okudum

Anneler hisseder

bence siz cahilliğinizden irdeleyememişsiniz
19 yaşındaydım demeyin hemen cevap olarak çünkü bu tür olayları etrafınızda da görmeniz/duymanız lazım... siz muhtemelen hemen olsun bitsine getirdiniz adamı tanımadan ama anneniz farketmiş
hiçbir anne (istisnalar kaideyi bozmaz) evladının kötülüğünü istemez... anneniz bir hareketin işin nerelere geleceğini hissetmiş olmalı
evet 1 hareket dedim çünkü bazı insanların yapısı kurduğu cümle bir basit olay karşısında gösterdiği tepkiyle karakterinin çoğunluğunu ele verir...

Dua et evlenmeden ortaya çıktı

kızımm senı anan kadir gecsii dogurmuss ki sen bunlardaa evlenmeden kkurtulmussun bunlar abla kardes senın üzerine basıp gecıyolar evlendıgınde yerın dibine sokarlardı senı bosver adam degılmıs senın nnısanlınn ınsanın eşi aıleden daha önemlı hatta annne babadan hastalanıyorsun hastaneye yatıyorsun yanına annen baban degıl eşin girebılıyor ve ortada bı sey yokken sana böyle yapmaları sen dayak bıle yerdın emın ol bence sen bı sadaka ver de bunlardan kurtuldgn ıcın

Hanimlar oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim tekrar.

Konu bundan 6 ay once yasandi. Ben yaralarimi sardim. Hatta cok kolay atlatim. Yasananlar yuzunden bulanan midem gozlerimin bir kere bile yasarmasina izin vermedi. Bir kere dahi pisman olmadim. Hatta keske surda keske burda o mevzuda terketseydim diyorum.

Simdi universite sinavlarina hazirlandim. Sinav sonuclari aciklanmadi ama sorulara baktim istedigim yeri kazanabilecegimi dusunuyorum. Ailem arkamda bir dağ! Her zaman her sekilde her dogrumda ve yanlisimda benimleler.

Simdi benim yapmam gereken tek sey egitim hayatima yogunlasmak. Iyi bir meslek edinebilmek... 60 yasinda torun torba sahibi olsamda isler yine kotuye giderse " 5dakika icinde esyalarini topla geldigimde seni gormek istemiyorum" diyebilme gucunde olabilmek. Bu yasanan tatsiz hadise bana cok sey katti. Hayatta kimse icin kendimden vazgecmemeyi ve guclu olabilmeyi ogrendim.

Kendimi guclu hissediyorum. Allaha sukur.

O gunlerde de yanimdaydiniz simdi de. Yeri geldi fircanizi yedim, yeri geldi sinava giriyorum dedim duanizi aldim. Hepinizi seviyorjm.
Bu sitenin ruhunu seviyorum.

Allah yuzune bakmis kurtulmussunda bu gece onun olmamissin.
Bence suan ki haline sukret sen bu adamla mumkun degil mutlu olamazdin.

Allah yuzune bakmis kurtulmussunda bu gece onun olmamissin.
Bence suan ki haline sukret sen bu adamla mumkun degil mutlu olamazdin.
Sukrediyorum :)

6 aydir 1 damla goz yasi akitmadim pisman olmadim. Yine olsa yine ayrilirdim. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin :)

Sevindim herseyi yoluna koymaniza. Hep mutlu olursunuz umarim. Son gelismeleri yazdiginiz yorumu yeni gordum.

sizi tebrik ediyorum. keşke herkes sizin gibi güçlü olabilse

Merhaba, öncelikle sayfayı sürekli takip ettiğimi belirtmek isterim. Konunuzu görünce yazmak istedim az önce üye oldum. Bende nikahıma 3 hafta kala nişanımı attım. Severek nişanlandık aramızda sorun yoktu. 3 hafta kala tartıştık herşey bi saat içinde bitti. Tartışma da saçma sapan bi şeyden çıktı. NormLde çok iyi anlaşırız nasıl oldu bi anda anlamadım. Demek istediğim kısmet değilse eğer ufacık bişeyden bitebiliyor. Ve ben bu tartışmadan sonra anladım ki İnsanlarla bide kötü olmak gerekiyormuş bi de Öyle görmek gerekiyormuş, ben nişanlımla da ailesiyle de yapamazmışım. Sizde üzülmeyin hiç evlenmeden bitmesi çok daha iyi olmuş.

Hayran kaldım dik duruşuna, cesaret cesaret şu bu derim hep ama kınadan bir gün önce dönecek toto bende bile yok :))))) hey gidiiiii ne güzel kızlar var, ama seviyorum napıyıııım diye zırlayanlara inat senin gibi güzel kızlar için dönsünnnnn bu dünyaaaaaa :))))))))))

Ben çok zor seven biriyim ama nişanlımı çok sevdim. Adı dilimden düşmezdi. Galiba çok kırıldım, soğudum, üzülmedim halime bende şaşkınım şokta mıyım acaba dedim. Ya da Allah sabrını verdi bilemiyorum.

Muge, seviyorum hatun seni

Her şeyde vardır bir hayır. Geleceğine odaklan şimdi. Elbet seni hak eden biri çıkar karşına. Hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum

Ayyy iyi ki ayrılmışsınız seni tanımasam bile böyle bi adamla evlenmiş olsan içim parçalanırdı okurken bilr fena oldum şimdi iyi olmana sevindim hayatta hep mutlu ol inşallah

Bende kinadan bir gun once ayrıldım..hikayemiz birbirine çok benziyo..o da ablasi ve annesi yüzünden hayatı zehretmisti..
Suan aynilarini diyorum..neden daha once bitirmedimki kendime kızıyorum.
Peki hic arayip sormadımı..hayatının şokunu yasatmistim o na..eminim o da öyle olmuştur..
Sukret arkadaşım..

Ben de cok merak ettim.kendini bulunmaz hint kumasi zanneden ex nisanli ne tepki verdi sonrasinda.butun hazirliklariniz tamamdi sanirim neler oldu.normalde sormazdim yaralarini desmemek adina ama son yorumunda kotu gunleri atlatmis ve dimdik duran birini gordum .kurtulduguna dua et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…