Bu evlilikten soğudum,aşk yok,sevgi yok..

esra_sen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
26
0
86
43
Muğla
arkadaşlar ne olur yardım edin.eşimle 6 yıllık tanışmadan sonra şehir dışına evlendik.2 yıllık evliyim.hemen hamile kaldım.onun eski borçları ve düğün borçlarımız derken bayağı yıprandık.bu yıldan eski patronları borç bıraktı üstüne.hala borç ödüyoruz.bu arada ben düğün takıları ve akrabalarımın taktıkları derken hepsini ona verdim.tabi kavgalar benim ailemi istememe,küfürler başladı boşanma kararı aldık hamile olduğumu öğrendik.bu arada eşim sürekli ters ilişki istiyodu.hamile kaldığımı öğrenince uyguladı.zorla.sen hamilesin artık ben ne yaparsam yapayım beni bırakamazsın dedi.bir dahada yapamadı.geçen gün kavga ettiğimiz konuda bebeğim küçük olduğu için gece uyanıyo ve sabah erken kalkıyo.çocuğu tutayımda biraz uyusun diyeceği yerde müzikler açıp güyaa bana iyi sabahlar dileyip uyandırıyodu.bende kızdım birden üzerime gelip 3.sınıfsın sen insanlıktan ne anlarsın o.... dedi.boşanıcam dedim namusun temizlendi tabi dedi şok oldum.sonrada beni tekmeledi neden ağlıyorum diye.at kendini balkondan yoksa ben atarım dedi.dün akşamda kardeşim askerden gelip düğün yapacaklar ben memlekete erken gideyim anneme yardım edeyim dedim.göndermem 20 ün kala git.çocuğumu özlerim diye bahaneler.akşam sabaha kadar uyumadım.ve çok unutkan söylediklerini özel eşyalarını bir yerlerde unutuyor.ve çocuğu beslerken kendi ne yiyiyosa onu vermek istiyor.ben hayır deyince inadına veriyor.aslında kayınvalidem ve akrabalarında psikolojik sorunlu insanlar acaba anasınamı çekti diyorum ve yaşlılığında hakikaten zor biriolur ki şimdiden katlanamıyorum.benim bu evliliği yürütme isteğim yok.aşk yok.sevgi yok.soğudum evliliktende ondanda ne yapayım ben nasıl boşanabilirim.yada ne yapmam gerekiyo yardım edin lütfen...

arkadaşlar ne olur yardım edin.eşimle 6 yıllık tanışmadan sonra şehir dışına evlendik.2 yıllık evliyim.hemen hamile kaldım.onun eski borçları ve düğün borçlarımız derken bayağı yıprandık.bu yıldan eski patronları borç bıraktı üstüne.hala borç ödüyoruz.bu arada ben düğün takıları ve akrabalarımın taktıkları derken hepsini ona verdim.tabi kavgalar benim ailemi istememe,küfürler başladı boşanma kararı aldık hamile olduğumu öğrendik.bu arada eşim sürekli ters ilişki istiyodu.hamile kaldığımı öğrenince uyguladı.zorla.sen hamilesin artık ben ne yaparsam yapayım beni bırakamazsın dedi.bir dahada yapamadı.geçen gün kavga ettiğimiz konuda bebeğim küçük olduğu için gece uyanıyo ve sabah erken kalkıyo.çocuğu tutayımda biraz uyusun diyeceği yerde müzikler açıp güyaa bana iyi sabahlar dileyip uyandırıyodu.bende kızdım birden üzerime gelip 3.sınıfsın sen insanlıktan ne anlarsın o.... dedi.boşanıcam dedim namusun temizlendi tabi dedi şok oldum.sonrada beni tekmeledi neden ağlıyorum diye.at kendini balkondan yoksa ben atarım dedi.dün akşamda kardeşim askerden gelip düğün yapacaklar ben memlekete erken gideyim anneme yardım edeyim dedim.göndermem 20 ün kala git.çocuğumu özlerim diye bahaneler.akşam sabaha kadar uyumadım.ve çok unutkan söylediklerini özel eşyalarını bir yerlerde unutuyor.ve çocuğu beslerken kendi ne yiyiyosa onu vermek istiyor.ben hayır deyince inadına veriyor.aslında kayınvalidem ve akrabalarında psikolojik sorunlu insanlar acaba anasınamı çekti diyorum ve yaşlılığında hakikaten zor biriolur ki şimdiden katlanamıyorum.benim bu evliliği yürütme isteğim yok.aşk yok.sevgi yok.soğudum evliliktende ondanda ne yapayım ben nasıl boşanabilirim.yada ne yapmam gerekiyo yardım edin lütfen...

