Bu evlilik bitmeli mi?

Şaka mi bu 5 binden daha fazla bir parayla yaşayabilir miyim diye mi soruyorsun du bi dusunuyim
bizim olmemiz lazım 1500 tl ve 4 kişilik bir aile...
bence fakesin..
Fake olsam oturup bu kadar yazmam merak etme. Ortalama bi ev minimum 1500 tl. Yol yemek param olacak evin ihtiyaçlari kizimin kresi.. cok para degil istanbul icin. Ayrica suan 5bin tl almıyorum terfi olunca alicam onu

Bu dünyaya 1 kere geliyoruz ve mutlu olmak hepimizin hakkı bize bu dünyayı zindan eden insanlarla olmak zorunda degiliz.eşinizin tavırları çok kötü ve kırıcı bir ömrü geçirmek çok zor olacaktır sizin için.Tabiki yaşadığınız şehrin şartlarını bilemem aldığınız maaş sizi ne kadar tatmin eder ama inanın bu hayat böyle insanlara üzülmeye değmeyecek kadar kısa. Yavrunuzla birlikte bu hayatın tadını çıkarın...elbette bir çocuğun tam bir aile ortamında büyümesinden yanayım lakin kendi ayakları üzerinde duran bilinçli bir insansınız bence üstesinden gelemeyeceginiz hiçbirşey yok. En kötü karar kararsızlıktan iyidir demeli ;kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı vermelisiniz.

cicuk buyuyecek ve annesinin ezilmesini gorecek bosanin demiyorum ama bu kadar ezilmeyin araba kullanin ina muhtac olmayin yok sayildigini hissettirin ahh ahhh boylelerini aldatacaksin yatakta yetmiyirdun diyeceksin
Arabayu zaten hep ben kullaniyorum. Kendisi kullanmayi bilmiyor.

Gercek dogum tarihimi yazmadım. 992 ilkokul numaramdi. Bir cok yerde kullanırım. 26 yaşında evlendim.

Ya neyse üye ile fakesin değilsin tartışması yapmayacağım ben kazene iletim düşüncelerimi ak koyun kara koyun çıkar ortaya birazdan hadi iyi akşamlar

Kızlar keşke fake olsam. Bugun döktüğüm gozyasinin haddi hesabi yok. Ayrica sinirden mi baska birseyden mi bilmiyorum bacaklarimda gucsuzluk olmaya basladi. Adim atarken dusecegim diye korkuyorum. Bu kadar kotuyken niye yalan soyliyim

Boşanıp ailenizin yanına İzmire gelin çok daha aziyla gül gibi geçinir gidersiniz

Konu sahibesi kadın istesin yeter ki her türlü yeter kendi kendine özgüvenle sağlam adım atsın yeter ki .
Maasınız yeterli mi tam bilmem de yine de en azından size sayğısı olmayan eşinizin laflarını duymamak için bile küçük huzurlu bir hayat için başlanğıç dan daha fazlasına bile yetebilir hiç mesleği olmayanların asgari limitle idare ettikleri gibi çok da kafaya takmayın yeter ki kendi özgüveninizi zedeletmeyin ,kararlı ve sağlam adım atmaya bakın yeter ki herşey yoluna girer bi zaman sonra ...

Bence hiç düşünme bile, ayrıl bir an önce

Peki kizimi tek basima nasil buyutecegim? Ya zaten kizim olmasa asla cekmem tek düşüncem o.. berbat bir durummus bu. Rabbim dusmanima vermesin

Bu karari verecek olan sensin. Ancak esin gecinmek icin ugrasmiyor gibi. Saygisi da bitmis. Fedakar olan sadece sensin sanki. Tek tarafli gibi. Esinle konusmayi denedin mi diyecegim de bu tipler konusmayla da duzelmez gibi. Sartlarini once olustur. bir sure birikim yap. Kararini da hemen verme. Acele etme.

Merhaba öncelikle çok üzüldüğümü söyliyim.Eşinizin annenize davranışı affedilir gibi değil ama diğer taraftan 10 yıllık bi evlilik ve küçük bir çocuk var.Bu kadar yıl boyunca hiç mi mutlu günleriniz olmadı.Eşinizle sorunlarınızı ve isteklerinizi hiç konuşmadınız mı ya da konuşunca nasıl bir tepki verdi.Anlattıklarınız hiç iç açıcı değil ama yine de eşinizle herşeyi tekrar konuşmalı ve birazcık umut vadediyorsa bir evlilik terapistine gitmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…