Bu evlilik bitmeli mi?

Bu adamla oturmaya devam etmek icin milyon tane bahane siralamissiniz,yok cd dagitir yok kizimi alir... bazen anlayamiyorum kadinlari. Hic olmadi alirsin 20bini koyarsin adami kapiya zor mu o kadar?

Avukata git hemen şu anda ilk yapman gereken bu

Sevgi bitmiş ,tahamülde kalmamış
beraber aynı yatakta yatmak işkenceydse ayrılmak gerek gibi sanki ,

Noktayı koy...

Hep üzülmektense tek seferde üzül,,

1 dakka düşünmeden tekmeyi basarım ve o iğrenç adamla aynı şehirde bile yaşamam alın çocuğunuzu ailenizin yanına gidin belki biraz az maaşınız olur ama huzurunuz olur.

Şiddet gördüğünüzü okuyana dek, evliliğinizi bir danışmana giderek düzeltebileceğiniz düşüncesindeydim ancak benim düşünceme göre şiddetin affı yoktur, bırakın arada bir olmasını bir kez olduktan sonra ikincisinin olmasına şans tanımadan o adamla yolları ayırırım keza geçmişte öyle de yaptım zaten...

Ben olsam kızımı alır memleketime gider böyle birisiyle ömür boyu rahat yaşayana kadar yarısı kadar bir maaşla işe girip annem babamla birlikte huzurlu yasardim. Özellikle geçmişini yüzüne vurması igrennnnccc! Sindiremiyorsa boşanacak. Yok hazmettim diyorsa o çenesini kapatacak.

Adeta dağdan inme bir ayı.

Çekilecek dert değil canınıza yazık. Annenizin olduğu şehirlerde işlere bir bakın derim.

Boşansana be kızım sanki elinde ekmeğin yokmuş gibi burda dert yanmaya anlam veremedim. Kendini ezdiren kadınlardan hiç hoşlanmıyorum. Kim ki o da bunca mutsuzluğına rağmen onunla devam ediyorsun. Ayrıca kızını da bahane ettiğini düşünüyorum sen sevdiğin alıştığın için vazgeçemiyosun

Esimin ailesi de biliyor durumu. Kayinvalidem cok kötü olmus hastalanmis tansiyon seker firlamis. Ama benim ailemde cok Üzgün. Benim ailemin maddi durumu iyi degil ayrica evleri de cok kucuk bide biz olmayiz. Annemler istanbul a gelecekler burdan bir ev tutacağız. Ben wsimi ikna edip biraz daha para koparmaya calisacam. Çünkü nafaka da vermrm diyor. 4 bin tl maas 1bin tl kres en az 1200 tl kira ee bu eve eşya da alincak. Bana kalan 1800 tl. İstanbul kosullarinda zor. O yüzden ikna edip en az 50 bin alip kizimin kres masrafini yikmaliyim ustune. Annem babam cok yasli bakamazlar kizima. O yuzden kres şart. Ailem benim yanımda olmaya gelecek. Eğer ben mevcut isimi birakip direk izmire gidersem allah bilir kac ay icinde is bulucam maaşı bu kadar iyi olacak mi? O yüzden istanbula mecburum. .

avukatla görüştünüzmü.

Peki kizimi tek basima nasil buyutecegim? Ya zaten kizim olmasa asla cekmem tek düşüncem o.. berbat bir durummus bu. Rabbim dusmanima vermesin
Neden büyütemeyesib bunun milyonlarca örneği olmustur. Ve söylendi mi bilmiyorum ama nafaka diye bir şey var yani

biz 4 kişilik bir aileyiz kiramız 1400 ve eve giren parada yaklaşık 3.5 4 civarı. istanbuldayız, biz geçiniyorsak siz de geçinirsiniz asla korkmayın.

İşinizi bırakmayın maaşınız gayet iyi, böyle bir dönemde bir de iş aramakla uğraşmayın

Arkadaşım yorumları okuyor musun acaba? İki kez belirttim, eşin nafaka vermem demekle kurtulamaz. Hele ki çocuğuna kesinlikle vermek zorunda, sen 4 değil 10 bin maaş bile alsan vermek zorunda. Hukuk çocuğun masraflarının ve geçiminin ortak olmasını şart koşar. Mal paylaşımında da evli iken alınan her şeyin yarısı senin.
Neden ısrarla anlamak istemiyorsun bunları??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…