- 31 Aralık 2013
- 3.990
- 114
-
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
gideceğim gün bütün hepsini tek tek söyledim bi daha olmayacağına dair söz verdi hatta ondan sonra ailemle ilgili hiç ağzını bile açmadı ama sözünde durmazsa gerçekten gidecem zaten
Bu kadar şeyden sonra hala bunu diyorsanız, siz hiç bir yere gidemezsiniz. Ömrünüz boyunca oturun dayağınız yiyin sonra da o mahluk gelsin sizin "gönlünüzü" almaya çalışsın pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
bizim aramızda olan tartışmalarda hiç bi zaman şiddet göstermez büyük ihtimal orda adamın iyi hayrıma yapıyım o zaman demesine bozuldu onun yüzünden oldu adam bizi ezdi resmen söylediği laflara bak diye kaç kere bağırıp çağırdı çünkü
bizim aramızda olan tartışmalarda hiç bi zaman şiddet göstermez büyük ihtimal orda adamın iyi hayrıma yapıyım o zaman demesine bozuldu onun yüzünden oldu adam bizi ezdi resmen söylediği laflara bak diye kaç kere bağırıp çağırdı çünkü
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır
size s... G..... Diyor hemde defalarca
size tekme tokat girişiyor
dayak yiyorsunuz ve hala yanındasınız
sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz
neden kendinizi bu kadar aciz bu kadar zavallı görüyorsunuz
sana saygısı olmaya ve sevgisi olmayan bir adamla evli olsan ne olur düşündünmü hiç
bence düşün durum ortada saygıda yok sevgide eşinizde size karşı
mutlu olmanız mümkün değil
ayrılmalısınız
not:annenizede ayrıca hayret ettim, ne gamsızlık ne vurdumduymazlık aynı gün içerisinde 2-3 sefer gelin alın demişsiniz belliki bişiler yolunda değil nasıl olurda gelmek yerine ararda geleyimmi diye sorar
kaldırmasın sakın nazik p.....unu kızı öldüğünde cenazeyi almaya yetişir inşallah
Bir de birçok konuda okuyorum, kadınlar sorun çıkınca ailesini arayıp gelin beni alın diyorlar.
Gidecek olan insan otobüse atlayıp gitmez mi, neden ailenin alması bekleniyor aile aranıyor?
hamama giren terlermiş
safmısın gerçekten farkında değilmisin safa mı yatıyorsun
nesin sen
düğün günü bir insanın yaşayabileceği en güzel en anlamlı gündür
elbette fotoğraf çekilinecek
evet düğün paketi oldumu belki biraz fiyatı şişiriyorlar ama
evet adam hayrına mı yapacak fotoları
ee bi zahmet ya gidip çekilmeyecektiniz yada çekildiyseniz parasını ödeyip alacaksınız resimlerinizi
bu pazarlık neyin nesi
eşiniz neyin kafasını yaşıyor
birde anneniz vermiş parayıda yazık onu bile cebinden karşılayamamış
Bir de birçok konuda okuyorum, kadınlar sorun çıkınca ailesini arayıp gelin beni alın diyorlar.
Gidecek olan insan otobüse atlayıp gitmez mi, neden ailenin alması bekleniyor aile aranıyor?