Bu Forum Bana Çok İyi Geldi.

Benim bildigim olumlamalar sabah ve aksam yapilir. Neden sadece sabah?

Ben yarin basliyorum var mi katilan :)

Benim bildigim olumlamalar sabah ve aksam yapilir. Neden sadece sabah?

Ben yarin basliyorum var mi katilan :)
Haklısın sabah akşam olacaktı.Evet yapalım. Benim iki gün oldu.Değişiklik var.Sen de başlarsan değişikliği yaz.Benim hissettiğim değişiklik psikolojik olabilir.Belki sen gerçekten değişiklik hissedersin

Valla mi :) bak heyecanlandim simdi hee :) unutmazsam sabah aksam yapacagim. Unutma ihtimalim yuksek Degisim olursa yazacagim soz.

Ay nasil degisiklik oldu? Ipucu versen :)
Canımı sıkan bir aile ferdine iki gün önce saydırmıştım.Bu gün birden aklıma sen hassas olduğun için sana böyle yaptı kıyamadığından konunun dışında kalmışsındır dedim.Ben bile olumlu düşündüğüme şaşırdım.Geçmişte sorun yaşadığım bir arkadaşım bu gün gözüme pek bi şirin geldi

Hahah cok iyiymis:) ben genel olarak olumlu dusunen biriyim ama sinirlenince saydiriyorum iste :)

O zaman önce 21 gün her sabah unutkan olmama olumlaması yapcan
Onu halletsek hepsi gelecek peşinden.
Umarim yarar. Bekledigim ozel bir degisim yok sadece biraz zor bir donemden geciyorum. Dualar cok iyi geliyor zaten dualarimizi ederken de olumlu cumleler kurariz. Yapalim bakalim bu gece uyumadan once baslayacagim, ekran goruntusunu aldim.
Hadi hayırlısı.Birbirimize dua da edelim.Allah ne isteğin varsa versin inşallah.İyi geceler

Bu olumlamaları yapmaya başlayınca daha sakin ve daha sessiz konuşmaya başladım.Acaba beni sakinleştirdi mi?

Bu forumun bana çok iyi gelmesinin bir diğer sebebi de benim sorun zannettiğim şeyleri pek çok kişinin yaşıyor olduğu başkalarının gözünden bakınca aslında önemli olmadıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…