Bu evlilikten soğudum,aşk yok,sevgi yok..

biliyomusun bır kadın vardı eşi bıcakladı polıe sıgındı eve gerı yolladılar ıkı gun sonra esı onu oldurdu evet ıkı tane yegenım var onlarında bence ruh saglıgı bozuk ablamında cunku duzgun olsa ıkıncıyı dogurmazdı

diyecek bişiy bulamıyorum o damadan 2 ci evlat ablan hakikaten saglıklı düşünemiyor bencede dedimya yazık olan seçme hakkı olmadan dünyaya getirilen masum çocuklara

arkadaşlar ailem arkamda kabul ediyorlar çocuğuda benide.içim rahat.çalışmıyorum bebek için ama evlenmeden önce çalışıyordum yine çalışırım.ters ilişkinin adı bile yok şuan ama sağlığım ve bedenim bana onu hiç unutturtmuyo.hemoroit oldum o zamandan bu zamana.nefret ediyorum ondan daha anlatmadıklarım var resmen sapık ya.dedim ya doğru zamanı yakalayıp bitiricem.ben 2.eşiyim ilk eşi terk etmiş zatürre geçirmişyeni evliyken.hasta diye bırakmış güya amaartık inanmıyorum.hem ailesinede bildirdim durumu çok kızdılar ona.10 yılda bir karımı alıcaz dediler.sapık dediler ama herkez evinde ne çektiğimi ben biliyorum.

ah be arkadaşım 6 yılda hiç mi göremedin!!! hastalandı diye bir kadını bırakabilen bir adamdan hayır gelmeyeceğini hiç mi anlamadın? kendisinin sağlığının garantisi var herhalde :57: adamı nerden tutmaya çalışsan sapır sapır elinde kalıyor... 10 yılda bir karımı alcaz? e bu adamın yaşı da var o zaman?
sen her türlü tedbirini al, hazırlığını yap, dillendirmeden gideceğini sezdirmeden hazırlan ve çık git o evden arkadaşım... evi terketmeni kusur mu yazdıracak? yazdırsın varsın, sen o evde kalıp savcılıktan yaklaşmama emri de çıkartsan o adam sana ne rahat verir ne huzur. hayati tehlike sözkonusu diye savunursun kendini, öyle bir durumda da evden gitmeni kusur sayacaklarını sanmam.
en güzeli hemen bugün bir avukat bul ve ne yapman gerektiğini, nasıl tedbirler alman gerektiğini danış, çocuğun velayetini mutlaka sana verirler o konuda endişen olmasın, hatta ailenle de görüş mümkünse hep birlikte taşının ona söyleyebilecek kimseler bilmesin yeni adresinizi

Arkadaş sen korkma hiçbirşey eskisi gibi değil, bu Ayşe Paşalı olayından sonra savcılıklar daha dikkatli. Önemli olan sen doktor raporu ile bedenine verdiği zararı belgele. Bu aşamada herşeyin belgeli olsun. Umarım bir mesleğin, diploman vardır. Allah yardımcın olsun, ailen de arkandaymış, yazık ya, güzel ülkemin güzel insanları ne halde yaa..İnsan gördükçe üzülüyor.
Arkadaşlar aslında Kadınlar Kulübü olarak baskı şiddet gören hanımlar için bir faaliyet yapılması lazım. Ne bileyim küçük bir fon oluşturulur, ya da bir sığınma evine maddi destek olunur, sanal ortamda bir kermes açılır, herkes el emeğini satar,satıştan emek sahibine bir miktar, bir miktar fonai bir miktar da sığınma evlerine destek aktarılır. Böyle ters ilişki mağduru dayak ve psikolojik şiddet mağduru çok arkadaşımız var. İnterneti kapatıyoruz, herkes kendi derdi ile kalıyor. 30 milyon kadın için sadece 45 sığınma evi var. Bugün gazetede okudum, çocuklar mahvoluyor, bu çocuklar ilerde bizim çocuklarımızla da sosyal ilişki içinde olacaklar. Çocuklarımızı iyi yetiştirelim tamam ama kadıncağız kusura bakmasın mahvolmuş artık, o anne çocuğuna ne verecek, manevi desteğimiz inanılmaz ama, bu site Kadınlar Kulübü ise, bu kulübe dahil olanlar için yöneticiler birşeyler yapmalı.