kırmızıyla işaretlediklerimi tekrar tekrar okudum acaba yanlışmı anladım diye? unutkanlığını falan dert etme onlar sorunmu bunların yanında? boşanıp boşanmama konusunda kararsızmısın onu anlamadım?

nutkum tutuldu
sinirlerim gevsedi iyice
peki sen bu insanla evli kalmakta kararlimisin?
sapik, gaddar, ruh sagligi bozuk terbiyesiz bir insanla?

canım çok üzüldüm ya cidden
yaşlılığı bırak şimididen hayatı zindan etmiş sana bu adam
çalışıyormusun

kırmızıyla işaretlediklerimi tekrar tekrar okudum acaba yanlışmı anladım diye? unutkanlığını falan dert etme onlar sorunmu bunların yanında? boşanıp boşanmama konusunda kararsızmısın onu anlamadım?

bende kirmizi olanlari anlamadim. ters iliski de ne? sen ne ara hamile kaldin, evlenmeden oncemi? valla birsey anlamadim, cok karisik anlattin galiba. hadi evlenmeden once hamile kaldin o yuzden mi oda zorla evlendi senle??? :-S

:39:
bende kirmizi olanlari anlamadim. ters iliski de ne? sen ne ara hamile kaldin, evlenmeden oncemi? valla birsey anlamadim, cok karisik anlattin galiba. hadi evlenmeden once hamile kaldin o yuzden mi oda zorla evlendi senle??? :-S

hayır canım evlenir evlenmez hamile kalmış
eşi de nasılsa hamilesin beni boşayamazsın istedğimi yaparım demiş
ters ilişkiye zorlamış hanımefendiyi

adam size resmen tecavüz etmiş yahu!! kanunlara göre eş de olsa zorla ilişkiye girmek tecavüz sayılıyor TE-CA-VÜZ!!! üstelik hamileyken! üstelik onun çocuğuna hamileyken!

hala bu adamın ruh halini sorguluyorsunuz?

hala "sevgi/aşk yokluğundan ayrılmayı" düşünüyorsunuz?

merhaba durumunuza uzuldum gerçekten herşeyden once eşınızın ters ılışkı ıstemesı dini olarak bır boşanma sebebı ayrıca hukuki olarak ta en buyuk gunahlardan bırıdır keşke razı olmayıp boşansaydınız şımdı bıde çocuğunuz var bana sorarsanız çok yurutulcek bı yanı yok evlılığınızın allah sıze sabır versın tek çözüm boşanıp en azından çocuğunuzu sağlıklı bı ortamda buyutmenız ımkanlarınız nasıl bılmıyorum tabı aılenız arkanızdamı ekonomık durumuzu bılmıyorum ama bunlar olmasa bıle katlanılcak gıbı deıl anlattıklarınız size tek tavsıyem ayrılıp kendı ruh sağlığınızı kurtarmanız ve bebgıde daha guzel bı ortamda yetıştırmenız.

bunu okuyunca agzim aynen böyle acik kaldi :53:! gercekten!

allahim hergün halimize sükretmemiz lazim, böyle seyleri okuyunca bir kez daha sükür ediyorum.

bu adamdan derhal bosan, kendini kurtar diyecek birsey bulamiyorum agzim acik kaldi:53:,allah yardimcin olsun

tabiki boşanıcam ama ruh hastası bir insan oğlumu düşünüyorum.kavga ederken bile hemen kucağımdan alıveriyo.ailemi düşünüyorum.ama ruh sağlığım bozuldu takıntılı bir insan oldum çıktım.sadece doğru zamanı bekliyorum.

