- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Bunlar yeni eklendi kızlar, Tatlı Bela ve Tanrının Unutulan Çocukları hariç diğerleri orjinal. Kitaplar 5 tl ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur kuzu ekliyorum, beni cok etkileyen kitaplardan biridirCanım benim listeye Kelimelerin Derin Sessizliğini de ekler misin ? İsmi çok hoşuma gitti kitabın. Merak ettim. :)
Olur kuzu ekliyorum, beni cok etkileyen kitaplardan biridir
Canim, ilk mesajimda yazili olan liste gunceldir, oradan bakabilirsinYaseminciğim,
aldatma, bir beslemenin günlüğü ile ilgileniyorum
sadece bu sayfadakiler mi kaldı? ilk sayfa güncel mi?
Canim, ilk mesajimda yazili olan liste gunceldir, oradan bakabilirsin
Siparislerin bunlarsa ozelden mesaj at iletisim bilgilerini, ekleyeceklerin varsa onlari da yazarsin
Gidiyor kitaplarım teker tekerkonun güzelmiş ama geç gördüm canım ya :)
31 Aralık ptt kitap kampanyasının son günüymüş kızlar maalesef 31 aralık'a kadar 20 tl üstü kargo benden, ama o tarihten sonra kargo alıcıya aittir bilginize. O yüzden benden almak istediğiniz kitap varsa acele ediniz Belki kitap kampanyası bitince ben de satışı durdururum
Yarın kargo günü bu arada
Oyy çok sevindim beğenmene İnşallah okurken de aynı keyifi alırsın, notumu buldun mu?Ahhhhh....... caaaaanım kitaplarım geldiiiii...
Eşim bile aynı senin gibi okumuş dedi, tertemiz
hani yeni almış gibi...çok teşekkürler canım
bol satışların olsun dilerim
hevesle okuyacağım inşallah..
Oyy çok sevindim beğenmene İnşallah okurken de aynı keyifi alırsın, notumu buldun mu?
Teşekkür ederim canım, oralarda yalnız olmadığını bil istedim. Görevin çok kutsal, Allah utandırmasın Senin de her şey gönlünce olsunYasemin..sesini duymadığın, yüzünü görmediğin birinden not almak
belki senelerce saklanacak, hatırlanacak
kim bilir gülümsetecek yine
ne kadar incesin
çoook çok teşekkür ederim..özeldi...gönlünce olsun canım her şey!
Teşekkür ederim canım, oralarda yalnız olmadığını bil istedim. Görevin çok kutsal, Allah utandırmasın Senin de her şey gönlünce olsun