- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.527
-
- Konu Sahibi Aysetumblr38
yok öyle bir şey yalan söylüyor. Arzuladığını düşünür gene de yapar. İnanma sakın.Kesinlikle kadınlardan hoşlanıyor ama beni arzulamiyormus
Erkekler gelende cinsellige bayilir akli fikri hep orda olur.Evlilikdede cinsellik yoksa maalesef o evlilik yurumez.Sorunu varsa çozsun sorunu yok ama sizden hoşlanmiyorsa yol verin gitsin 23 yaṣiniz var gençsin guzelsin neden kendini bu adamla harciyorsun?normal seni seven bir adamla evlen.Seni aldatmayida duṣunmuşse bir gun illaki yapicaktir.Merhaba kardeşlerim ablalarim öncelikle şunu bilmenizi istiyorum şuan çok yorgun ve üzgün haldeyim çaresizim. Evliliğimi kurtarmak istiyorum ama düzelme şansı hiç yoksa bu şekilde devam edemem. 23 yaşındayım 6 senelik evliyim. Eşim 27 yaşında. Sorun şu. Eşimin benimle normalde iyi anlaşıyor o yandan pek problemimiz yok ama cinselliği çok az istiyor oda öpmeden sevişmeden düz bir sekilde oluyor. Her zaman isteksiz. Doktora gitmeyi sundum macun kullanmasini teklif ettim aile terapisti vs kabul etmiyor. Geçen hafta boşanmaya karar verdik anlaşmalı dilekçe verdik fakat ertesi günü beni aradı ve pişman olduğunu beni sevdiğini düzeleceğini ozurler diledi. Beni öyle bir ikna etti ki inandım. Geri geldim. 2 hafta oldu geleli ve sadece geldiğim gün birlikte olduk ondan beridir bana yaklaşmamak için hergun bir bahane uydurdu yine düzelmedi. Dün tekrar konuştum bana dediği şey şu. Seni seviyorum sen gidince özlüyorum dayanamıyorum ama arzulamiyorum cinsellik içimden gelmiyor sana karşı dedi. 1 2 haftada 1 zoraki bir şekilde birliktelik oluyordu. Bu döngü tekrarlanıyor. Bende ne hata varsa ne isteğin varsa düzelteyim diyorum. Ben güzelmisim bende bir kusur yokmuş ama kendisinin nedenini bilmediği bir şekilde içinden gelmiyormus. Bekleyelim belki duzelirim bilmiyorum diyor. Geçen sene başka bir kızla telefonla konuştuğunu ama buluşmadigini öğrenmiştim. Sonrasında söz verdi birdaha yapmayacağına dair. O zamandan beri telefonunu kurcalıyorum ama öyle birşey bulamıyorum. Sizce bu adam neden böyle ben ne yapmalıyım tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var.. elimden geldiğince kısa tutmaya çalıştım kusura bakmayın..
Keşke ama affettim bir kere iş işten geçti. Ben kendi işlerimi yapabilirim sana bir ihtiyacım yok diyorSenin evde durup yemek ütü yapmani seviyor
Kendisi de disarda gonul eglendirecek
Gecen sene baska kizla gorustugunde şutlamaliydin bunu
Daha 23 yasindasin hayatini mahvetme boyle biri icinKeşke ama affettim bir kere iş işten geçti. Ben kendi işlerimi yapabilirim sana bir ihtiyacım yok diyor
Oda cinsellik olmadan yürütmek istiyor. Yada çok az olacakmış. Bende sanki ondan ayrılırsam onu hiç unutamayacakmisim başkasını sevemeyecekmis gibi hissediyorum . Cesaretim yokErkekler gelende cinsellige bayilir akli fikri hep orda olur.Evlilikdede cinsellik yoksa maalesef o evlilik yurumez.Sorunu varsa çozsun sorunu yok ama sizden hoşlanmiyorsa yol verin gitsin 23 yaṣiniz var gençsin guzelsin neden kendini bu adamla harciyorsun?normal seni seven bir adamla evlen.Seni aldatmayida duṣunmuşse bir gun illaki yapicaktir.
Sevilmedigimi arzulanmadigimi hissettikce soluyorumDaha 23 yasindasin hayatini mahvetme boyle biri icin
Hazmedemiyorum. Galiba bende devam edemicem artık.Bir dakika evli kalmam bırak düzeltmeye çalışmayı. Sindirilmişsin malesef bu ışıltısız hayatı sen seçiyorsun üzgünüm
Ilk kez terkedecek degilsinSevilmedigimi arzulanmadigimi hissettikce soluyorumilla o olsun düzelsin istiyorum haklısınız gerçeklerle yuzlesemiyorum
Kabuğuma cekilicem hiç seslenmicem. Düzelmezse bir çabasını görmezsem bırakıp gidicem..Ilk kez terkedecek degilsin
Bu sefer daha kolay olur
Daha yasin cok genc
Seni isteyen mutlu eden arzulayan bir esi haketmedigini dusunuyorsan devam et
Ama ben degerliyim yillarimi bu insana feda etmicem her an tetikte olup birseyler karistiriyor mu diye endise edemem diyorsan 1 gun bile bekleme
Evde bir karım olsun hazir yemegim işimi yapsin haftada bir kez olsun yaparim yada ayda sesini kessin diye böyle yaşarim başkalariylada günümu gün ederim diye duşunuyor bu.Boşa bundan adam olmaz.Ilerde çocuk isteyeceksin bundan ne baba olur ne eş zaten dogru durust ilişkiye bile giremiyor.Oda cinsellik olmadan yürütmek istiyor. Yada çok az olacakmış. Bende sanki ondan ayrılırsam onu hiç unutamayacakmisim başkasını sevemeyecekmis gibi hissediyorum . Cesaretim yok
Peki ben gidince terk edince neden 2 gün sonra beni arayıp yalvarıyor?Eşinizin gözü disarda ne yazık ki isteksiz değil sizden hevesini almış başka heyecanlar peşinde. Hiç bir şey yaşamadan erken yaşta yapılan evliliklerde genelde erkeklerin özeti bu durum.
Alışkanlık. Ne yardan geçiyor ne serden.Peki ben gidince terk edince neden 2 gün sonra beni arayıp yalvarıyor?
Alışkanlık. Ne yardan geçiyor ne serden.
Başka biri suan olmasa dahi gözü dışarda olabilir kendi kendini tatmin ediyor olabilir bir çok ihtimal var.Yani başkası mı vardır diyorsunuz. Telefonunu kurcaliyorum bişey bulamıyorum
Kendini tatmin ettiğini söyledi sonra inkar ettiBaşka biri suan olmasa dahi gözü dışarda olabilir kendi kendini tatmin ediyor olabilir bir çok ihtimal var.
Olamaz . Bana karşı böyleymiş ama seviyormuş . Bende anlayamadım..Gay olabilir mi? Paravan bir evlilik gibi çünkü.
Damacanaya bile hallenebilen bir cinsiyetten bahsediyoruz erkek.
Garip.
Çünkü genç bir adam başka türlü bir ihtimal gelmiyor aklıma. Genelde kendini tatmin eden insanlar ilişki ihtiyacı duymuyorlar.Kendini tatmin ettiğini söyledi sonra inkar etti