Çok ama çok üzüldüm,
diyecek o kadar çok şey var ki ama ne işe yarar ki...
Şuan sizin düşünmeniz gereken 2 şey var,yavrunuz ve kendiniz..
ailenizin size her anlamda destek olması bu olayın en iyi tarafı...
gerekirse babanızı,varsa abinizi çağırın ve eşyalarınızı alıp baba evine dönün..
sizin psikolojinizi bozmuş,bozmayada devam edecek,
ama hiç olmazsa yavrunuzun psikolojisi bozulmasın...
Elbette karar sizin ama lütfen kurtarın kendinizi ve yavrunuzu...
o adamın tedavi olması şart,insan karım dediği kişiye
bu şekilde davranmaz.inanın şok oldum..

inanın evliliğin ilk günleri tam bir cehennemdi.ailem yanım geldi çocuğu aldırmaya gittik 10 haftalığı geçtiği için almadılar.düşürmeye çalıştım ağır kaldırdım atladım zıpladım olmadı.karnıma yumruklar vurdum düşsün diye olmadı.inanın benim karnımı yumrukladığım gece annem rüyasında oğlumun ağladığını ve yapma anne diye bağırdığını görmüş.sabah aradı annem sen çocuğa bişeymi yaptın diye.ailemin aklı bende.hatta kendimi asma teşebbüsünde bile bulundum.amam yapamadım.doğum için memlekete gitmem bana çok iyi geldi.şuan çocuğuma yaptıklarıma çok pişmanım.iyiki var.ama inanın arkadaşlar eşimin şuan öyle bir üzüntüsü varki benimle uğraşamıyo bile.oçok üzgün bence resmen egoist oldum.hoşuma gidiyoo üzüldükçe.zaten beni üzdüğü için işleride rast gitmiyo ama bunu anlamıyo.

inanın evliliğin ilk günleri tam bir cehennemdi.ailem yanım geldi çocuğu aldırmaya gittik 10 haftalığı geçtiği için almadılar.düşürmeye çalıştım ağır kaldırdım atladım zıpladım olmadı.karnıma yumruklar vurdum düşsün diye olmadı.inanın benim karnımı yumrukladığım gece annem rüyasında oğlumun ağladığını ve yapma anne diye bağırdığını görmüş.sabah aradı annem sen çocuğa bişeymi yaptın diye.ailemin aklı bende.hatta kendimi asma teşebbüsünde bile bulundum.amam yapamadım.doğum için memlekete gitmem bana çok iyi geldi.şuan çocuğuma yaptıklarıma çok pişmanım.iyiki var.ama inanın arkadaşlar eşimin şuan öyle bir üzüntüsü varki benimle uğraşamıyo bile.oçok üzgün bence resmen egoist oldum.hoşuma gidiyoo üzüldükçe.zaten beni üzdüğü için işleride rast gitmiyo ama bunu anlamıyo.

Allah size sabır versin.Bu kırmızı kısmı okuyunca okadar fena oldumki.Zaten düşünce olarak çocuk aldırmaya karşıyım.Allah verdi ise vardır hikmeti.
İnşallah eşiniz yola gelir

Son düzenleme:
dayanin yakinda kurtulursunuz insallah. Allah kimsenin basina boyle birsey vermesin :-S

bacım sen neler çekmişin bizimde sevgi aşk kalmadı bende boşanma aşamasındayım ama eşim böle kelime kullansın bana daha kolay boşanmak :50: allah yardımcın olsun sabır versin tabi erkekler bir çocuk oldumu kadınların baglanacanı sanıyolar :31:

hatta geçen gün boşanırsak yada ben ölürsem başkasıyla evlenir yada ilişki yaşarmısın diye sordu bende tabiki hayır dedim.içimden senden kurtulsam mevlüt okutucam diyorum.bana evlenmiycende o... mu olcan dedi.şok oldum çevresinde evliden ve bekardan çok dul var başta annesi.sonra bu konu bir daha açıldı bende afedersiniz mal benim değilmi kiminle ilişkiye girersem girerim hem evlenmiycemde o....mu olayım dedim.istediği cevaptı herhalde yada beklemediği dumur oldu.zaten bununla evlendiğim ve tanıştığım güne lanet ediyorum.allahtan dileğim ne sabır nede onun yola gelmesiben kazasız belasız ondan kurtulmak istiyorum sadece.

