- 26 Eylül 2010
- 17.472
- 32.631
- Konu Sahibi BayanHicKimse
İstediklerim hep satılmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediklerim hep satılmış
Canım satılanlar ilk mesajımda güncellendi, 6. sayfada yeniler var. Satılan listesindekiler dışında diğerleri duruyorkalanlar hangileri canım..
Yok canım Nazi Almanyasında yaşayan küçük bi kızı anlatıyor. Bir Yahudiyi saklıyorlar evlerinde falan, onla arkadaş oluyor sonra bu kız. Akıcı ve etkileyici bi kitap, filmi de çıktı hatta yeni.kitap hırsızı nasıl bilim kurgumu
ok canım ozaman o ikisini alsam kargo nekadar tutar acep linda howardda alabilirim..Yok canım Nazi Almanyasında yaşayan küçük bi kızı anlatıyor. Bir Yahudiyi saklıyorlar evlerinde falan, onla arkadaş oluyor sonra bu kız. Akıcı ve etkileyici bi kitap, filmi de çıktı hatta yeni.
Linda hovard ve kitap hirsizini mi diyosun canim, ikisi 14 oluyor, kargosu da buyuk ihtimal 3 4 tl arasi tutar.ok canım ozaman o ikisini alsam kargo nekadar tutar acep linda howardda alabilirim..
Tamam canım özelden msj atarsan bilgileri atarimLinda hovard ve kitap hirsizini mi diyosun canim, ikisi 14 oluyor, kargosu da buyuk ihtimal 3 4 tl arasi tutar.
Canim bugun kargoya gitcektim, bilgilerini atarsan yollarim bugunTamam canım özelden msj atarsan bilgileri atarim
Canim Muhammed Bozdag kitaplarini cok begenmistim. Dusun ve Basar ile İstemenin Esrari daha bi hosuma gitmisti.muhammed bozdağ kitapları duruyor mu canım? ilk hangisini tavsiye edersin?
düşler bahçesi
karanlıkta ıslık çalmak
kıyıya vuran hayatlar
bunlar hepsi birlikte ne kadar olur?
Güncelledim canım listeyi, fotoğraflar silinmiyor bildiğin üzerepardon ya, ben Yasemin yazdı sanmıştım son mesajı?
Canım ilk mesaja listeledim, ordan bakabilirsinhangileri kaldı?