arkadaşlar ne olur yardım edin.eşimle 6 yıllık tanışmadan sonra şehir dışına evlendik.2 yıllık evliyim.hemen hamile kaldım.onun eski borçları ve düğün borçlarımız derken bayağı yıprandık.bu yıldan eski patronları borç bıraktı üstüne.hala borç ödüyoruz.bu arada ben düğün takıları ve akrabalarımın taktıkları derken hepsini ona verdim.tabi kavgalar benim ailemi istememe,küfürler başladı boşanma kararı aldık hamile olduğumu öğrendik.bu arada eşim sürekli ters ilişki istiyodu.hamile kaldığımı öğrenince uyguladı.zorla.sen hamilesin artık ben ne yaparsam yapayım beni bırakamazsın dedi.bir dahada yapamadı.geçen gün kavga ettiğimiz konuda bebeğim küçük olduğu için gece uyanıyo ve sabah erken kalkıyo.çocuğu tutayımda biraz uyusun diyeceği yerde müzikler açıp güyaa bana iyi sabahlar dileyip uyandırıyodu.bende kızdım birden üzerime gelip 3.sınıfsın sen insanlıktan ne anlarsın o.... dedi.boşanıcam dedim namusun temizlendi tabi dedi şok oldum.sonrada beni tekmeledi neden ağlıyorum diye.at kendini balkondan yoksa ben atarım dedi.dün akşamda kardeşim askerden gelip düğün yapacaklar ben memlekete erken gideyim anneme yardım edeyim dedim.göndermem 20 ün kala git.çocuğumu özlerim diye bahaneler.akşam sabaha kadar uyumadım.ve çok unutkan söylediklerini özel eşyalarını bir yerlerde unutuyor.ve çocuğu beslerken kendi ne yiyiyosa onu vermek istiyor.ben hayır deyince inadına veriyor.aslında kayınvalidem ve akrabalarında psikolojik sorunlu insanlar acaba anasınamı çekti diyorum ve yaşlılığında hakikaten zor biriolur ki şimdiden katlanamıyorum.benim bu evliliği yürütme isteğim yok.aşk yok.sevgi yok.soğudum evliliktende ondanda ne yapayım ben nasıl boşanabilirim.yada ne yapmam gerekiyo yardım edin lütfen...