Bu evliliğin sonu ne olur ??

Size böyle dayak şiddet uygulayan birine katlanmayın....Aşkınızdan ölsenizde katlanmayın....size değer vermiyor adam nasılsa elde ettim diye herşeyi yapan rezil bi adammış.

Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır
size s... G..... Diyor hemde defalarca
size tekme tokat girişiyor
dayak yiyorsunuz ve hala yanındasınız
sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz
neden kendinizi bu kadar aciz bu kadar zavallı görüyorsunuz
sana saygısı olmaya ve sevgisi olmayan bir adamla evli olsan ne olur düşündünmü hiç
bence düşün durum ortada saygıda yok sevgide eşinizde size karşı
mutlu olmanız mümkün değil
ayrılmalısınız

not:annenizede ayrıca hayret ettim, ne gamsızlık ne vurdumduymazlık aynı gün içerisinde 2-3 sefer gelin alın demişsiniz belliki bişiler yolunda değil nasıl olurda gelmek yerine ararda geleyimmi diye sorar
kaldırmasın sakın nazik p.....unu kızı öldüğünde cenazeyi almaya yetişir inşallah

Bu yoruma ancak buyapılır.

hamama giren terlermiş
safmısın gerçekten farkında değilmisin safa mı yatıyorsun
nesin sen
düğün günü bir insanın yaşayabileceği en güzel en anlamlı gündür
elbette fotoğraf çekilinecek
evet düğün paketi oldumu belki biraz fiyatı şişiriyorlar ama
evet adam hayrına mı yapacak fotoları
ee bi zahmet ya gidip çekilmeyecektiniz yada çekildiyseniz parasını ödeyip alacaksınız resimlerinizi
bu pazarlık neyin nesi
eşiniz neyin kafasını yaşıyor
birde anneniz vermiş parayıda yazık onu bile cebinden karşılayamamış

Kafayı yedikten sonra mı sen böyle oldun acaba
Gerçekten sorun .....mu sanıyorsun
Genceciksin yazık sana , o eşin olacak adamdan da , ailesindende çok çekersin çok

Çok üzüldüm yaşadıklarını duyunca.Allah yardımcın olsun.Ama kendinde görmen gereken hata çok değer veriyorsun ve çabuk affediyorsun.Canını yakmadığın sürece hep böyle süreceğini unutma.Adam gibi burnunun sürtünmesi lazım.Fiziki anlamda değil hoş burnunu duvara duvara sürtüp kıvılcım çıkartılacak erkek ama neyse...

Son düzenleme:
Bu evlılıkten hıcbısı olmaz ılerlerse ılerıde psıkopat cocuklar yetısır ... Bu zıhnıyettekı adamdan sana ne koca ne evıne erkek olur canı ıstedıkce ben senı ıstemıyorum s... Gıt dıycek bır adama kocam dıyebılıyosun omur boyu cek ama sakın konusma cunku bunlara sustukca omur boyu cekecegın aynısı olur

Okuyamadım sonuna kadar.

Annenize varana kadar küfretmiş, tekme atmış, kafa atmış, siz ..... izledi diye evi terk etmeye kalkmışsınız, ettiniz mi bilmiyorum inanın okuyamadım.

Bir de gönlünüzü alsın diye beklemişsiniz.
Sizin gönlünüz öyle kolay alınıyorsa daha çok şiddet görürsünüz.

Ne kendinize ne ailenize saygınız var demek ki.

Bir de birçok konuda okuyorum, kadınlar sorun çıkınca ailesini arayıp gelin beni alın diyorlar.

Gidecek olan insan otobüse atlayıp gitmez mi, neden ailenin alması bekleniyor aile aranıyor?

anlattıklarınızın gerçekten karşılığında söylenecek laf yok,size küfür etmiş,şiddet görmüşsünüz,size saygısı yok,hala alışveriş merkezlerine girip oturuyorsunuz,sizi arabadan kovuyor,geliyor tekrar vuruyor,akıl alıyor yüzüne vurma diye.Bu evliliğin başı sonu mu kalmış Allah aşkına?Bence kararlarınızda net olun,annenleri arıyorsun bir gel bir gelme,eşinize gidiyorum deyip oturuyorsunuz...Bence dışarıdan bir gözle konunuzu okuyun,bu yaşta ne haldesiniz?

