Neden yok?Merhaba kadınlar.4 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var.esimle arkadaş gibiyiz.sevgi ve saygı var ama cinsellik hiç yok.acaba bu evlilik bitmiş midir?
Askerlik arkadaşı gibisiniz yani?hiç eşinizle bu konuyu konuştunuz mu?ne dedi?aile terapisi aldınız mı?Merhaba kadınlar.4 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var.esimle arkadaş gibiyiz.sevgi ve saygı var ama cinsellik hiç yok.acaba bu evlilik bitmiş midir?
Bence evlilik cinsellikten çok fazlasını içerdiği için illa bitmiş diyemeyizMerhaba kadınlar.4 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var.esimle arkadaş gibiyiz.sevgi ve saygı var ama cinsellik hiç yok.acaba bu evlilik bitmiş midir?
E cinsellik sizde bitmiş eşinizde değil ki. Soruyu o sormalıydı.Ben çok libidosu yüksek biri değildim zaten ama çocuk olunca istemsiz daha çok düştü sanıyorum.ben istesem eşim hayır demez.ama 3 shifle çalışıyor ve ben ona ayak uyduramiyorum.cocuk odaklı bir anneyim biraz da yoruluyorum ve eşim de çocuk ve ev işleri konusunda çok da yardımcı olmuyor.bilmiyorum çok şey yaşadık belki benim içimden gelmiyor olabilir
Ne zamandir yok ? Sizin düşük olmaniz onunda düştüğü anlamina gelmiyor. Istemiyor mu hic ?Evet ama o da bu konuda konuşmuyor yani aramizda cinsellik yok bunu biraz kafama takıyorum açıkçası böyle nereye kadar gidebilir? Bir süre sonra sorun olur mu?
Eşiniz iyi biriyse ve size değer verip sevgisini hissediyorsa bittiğini söyleyemem. Cinsellikşe alakalı bir durumu çekincesi olabilir bunu onunla konuşun gerekirse bir çift terapisi bile alabilirsiniz. Sizden soğumuş olsaydı gündelik hayatında da soğuk davranırdı bence dediğim gibi tamamen cinsellikle alakalı bir sorunu varMerhaba kadınlar.4 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var.esimle arkadaş gibiyiz.sevgi ve saygı var ama cinsellik hiç yok.acaba bu evlilik bitmiş midir?
Psikolojik olarak ailemden dolayı zor zamanlar geçirdim ama antidepresan kullandım.sonra bıraktım ve çocuk sahibi olduk.daha sonra komşularımızın yaptıklarından dolayı yine ben kriz geçirdim bu sürece gelirken eşim hiç destek vermedi herşeyi uzaktan seyretti.alt kattaki komşumuzun 6 aylık bebeğim varken beni merdivenlerden aşağı itmesiyle başladı herşey ve olanlar oldu.ama eşim beni hiçbir şekilde desteklemediÇok şey yaşadık dediniz tam olarak nasıl yani
E tabiki sorun olur bir süre sonraEvet ama o da bu konuda konuşmuyor yani aramizda cinsellik yok bunu biraz kafama takıyorum açıkçası böyle nereye kadar gidebilir? Bir süre sonra sorun olur mu?
Psikolojik olarak ailemden dolayı zor zamanlar geçirdim ama antidepresan kullandım.sonra bıraktım ve çocuk sahibi olduk.daha sonra komşularımızın yaptıklarından dolayı yine ben kriz geçirdim bu sürece gelirken eşim hiç destek vermedi herşeyi uzaktan seyretti.alt kattaki komşumuzun 6 aylık bebeğim varken beni merdivenlerden aşağı itmesiyle başladı herşey ve olanlar oldu.ama eşim beni hiçbir şekilde desteklemedi
İlaçlar ağır geldi.beni bilmediğim ve ulaşımı zor bir yere taşınmaya zorladı.
Bu kısmı anlamadım.ama 3 shifle çalışıyor
Eşim çok iyi biri ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.yani kötü söz söylemez veya kötü davranmaz.ama bence narsist bı kişilik.ben çok pasif biriyim ve bence o da pasif agresif biri.Eşiniz iyi biriyse ve size değer verip sevgisini hissediyorsa bittiğini söyleyemem. Cinsellikşe alakalı bir durumu çekincesi olabilir bunu onunla konuşun gerekirse bir çift terapisi bile alabilirsiniz. Sizden soğumuş olsaydı gündelik hayatında da soğuk davranırdı bence dediğim gibi tamamen cinsellikle alakalı bir sorunu var
Şimdi merkeze taşındık.daha iyiyim çocuğumu istedigim yere götürebiliyorum.bir de ben o lanet apartmanda o insanciklarla uğraşırken bunun amcası denen lanet adam bana psikolojik siddet uyguladı.Ama sizin cinsellikten çok daha büyük sorunlarınız var