- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Çok sevdim kitabı hem deYasemin hanımın Vedat Türkali okuması ..♥♥♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevdim kitabı hem deYasemin hanımın Vedat Türkali okuması ..♥♥♥
onu istiyorum anlamında yazmıştımDuruyor canım, güzel kitap
Tamam olur, ayırıyorum o zaman.onu istiyorum anlamında yazmıştım
Özel mesaj attım canım, iletişim bilgilerini yollar mısın?tamam canım
Canim hepsi cok guzel hic birine kotu diyemem kirik kalpler tamircisi, kiyiya vuran hayatlar cok hosuma gitmisti.Sizin önereceğiniz kitaplar hangileri :) birde ptt kitap kargosuyla gönderince acaba ne kadar tutuyor...
İlk sayfada fotograflariyla beraber ekli canimCanım elindekiler nler
Karanlıkta islik çalmak yalnızlığın kıyısında ve tess Gerritsen iki kitabi duruyor muİlk sayfada fotograflariyla beraber ekli canim
Satilanlari da ilk mesajimda listeledim canim, maalesef sadece yalnizligin kiyisinda duruyor istediklerinin icindeKaranlıkta islik çalmak yalnızlığın kıyısında ve tess Gerritsen iki kitabi duruyor mu
TeşekkürlerSatilanlari da ilk mesajimda listeledim canim, maalesef sadece yalnizligin kiyisinda duruyor istediklerinin icinde
Zamanla olacak canım, ama şu an elimdekilerin azalmasını istiyorumAyyy ben bu konuyu neden bu kadar geç gördüm acaba
Takipteyim yeni eklemeler olacak mı pekiii?
Kitaplarım geldi,hepsi de çok iyi durumda.Teşekkürler.Bugünün kargolarını yolladım, hayırlısıyla sahiplerine ulaşsınlar
Bir sonraki kargo günüm Cuma'dır arkadaşlar seçin beğenin yollayayım