- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Yarın o işe gidince polis çağır git..Kizimi nasil goturcem birakmaz ki kapidan
Senin iznin olmadan ses kaydı alması da suç ayrıca. Dava üstüne dava açarsın. Boşa o herifi. Malları da sağlam bi avukatla ona bırakma. Suçsuzsun. Tehdit var şantaj var şiddetin her türlüsü var. Korkma!Kızlar bosanma durumunu konuştumisler iyice karisti. Malesef hakkim olan parayi vermeyecegini nafaka da vermeyeceğini bu sartlar altinda bosanirsam bosanabilecegini soyledi. Bende dava yoluyla alırım kanunlar benden yana ev benim ustume dedim. Seni rezil ederim dedi. Megerse ses kaydim varmis onda. Bana herseyi anlattirdigi gun ses kaydina almis. Eger hakkim olani mahkeme yoluyla almaya kalkarsam cocugun üzerine yemin etti bu kaydi cd ortaminda cogaltip tum akraba ve is arkadaşlarina dağıtım dedi. Once yalan soyluyor dedim. Ama malesef dogru.ses kaydini dinletti. Isim isim kimle neler oldu hepsi benim sesimden.. simdi diyeceksiniz ki sen salak misin niye itiraf ettin. Niye soyledin. Gecmiste bi pot kirmistim. Eski sevgilimle gittigim yeri esimle gittik diye hatirladim. O da kimle geldin kim oldu hayatında bana hepsini anlatacaksin kurana el bas yoksa annen baban ölsün dogruyu soylemezsen demisti. Esim gerçekten manyakmis!!! Ne yapicam simdi? Evin degeri 300 bin vardır bana 20 bin al nafaka da isteme defol git diyor. Birde arsa var ustune. Onda da hakkim var ama vermicem diyor. Ben göz gore gore haklarimdan vazgeceyimmi? O kadar zoruma gidiyor ki!! Hüngür hüngür agliyorum suan
Ev benim ustume ama satarsam bisey yaparsam ses kayıtlarını dagitirim dunyayi dar ederim sana dedi. İnsan icine çıkamaz hale gelirsin dediİyide ev senin üstüne.. kime neyi veriyor? ?
Ne kadar paraci bi adammis , ne demek kız bende olursa 100 sende olursa be 20 bin daha neler duyacak bu kulaklarKesinlikle kabul etmiyor ya 100 bin veririm kizi alirim yada kiz srnde kalir 20 bin veririm diyor. Ilk sikki zaten dusunmem. Para için kizimdan vazgececek degilim
Ne kadar paraci bi adammis , ne demek kız bende olursa 100 sende olursa be 20 bin daha neler duyacak bu kulaklar
En son lanet olsun sana da parana dedirtmeye calisiyo anlaşılan
Ne kadar paraci bi adammis , ne demek kız bende olursa 100 sende olursa be 20 bin daha neler duyacak bu kulaklar
En son lanet olsun sana da parana dedirtmeye calisiyo anlaşılan
Canım eğer eşin ses kaydını ortalığa yayarsa bu senin kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu için istersen dava açarsın ve tazminat ödemek zorunda kalır. Hem o zaman senin nafaka, mal paylaşımı gibi haklarını öder, hem de tazminat öder. Kendini zarara sokmuş olur. Aynen bunu söyle eşine. Bakalım o zaman cesaret edebiliyor mu? Hukuken güçlü durumdasın kendini ezdirme. Bi avukattan bilgi al, bunları sana daha detaylı anlatır.Ses kaydini mahkemeye sunucam demiyor ki.senin mesleki kariyerini bitirecem tum arkadaşlarina akrabalarına rezil edecem diyor. Eve katkin cok olmadi ev daha cok benim maasimla alındı o yuzden al 29 bini git defol diyor. Hakkimi almaya kalkarsam ses kaydini cogaltip dagitacakmis. Nefret ediyorum gerçekten gebersin gitsin
atsin hicbirsey olmaz. insanlar esinin cirkinliginden senin anlattiklarini umursamazlar. geçmişte olmus bitmis şeyler sonuçta. benim arkadasimin bosandigi esi faceden arkadasimin evlendiginde bakire olmadığını ima eden bi mesaj atti. belki herkese atmistir. hic umursamadim. kiza da bisi demedim uzulmesin diye. adami hemen engelledim. ne yaparsa yapsın tehditten iyidir umursamaSes kaydini mahkemeye sunucam demiyor ki.senin mesleki kariyerini bitirecem tum arkadaşlarina akrabalarına rezil edecem diyor. Eve katkin cok olmadi ev daha cok benim maasimla alındı o yuzden al 29 bini git defol diyor. Hakkimi almaya kalkarsam ses kaydini cogaltip dagitacakmis. Nefret ediyorum gerçekten gebersin gitsin
bu kadar ayrintiyi kafaniza sikah dayayarak mi soyletti yani cok ezik gordum siziCocugu bana bırak senin yolundan gitmesin diyor bana..gerçekten cok şerefsizmis kisiliksiz...ben hakkim olani almadan nasil bosancam ya? Yediremiyorum. Maasin iyi nafaka ya ihtiyacin yok diyor. Yeniden evlencegim için benim de paraya ihtiyacım var dedi. Bu sefer calismayan genc bir bayan alicam ve senin gibi degil aile kizi alicam dedi. Ilki ben olacam diyor. Ulan şerefsiz benim de ilkim sendin. Bunu diyorum inanmiyor. Ses kayıtları cok kötü. Herseyi ayrintisi ile anlattirdi bana. Isyerime verirse mahvlorum yada arkadaşlarim ailem. . Kimsenin yüzüne bakamam.
Mahkemenin hızlı bir kararına bakar yedeğini bile alamaz. Suç işler. Ayrıca panikledikçe hata yaparsınız. Aklı selim olun lütfen. Duygusal değil mantıksal davranmanın zamanı artık.Nasil önleyecek ki yaymasini? Cd ye basip tek tek elden verecek herkese. Zor bişey degil ki? Belki herkesin ismine kargo yapar is adresim belli isimleri de bilio.
Bende boşanmış bir ailenin kızıyım. Ve şunu söyleyebilirm ki anneme minnettarım. Daha da kötüye giden evlilikleri çocuklar için sürdürmek çok yalnış geliyor bana. Daha da büyük yaraları oluyor çocukların. Ayrı olun sma sağlıklı olun bu kızınız için daha verimli bir hayat bence . Allah yardımcınız olsun inşallahSevmek degil de kizimi babasiz birakmak tek bir akrabamin bile olmadigi bu sehirde yapayalniz kalmak korkutuyor beni
bu cd olayına çok takmışşın .bi şirkette falan çalıştığına göre büyükşehirde yaşıyorsun.yapılan edepsizliği kimse takmaz emin ol. ergen mi çalıştığın insanlar.açıpta bakmazlar bile sen durumu anlatırsın zaten .boşanma süreci kocanın yaptığı eziyetler.aynı şekilde akrabalarınada.Nasil önleyecek ki yaymasini? Cd ye basip tek tek elden verecek herkese. Zor bişey degil ki? Belki herkesin ismine kargo yapar is adresim belli isimleri de bilio.
Ses kayıtlarını farklı bir mail adresinde tutuyormus mail adresini bile bilmiyorum ki sifreyi çözeyim. Kızlar gerçekten cok kötüyum aglamaktan içim cikti.
Ev benim ustume ama satarsam bisey yaparsam ses kayıtlarını dagitirim dunyayi dar ederim sana dedi. İnsan icine çıkamaz hale gelirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?