Hayir boyle bi hukum verilemez kardesim. 4 ay beraber olmasada nikah dusmez. savas, tatil vs bi cok durumda herkes nikahsiz olur bu durumda.Arastirdim fetva makamlarina danistim. Ben bosanma hakkimi kullandim. Nikahim kiyilirken bosanma hakki almistim. Mehrim de umreydi. Umre istemistim. Birliktelikten sonra mehir hak olur.Hah evet zaten 4 ay geçip de hiç beraber olmazlarsa nikah da düşüyordu. Mehir falan verdiyse yolla gerizeholll istersen
Hayir boyle bi hukum verilemez kardesim. 4 ay beraber olmasada nikah dusmez. savas, tatil vs bi cok durumda herkes nikahsiz olur bu durumda.Arastirdim fetva makamlarina danistim. Ben bosanma hakkimi kullandim. Nikahim kiyilirken bosanma hakki almistim. Mehrim de umreydi. Umre istemistim. Birliktelikten sonra mehir hak olur.
Ne yaparlarsa yapsinlar hic umrumda bile degil. Bundan sonra ben ailem ve gelecegim var. Ve inanin aldigim karar cok kolay oldu. Karsi taraf burda anlatsam sayfalar dolar cok emrivakileri oldu cok patavatsizliklari cok yalanciligi oldu. Her yonden soguttular bizi. Bu karari vermek inanin cok kolay oldu. Aglayamiyorum bile. Kalbim rahat huzurluyum Allaha sukurZaten bu hayatta en değerlisi ablasıymış.. Açıkça söylemiş şimdi ikisi beraber kına yaksınlar.. Senin adına çok sevindim hiç kolay değil böyle bir karar almak..
Evet Allaha sukur o hakki aldim. Vermiyordu bide. Ne gerek varmis. Bilmem neymis. Bosadim. Kurtuldum. Nikahim yonunden de kalbim rahat hanimlarHah boşanma hakkı aldıysan tamam o zaman, herkese ilan et ben artık boşadım onu dinen diye, o istediği kadar ötsünBen eşler arasındaki iletişimsizlikten bahsetmiştim yoksa hastalık savaş bunlar farklı durumlar tabii ama zaten sen danışmışsın daha bilgili yerlere :)
Evet Allaha sukur o hakki aldim. Vermiyordu bide. Ne gerek varmis. Bilmem neymis. Bosadim. Kurtuldum. Nikahim yonunden de kalbim rahat hanimlar
Bourgeon arkadaslarim dostlarim sevdiklerim en onemlisi ailem bi kale gibi arkamda yanimdalar. Kendimi cok iyi hissediyorum. Espriler yapiyorum guluyorum egleniyorum. Sinmis sonmus bi zeholden sonra bu zeholu gorenler seviniyorlar. Ruh geldi ruhum geldi. Bi iki hafta sonra siki bi ders programi hazirlayip gelecegimi kazanacagim. Artik bundan sonra ben ailem dostlarim ve gelecegim var. Inanin cok iyiyim aglayamiyorim bile.Herşeyde vardır bir hayir.. Su an durumunuz nasil? Toparlayabildiniz mi? Kendinizi sevin.Bu hayatı kendiniz için yaşayın. Keyfini cikarin. Güçlü bir bayansiniz. Hakkınızda hayırlısı.Rabbim iyilerle karşılaştırsin
Çok şükür. Rabbim insallah un iyi kazanmayı da nasip eder. İnsan bunları yaşarken insanın hayat enerjisini de emiyorlar.. Ailen ,dostların yanında ne mutlu sana.. Çoğu insan bu kadar şanslı olamıyor.Özellikle aile konusunda.. Eminim sizin degerinizi bilecek biri karşınıza çıkacaktır.Rabbim yardimciniz olsun.Bourgeon arkadaslarim dostlarim sevdiklerim en onemlisi ailem bi kale gibi arkamda yanimdalar. Kendimi cok iyi hissediyorum. Espriler yapiyorum guluyorum egleniyorum. Sinmis sonmus bi zeholden sonra bu zeholu gorenler seviniyorlar. Ruh geldi ruhum geldi. Bi iki hafta sonra siki bi ders programi hazirlayip gelecegimi kazanacagim. Artik bundan sonra ben ailem dostlarim ve gelecegim var. Inanin cok iyiyim aglayamiyorim bile.
Dua edin kazanayim uniyi
Tek dilegim ben boyle biriydim ve adim "simarik,saygisiz"di ya hani. Iste tam tersim bi kizla evlensin. Ve her gece yatmadan aklina ben geleyim.
Ilahi adalete inanıyorum. Bunların hiçbiri yanlarına kar kalmayacak.sen emin ol ki herkes hakettiğini bulur,kimsenin ağlayarak kaybettiği diğerine gülerek yar olmaz,
belki bi sözde belki bi canının sızısında aklına geliceksin arkadaşım ama tabi iş işten geçmiş olur oda ayrı..
Çok ama çok iyi yaptın seni tebrik eder bunu daha önce neden yapmadığını ve neden bu kadar kendini ezdirdiğin içinde ayrıca kızarım...çünkü bu doğru değil..
Bu adam entelektüel öylemi isterse dünyanın en yakışıklısı olsun..Size küfrediyor ve 'ULAN' diyor öyle mi?
Bundan sonra napıcağın belli.
Unutun gitsin...Önünden bi inek geçti farzet....(özür dilerim ama dayanamadım)
O zaman sonradan böyle olduysa senin hiç bir suçun yok tatlım..harikasın mutsuz olma sen çok güçlüsün ona bi ders versin ve her zaman şunu unutma kimse seni mutsuz EDEMEZSize hak veriyorum ama bu adam ayriligimçok ga penceremi 3 gün izleyen evime ellerinde çiçeklerle dönen adamdı, bir meclisten lafını dinleten herkese kendini ispatlayan çok güzel seven bi adamdı 1yil önce.
Artık kime guvenecegimi bilmiyorum. Benden çok güzel bi aşk yaşadım zamanında kardeşim. Inanın. Mazoşist değilim. Boyle bi adam oldugunu gorseydim basta bu kadar sevemezdim fedakar olamazdim.Sonra olan oldu. Işte o adamın hatrinaa sabrettim düzelir dedim alttan aldım.
Yapmamaliymisim....
Teşekkür ederim size. Dua edin. Tanımıyoruz birbirimizi ama dua edin ne olur bana. Geleceğim için. Daha güçlü olmam için. Üniversiteyi kazanmam için.O zaman sonradan böyle olduysa senin hiç bir suçun yok tatlım..harikasın mutsuz olma sen çok güçlüsün ona bi ders versin ve her zaman şunu unutma kimse seni mutsuz EDEMEZ
Benim yaşadıklarım noktası virgülüne kadar bunlardı canım. Artık kıskanıyor mu paylasamiuor mu kompleksli mi bilmiyorum. Onun hakkında hiçbirşey bilmek de istemiyorum.İşte burada bi tuhaflık var. Kardeşini kıskanan bi abla çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?