Tum yorumları okudum . Açıkçası sizinki avuntu kusura bakmayın. Kendi kendinize eşinizin iyi birisi olduğuna sırf dovmez sövmez evden atmaz diye "kocam dünya iyisidir " argümanina sığınıyorsunuz. Evliliğin amacı sadece iyi birisi ile bir evde yaşamak değildir. Mutlu olduğun kişi ile gerçek bir evlilik yasamaktir tüm dinamikleriyle ki en önemli madde ise cinselliktir bunu birçok psikolog anlatıyor araştırın bakın. Eşinizin sizi arzulamaması cinsellik için ısrarcı olmaması hiç normal değil bir erkeğin kadın gibi aylarca cinsellik yaşamadan bekleyecegine inanamıyorum ya masturbasyon yaparak sorunu çözmüştür ya da malesef başka bir kadın vardır. Annelik yapıyorum ben diyorsunuz bunca anne hem es hem anne olurken cinselligi sizce hangi araya sıkıştırıyor? Ben söyleyeyim çocuk uyurken gece geç saatler veya sabah erken çocuk uyanmadan siz hiç bir şekilde girisim olmadığını söylüyorsunuz 2 kardes gibi ayni yaşamak evlilik mi sizce ? Ayrıca eşiniz sizi korumamız savunmamıs vs bu konulari kırgınlığınız ortada cinsel çekim duymadığınız da ortada . Bence siz bir duygusal anlamda ne hissettiğinizi gözden geçirin. Eşinize gerçekten kızgın veya kırgınsanız duygularınızı saklamayın neden korumanın beni diye hesap sorun. Sadece anne baba olmaksa bence ayrılın daha iyi çünkü zaman geçtikçe birbirinize düşman olacaksınız. Hiçbir ev arkadaşı sonsuza kadar iyi olamaz