bekleyecek zamanımı kalmış cnm daha fazla zarar vermeden kurtar kendini psikolojin dahada bozulacak bu gidişle.yeni birşeyler yaşatma kendine..

arkadaşlar ailem arkamda kabul ediyorlar çocuğuda benide.içim rahat.çalışmıyorum bebek için ama evlenmeden önce çalışıyordum yine çalışırım.ters ilişkinin adı bile yok şuan ama sağlığım ve bedenim bana onu hiç unutturtmuyo.hemoroit oldum o zamandan bu zamana.nefret ediyorum ondan daha anlatmadıklarım var resmen sapık ya.dedim ya doğru zamanı yakalayıp bitiricem.ben 2.eşiyim ilk eşi terk etmiş zatürre geçirmişyeni evliyken.hasta diye bırakmış güya amaartık inanmıyorum.hem ailesinede bildirdim durumu çok kızdılar ona.10 yılda bir karımı alıcaz dediler.sapık dediler ama herkez evinde ne çektiğimi ben biliyorum.

Nasıl bir adama düşmüşsün böyle,inan çok üzüldüm.Doğru zaman gelmiş de geçiyor bile.Uygun zamanı beklersen asla cesaret bulamazsın.Sana hayatı zehir eden bir insanla daha ne kadar birlikte yaşayabilirsin ki ? Ters ilişkiye zorlamak bile başlıbaşına boşanma sebebidir.Çocuğun küçük,boşanma durumunda mutlaka hakim velayetini sana verir,merak etme.Bence seni ailenin yanına göndermeme sebebi,zaten gidip dönmeyeceğini bildiği içindir.Ki zaten mantıklısı da bir an önce çocuğunu alıp ailenin yanına dönmen gibi gözüküyor.Sorun yaşamamak için giderken kocana haber verme, onu işkillendirme,yanına fazla birşey almadan sadece çocuğunu kap ve ilk fırsatta ailenin yanına git.Allah kolaylık versin.

doğru zamandan kastınız nedir? hayatınızla ilgili plan ve projemi yapıyorsunuz maddi anlamda?

doğru zaman kardeşimin düğünü sonrası diye düşünüyorum.hem babamın borçları var şuan.onun karşısında madden güçlü olmak zorundayım.kendime güvenemediğim için değil yanlış anlamayın ama memleketim yer küçük bir yer ve onunda ailesi orda.oğlumu kaçırmasından korkuyorum.

doğru zaman kardeşimin düğünü sonrası diye düşünüyorum.hem babamın borçları var şuan.onun karşısında madden güçlü olmak zorundayım.kendime güvenemediğim için değil yanlış anlamayın ama memleketim yer küçük bir yer ve onunda ailesi orda.oğlumu kaçırmasından korkuyorum.

bunda haklısın korkmakta.. evladın sözkonusu.... sen ailenin yanına gidiceksin dimi? oradan dönmesen? tehlileki olurmu senin için?

Aman allahım bu nasıl insan böyle!!
Uzun br flört döneminiz olmus o zaman anlayamadınız mı esinizde ki tuhaflıkları? Yoksa birden bire bu sekilde degisemez. Neyse simdiye bakıcak olursak, bu adamın düzelecegi zor, düzelse bile sizde actıgı yaralar kapanır mı bilemiyorum.. :26:

esiniz es cinselligin bir basamak altinda sayiliyor bilimsel olarak sizden istedigi iliski tarzi nedeni ile.
ustelik sizden kendinizi balkondan atmanizi istemis, onunla ayni evde kalmaniz bile tehlike bence ondan ayrilmaya kesin karar verdiginizde polis korumasi almalisiniz. ve asla cocugnuzu oyle birisinin velayetine birakamazsiniz.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Gonlunz ferahlatsin
islerinizi kolaylastirsin.

Ters ilişkiye zorlanmak...
Bu zaten başlı başına hastalıklı bir durum...
İnatçı agresif ve hatta hatta dayakçı olmasından bile daha feci bir durum.
Bir an evvel kurtulman dileğiyle...

Back
X