canım gerçekten çok üzüldüm durumuna allah sabır ve kurtulma yolu versin sana.Ama boşanmak istiyorsan ki en doğru karar bu anlattıklarından,ters ilişkiye girmek zaten başlı başlına bir boşanma nedeidir.Boşanmayı bu sebebi de öne sürerek açarsan daha kolay boşanman.Tabi gerçekleştiyse bu ilişki adli tıpla da kanıtlanırsa ters ilişki kurulduğu en kısa sürede boşar hakim.Tazmiatlarını da nafakada alırsın.En kısa sürede bir avukatla görüş derim.

okurken resmen şok oldum bu ne biçim adam hayır evlenmeden önce 6 yıl birlikteliğiniz olmuş hiç tanımadınızmı hal hareketlerinden konuşmalarından belli etmiyormuydu karakterini.Eşinin ailesinin de 10 yılda bir karı mı alacağız demesi de seviyesizce bir laf olmuş eşinde ailesi de seviyesizmiş.

valla cocugun icin ayriliyorsan ayril o adamdan
yok ayrilmayacaksanda o cocugu ne yap et uzak tut o adamdan
oyle bir insani cekmek bu ustte yazdiklarini cekip hala beraber olman
yuregimi daraltiyo gercekten
annene kacsana sen? cocuguna kimse bir sey yapamaz
cocugumu kacirmakla tehtid ediyorlar diyede sikayet et
o adam ciddi ciddi hasta
tedaviye ihtiyaci var olasiliklari dusunup sana hakaret edebilen bir insan

yok ya bu konu saka olmali. hala neyi dusunuyosun anlamiyorum, bosanmamak icin! bi de odul gibi cocuk yapmisin hemen, kaciyomus gibi.

olayda son durum ne acaba,inşallah boşanmış we kurtulmuşsunuzdur,bence düşünülecek tek birsey bile yokmuşşş:47:

canm çok üzüldüm ailenle konuş derim anlat olyları böyle bir adamla yaşanılmaz bu resmen eziyettir insana gidecek gücün varsa hiç durma git arkana bile bakma böyle hayat geçmez çünkü ALLAyardımcın olsun:58::58::58:

yazdıklarımı okudum ve neler yaşamışım ben dedim.bir arkadaş oayda son durum ne diye haklı olarak merak etmiş.arkadaşlar son durum şu ki artık ters ilişkinin t si yok.bebeğim 2 yaşında.kızınca bazen yine söyleniyo ama eskisi gibi asla değil.o kadar olur.kimin eşi sakin sakin konuşuyor ki.%10 belki o kadar bile değil.eşimle aramız çok iyi:nazar:allah nazardan korusun.adam ettim en sonunda:34:

bence o zaman sende yeni doğum yapmıştın ve biraz duygusaldın sanırım herşeyi batmıştı sana sanırm aradan bak o kadar süre geçmiş neyse sewindim senin adına canım

Zorla ters ilişki uyguladı? Ettiği laflar yenilir yutulur cinsten değil?
Ve sen hala bu adamla (adam demeye dilim varmıyor da) aynı evde misin?
Bence kaç kurtul. Hamilesin beni bırakamazsın da ne demek? Bal gibi bırakırsın...
Bunlara katlanmak zorunda değilsin...

yazdıklarımı okudum ve neler yaşamışım ben dedim.bir arkadaş oayda son durum ne diye haklı olarak merak etmiş.arkadaşlar son durum şu ki artık ters ilişkinin t si yok.bebeğim 2 yaşında.kızınca bazen yine söyleniyo ama eskisi gibi asla değil.o kadar olur.kimin eşi sakin sakin konuşuyor ki.%10 belki o kadar bile değil.eşimle aramız çok iyi:nazar:allah nazardan korusun.adam ettim en sonunda:34:

Konunun tarihine bakmadan direkt yazmışım...
Sevindim aranızın iyi olduğuna...

Konuyu okudum ve çok üzüldüm geçmiş olsunmu demeliyim bilemedim. barışmışsınız sevinip sevinmeme konusundada karasız kaldım. sen sana daha önce yaptıklarını unuta bildinmi yani bunların aklına gelmeside çok kötü seni etkiler.

Back
X