- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi Aysetumblr38
Olamaz demeyin her şey olabilir. Evli çocuklu gayler var bir sürü araştırın takipte olunOlamaz . Bana karşı böyleymiş ama seviyormuş . Bende anlayamadım..
Kac ay cekileceksin ya da kac yil? Adam seni arzulamiyorum diyor yuzune karsiKabuğuma cekilicem hiç seslenmicem. Düzelmezse bir çabasını görmezsem bırakıp gidicem..
Ben buna cok katılıyorumBelki bir arkadaş gibi seviyor. Cok kucuk yasta başlayan iliskilerin evlilige gitmesini hep bu acidan sikintili goruyordum. Cunku aşiklar mi aliskanlik ve arkadaslik mi aradaki ayirmakta zorlaniyor baziladi.
Peki ben gidince terk edince neden 2 gün sonra beni arayıp yalvarıyor?
En hayırlısı bu görünüyor ama ben sevdiğim için ve evime alıştığım için zor geliyorTen uyumu yok sizinle demek ki, tutku her şeydir. Zaten söylemişte, bu sözü duyduktan sonra kurtarmaya calismazdim, gururuma yediremem oncelikle. Boşanmaniz en hayirlisi. Erken evlenmissiniz, daha yasiniz da genc, sizi mutlu etmeyen biriyle gecirmeyin yillarinizi.
O zaman benim için daha kotu olurŞuan için bağımlılıktan ve henüz yanlız kalmaya hazır değil. Bir kaç sene sonra kendini hazır hissettiğinde yada yeni birini bulduğunda hiç çekinmeden o,size kapıyı gösterecektir.
İçinde aşk, arzu olmayan evliliği tekrar şans vermeniz çok büyük hata olmuş.
Tahmin ediyorum hislerini, bundan sonraki hayatina da alisacaksin emin ol. Seni seven, tutkuyla asik, el ustunde tutan birini hak ediyorsun, bunu değil.En hayırlısı bu görünüyor ama ben sevdiğim için ve evime alıştığım için zor geliyor
Yokçocuk var mı?
Çalışmıyorum babam var evi var gel burada senin evin diyor. Halamda otelde çalışıyor onun yanına girebilirim çocuk yokseni arzulamıyormuş heee
yerinler arzusunu
sevmek falan hikaye seven adam arzular ister deli gibi
daha ne yaşınız başınız var
senle ayrılmak istemiyor çünkü kurulu düzenini bozmak istemiyor
gençliğini heba etmeye değer mi?
çocuk var mı? iş güç aile?
Öyle birinin varlığı bile bana hayal geliyorTahmin ediyorum hislerini, bundan sonraki hayatina da alisacaksin emin ol. Seni seven, tutkuyla asik, el ustunde tutan birini hak ediyorsun, bunu değil.
Suan boyle dusunmeni anlıyorum cidden, baban da arkandaymis, cocugunda yok oh mis gercekten, def et şunu.Öyle birinin varlığı bile bana hayal geliyorçok teşekkür ederim
O zaman benim için daha kotu olur
Çok şanslısınız.Sizi bu evlilikte tutan bir şey yok.Lütfen kurtarın kendinizi.Daha çok gençsiniz.Tekrardan istediğiniz bir hayat kurabilirsiniz.Yok
Çalışmıyorum babam var evi var gel burada senin evin diyor. Halamda otelde çalışıyor onun yanına girebilirim çocuk yok
Beni tutan şey evime esyalarima düzenime alıştım başka bir yere gidince evimi özlüyorum.Çok şanslısınız.Sizi bu evlilikte tutan bir şey yok.Lütfen kurtarın kendinizi.Daha çok gençsiniz.Tekrardan istediğiniz bir hayat kurabilirsiniz.
biliyor musunYok
Çalışmıyorum babam var evi var gel burada senin evin diyor. Halamda otelde çalışıyor onun yanına girebilirim çocuk yok
İnşallah..Suan boyle dusunmeni anlıyorum cidden, baban da arkandaymis, cocugunda yok oh mis gercekten, def et şunu.
Calisirsin, cok erken evlenmissin okudun mu bilmiyorum, belki okursun, kendini gelistirirsin, zamani gelince de ask seni yine bulur.