- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
canım konuyu çok geç gördüm yaa..Beğendiklerim hemen gitmiş...Elinde satmayı düşündüğün olursa bu topicten sat bari konuyu takipteyim.Güncel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım konuyu çok geç gördüm yaa..Beğendiklerim hemen gitmiş...Elinde satmayı düşündüğün olursa bu topicten sat bari konuyu takipteyim.Güncel![]()
Tamam canim ekleyeceklerim olursa buraya atarimcanım konuyu çok geç gördüm yaa..Beğendiklerim hemen gitmiş...Elinde satmayı düşündüğün olursa bu topicten sat bari konuyu takipteyim.![]()
kanki sana bir sır verecegım kitabı nasıl?bende almıstım okunmak ıcın beklıyo gorunce bı sorayım dedım:)
Guzel valla, cok sicak bi kitapti. Cocukca geliyor ismi biraz ama beklentimin ustunde bi kitaptikanki sana bir sır verecegım kitabı nasıl?bende almıstım okunmak ıcın beklıyo gorunce bı sorayım dedım:)
Okunduktan sonra eklenecek 30 kitabım daha var, keşke çabucak okuyup eklesemÇok sevdim bu konuyu.Geç gördüm ama bundan sonra takibindeyim canım.
![]()
Okunduktan sonra eklenecek 30 kitabım daha var, keşke çabucak okuyup eklesem![]()