Butun konulariniz esiniz ve ailesyle ilgili.Sende alismissin sanirim o ortama.Nasil sevgidir bu aklim almadi vallaha

yazık vallahi yaşıtımsın

10-20 liralık resim için mi bunca hakareti dayağı yedin hemde insanları gözü önünde hemde kv hiç bir şey yapmamış haa yüzüne vurma başın belaya girer ama başka yerlerine vurabilirsin diyorlar öyle mi

sende tüm bunları sineye çekip sonu ne olur diyorsun bence ayrılmak isteyen boşanmak isteyen zaten ailesini beni alın diye aramaz direk çıkar gider o evden ayrılmak gibi bir niyetin yok ki senin yazık çok yazık üzüldüm gerçekten

ailende sana gel diyorsa daha neden çekiyorsun ki anlamıyorum bazı insanları adam o kadar pislik bir şey ki iki lafından biri yattığı kadınlar :120: bu ne yaa nasıl bir şey bu nasıl kaldırabiliyosun

allah yardımcın olsun ama şunu unutma bu yaşadıklarına karşı çıkmayıp bu zulmü çekmeyi seçersen tüm bunları hakediyosun demektir

kendinize ve ailenize azıcık saygınız olsun lütfen. yazdıklarınızı okuyunca dehşete kapıldım resmen. ne bu adamla, ne de bu adamın ailesiyle bir ömür geçirmek imkansız. bu evliliğin neresinden tutsanız elinizde kalıyor. verdiğiniz bu tepkiler ile eşiniz size daha çoook şiddet uygular. belki evi terketseydiniz, yokluğunuzu ve kararlılığınızı hisseder ve belki bir daha şiddet uygulamazdı ki hiç sanmıyorum. bu karakterde bir adam size fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamaya daha da büyüyen bir şekilde devam edecektir. ailesi de şiddetini ve hakaretlerini destekliyor eşinizin. bu destekle de daha da güçlenir. bence yol yakınken yollarınızı ayırın. tabii yine sizin kararınız.

ya valla senın darbelerbeynını bulandırmış.al çantanı cık senı oldurmesını mı bekliyorsun.senı sokak ortasında dövsün anne babasının yanında 10 lıra ıcın mesele yapsın.sonra .....ya mı takıldın...arkana bılebakmadan kac bu ılıskı kurtulmaz.dogacak çocuklara yazık onlarda dayak yer nıye oturdun nıye kalktın dıye..bu adam daha 2 aylık evlıyken bunları yapıyorsa 2 yılı dusunemıyorum

annem hakkında bilip bilmeden yorumda bulunmazsanız sevinirim ben kendi olayımı anlattım annemi yargılayın ona hakaret edin diye değil. Ben annemin gelip alacağından adım gibi emindim ama gelmemesi için ben ikna ettim bi daha bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen.

Bir de birçok konuda okuyorum, kadınlar sorun çıkınca ailesini arayıp gelin beni alın diyorlar.

Gidecek olan insan otobüse atlayıp gitmez mi, neden ailenin alması bekleniyor aile aranıyor?

Blöfteki ciddiyeti eş anlasın diye yapılıyor. Allah korusun baba kalp krizi gecirse anne bayılsa kim verecek hesabını

diğer fotoğrafçılar tanesini 1 tl ye çıkartırken adam bize 2.5 tl çıkartacağını söyledi eşimde enayi yerine koyuyo diye ufak bi tartışma oldu aralarında

çünkü ben tartıştığımda gece saat 10.30 du ve evimizde tenha bi yerde olduğu için ve civarında taksi durağı olmadığı için çıkamadım evden eğer sabah olsa çıkıp kendim gitmeyi düşünürdüm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…