Bu evlilik bitmeli mi?

Arkadaslar cok yardimci oldunuz. Allah hepinizden razi olsun. Lütfen benim için dua edin. Rabbim feraha cikarsin beni ve kizimi.. kimin duasi kabul olur bilemem hakkinizi helal edin

Senin iznin olmadan ses kaydı alması da suç ayrıca. Dava üstüne dava açarsın. Boşa o herifi. Malları da sağlam bi avukatla ona bırakma. Suçsuzsun. Tehdit var şantaj var şiddetin her türlüsü var. Korkma!

Kesinlikle kabul etmiyor ya 100 bin veririm kizi alirim yada kiz srnde kalir 20 bin veririm diyor. Ilk sikki zaten dusunmem. Para için kizimdan vazgececek degilim
Ne kadar paraci bi adammis , ne demek kız bende olursa 100 sende olursa be 20 bin daha neler duyacak bu kulaklar
En son lanet olsun sana da parana dedirtmeye calisiyo anlaşılan

Canım eğer eşin ses kaydını ortalığa yayarsa bu senin kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu için istersen dava açarsın ve tazminat ödemek zorunda kalır. Hem o zaman senin nafaka, mal paylaşımı gibi haklarını öder, hem de tazminat öder. Kendini zarara sokmuş olur. Aynen bunu söyle eşine. Bakalım o zaman cesaret edebiliyor mu? Hukuken güçlü durumdasın kendini ezdirme. Bi avukattan bilgi al, bunları sana daha detaylı anlatır.

atsin hicbirsey olmaz. insanlar esinin cirkinliginden senin anlattiklarini umursamazlar. geçmişte olmus bitmis şeyler sonuçta. benim arkadasimin bosandigi esi faceden arkadasimin evlendiginde bakire olmadığını ima eden bi mesaj atti. belki herkese atmistir. hic umursamadim. kiza da bisi demedim uzulmesin diye. adami hemen engelledim. ne yaparsa yapsın tehditten iyidir umursama

Bu arada sana değilse bile kızına hukuken nafaka vermeye mecbur. Senin durumun iyi olsa bile çocuğun harcamalarına ortak olmak zorunda. Hukuken bundan kaçamaz. Ayrıca o ses kaydını yayıcam diyor ya; bunla ilgili önleme davası açabilirsin. O durumda daha yayınlamadan mahkeme engel olur merak etme, yani korkacağın bi durum yok. Dediğim gibi bi avukatla görüş seni yönlendirsin. Gör bak papucun pahalı olduğunu görünce nasıl da sinecek.

Nasil önleyecek ki yaymasini? Cd ye basip tek tek elden verecek herkese. Zor bişey degil ki? Belki herkesin ismine kargo yapar is adresim belli isimleri de bilio.

Hic seslenme yarin bir avukat bul.ona anlat herseyi.simdi dusunuyirumda birisi bizim is yerine boyke bir ses kaydi gonderse inan kimse acip dinlemez bile .sen degil o rezil olur.

Siginma evine yerlesmek isterseniz prosedurle ilgili yardimci olabilirim aklinizda olsun. İcinde bulundugunuz durumda esinizin size zarar verme olasiligi var,savciliga gidip suc duyurusunda bulunmaniz lazim. İzinsiz ses kaydi aldigini ve tehdit edildiginizi soyleyin. İfadenizi alsinlar. Sonra elinize bir belge verebilirler. Bulundugunuz ilde bir siginma evi mutlaka vardir. Oraya cocugunuz ve kendinizin nufus cuzdanlariyla gideceksiniz ve durumu anlatip savciliktan aldiginiz kagidi vereceksiniz.

Yazık etmeyin kendinize ve kızınıza. Aileniz yanınıza gelir alışana kadar ne bileyim.
Allah yardımcınız olsun ama evlilik değil bu

bu kadar ayrintiyi kafaniza sikah dayayarak mi soyletti yani cok ezik gordum sizi

Nasil önleyecek ki yaymasini? Cd ye basip tek tek elden verecek herkese. Zor bişey degil ki? Belki herkesin ismine kargo yapar is adresim belli isimleri de bilio.
Mahkemenin hızlı bir kararına bakar yedeğini bile alamaz. Suç işler. Ayrıca panikledikçe hata yaparsınız. Aklı selim olun lütfen. Duygusal değil mantıksal davranmanın zamanı artık.

Sevmek degil de kizimi babasiz birakmak tek bir akrabamin bile olmadigi bu sehirde yapayalniz kalmak korkutuyor beni
Bende boşanmış bir ailenin kızıyım. Ve şunu söyleyebilirm ki anneme minnettarım. Daha da kötüye giden evlilikleri çocuklar için sürdürmek çok yalnış geliyor bana. Daha da büyük yaraları oluyor çocukların. Ayrı olun sma sağlıklı olun bu kızınız için daha verimli bir hayat bence . Allah yardımcınız olsun inşallah

bu cd olayına çok takmışşın .bi şirkette falan çalıştığına göre büyükşehirde yaşıyorsun.yapılan edepsizliği kimse takmaz emin ol. ergen mi çalıştığın insanlar.açıpta bakmazlar bile sen durumu anlatırsın zaten .boşanma süreci kocanın yaptığı eziyetler.aynı şekilde akrabalarınada.
biz burda ne desek boş senin iyi bir avukat bulup maddi hakkını zaten alırsında kızını alman.

Ses kayıtlarını farklı bir mail adresinde tutuyormus mail adresini bile bilmiyorum ki sifreyi çözeyim. Kızlar gerçekten cok kötüyum aglamaktan içim cikti.

tamam sizde alın 20 bini boşaanın
para için değer mi bu hayata

Ev benim ustume ama satarsam bisey yaparsam ses kayıtlarını dagitirim dunyayi dar ederim sana dedi. İnsan icine çıkamaz hale gelirsin dedi

ee dağıtsın da siz de şöyle okkalı bir tazminat ve ceza davası açın
korkmayın korktuğunuzu belli etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…