Bu evlilik düzelebilir mi ? Eşimin amacı nedir ?

Erkekler gelende cinsellige bayilir akli fikri hep orda olur.Evlilikdede cinsellik yoksa maalesef o evlilik yurumez.Sorunu varsa çozsun sorunu yok ama sizden hoşlanmiyorsa yol verin gitsin 23 yaṣiniz var gençsin guzelsin neden kendini bu adamla harciyorsun?normal seni seven bir adamla evlen.Seni aldatmayida duṣunmuşse bir gun illaki yapicaktir.

Oda cinsellik olmadan yürütmek istiyor. Yada çok az olacakmış. Bende sanki ondan ayrılırsam onu hiç unutamayacakmisim başkasını sevemeyecekmis gibi hissediyorum . Cesaretim yok

Bir dakika evli kalmam bırak düzeltmeye çalışmayı. Sindirilmişsin malesef bu ışıltısız hayatı sen seçiyorsun üzgünüm

Sevilmedigimi arzulanmadigimi hissettikce soluyorum illa o olsun düzelsin istiyorum haklısınız gerçeklerle yuzlesemiyorum
Ilk kez terkedecek degilsin
Bu sefer daha kolay olur
Daha yasin cok genc
Seni isteyen mutlu eden arzulayan bir esi haketmedigini dusunuyorsan devam et
Ama ben degerliyim yillarimi bu insana feda etmicem her an tetikte olup birseyler karistiriyor mu diye endise edemem diyorsan 1 gun bile bekleme

Eşinizin gözü disarda ne yazık ki isteksiz değil sizden hevesini almış başka heyecanlar peşinde. Hiç bir şey yaşamadan erken yaşta yapılan evliliklerde genelde erkeklerin özeti bu durum.

Kabuğuma cekilicem hiç seslenmicem. Düzelmezse bir çabasını görmezsem bırakıp gidicem..

Oda cinsellik olmadan yürütmek istiyor. Yada çok az olacakmış. Bende sanki ondan ayrılırsam onu hiç unutamayacakmisim başkasını sevemeyecekmis gibi hissediyorum . Cesaretim yok
Evde bir karım olsun hazir yemegim işimi yapsin haftada bir kez olsun yaparim yada ayda sesini kessin diye böyle yaşarim başkalariylada günümu gün ederim diye duşunuyor bu.Boşa bundan adam olmaz.Ilerde çocuk isteyeceksin bundan ne baba olur ne eş zaten dogru durust ilişkiye bile giremiyor.

Gay olabilir mi? Paravan bir evlilik gibi çünkü.
Damacanaya bile hallenebilen bir cinsiyetten bahsediyoruz erkek.
Garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…