• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ev eşyasındaki abartı konusunda bana katılan yok mu?

Biz ''insan'' değilmişiz .:)) Kendileri de sürekli konu açmış evini sürekli tadilata sokuyor,kapı renginin,yok bilmemnenin rengini beğenmiyor. :)) Dinime söven Müslüman olsa,diy ebir atasözü vardır.Madem biz ''insan''değiliz ,siz o kadar tadilat yapacağınıza (keyfi!) muhtaçlara yardım edin!..
benim evim 10 yıllık ve ben daha bu yıl bişeylere tadilat yapıyorum ayrıca sizin gibilerin bir kapıya vereceği parayla kendi emeğimle yapaya çalışıyorum madem beni bu kadar merak edip araştırmışsınız keşke başlıkları adam akıllı bir okuma zahmetinde bulunsaydnız :37:
ama size zahmet olmasın ben alatayım mobilyalarım 10 yıllık çok çizildi kendim 3 kuruşa nasıl boyarım kapılarımı da aynı ben bunu araştırıyordum arkadaşlara hangi renge boyasam diye sordum yoksa ben de bilirim atıp yenilerini almayı allahıma çok şükür durumum buna gayet elverişli ama ben KEYFİ ! at yenisini al yapacağıma ya da bi dolaba milyarlar harcayacağıma olayanları da düşünerek ve allah korkusuyla hareket ediyorum çok şükür rabbime...

benim evim 10 yıllık ve ben daha bu yıl bişeylere tadilat yapıyorum ayrıca sizin gibilerin bir kapıya vereceği parayla kendi emeğimle yapaya çalışıyorum madem beni bu kadar merak edip araştırmışsınız keşke başlıkları adam akıllı bir okuma zahmetinde bulunsaydnız :37:
ama size zahmet olmasın ben alatayım mobilyalarım 10 yıllık çok çizildi kendim 3 kuruşa nasıl boyarım kapılarımı da aynı ben bunu araştırıyordum arkadaşlara hangi renge boyasam diye sordum yoksa ben de bilirim atıp yenilerini almayı allahıma çok şükür durumum buna gayet elverişli ama ben KEYFİ ! at yenisini al yapacağıma ya da bi dolaba milyarlar harcayacağıma olayanları da düşünerek ve allah korkusuyla hareket ediyorum çok şükür rabbime...
evet ben takipçisiyim başlığınızın ve sizden cesaretle ben de atıp yenisini alacağım yemek odamı (eskitme)boyatmaya karar verdim zaten onun yerine alırsam beyaz takım alırdım ama aklıma hiç gelmemişti boyanacağı..sayenizde taş gibi takımımı atmak yerine istediğim hale getireceğim hatta azıcık paralara kendiniz boyamaktan bahsetmişsiniz ama o kadarına cesaret edemem ..ben de cauntry seviyorum o şaşalı milyarlarca paralara alınan yatak örtüleri falan bana çok görgüsüzlük gibi geliyo ev gösteriş yeri değil sonuçta içinde huzurla yaşayabileceğin rahat edebileceğin yer olmalı

bu konuyla ilgili de ben başlık sahibi arkadaşa sonuna kadar katılıyorum allah soracak paranızı emeğinizi size verdiğim rızkı nereye harcadınız diye ne diyeceğiz evimize lüks eşyalar mı doldurduk allahım diyeceğiz..etrafımızda bu kadar muhtaç insan varken.komşusu aç yatarken kendi tok olan bizden değil demiş peygamberimiz biz bu peygamberin ümmeti olmayı hak etmiyoruz bence...

Biz ''insan'' değilmişiz .:)) Kendileri de sürekli konu açmış evini sürekli tadilata sokuyor,kapı renginin,yok bilmemnenin rengini beğenmiyor. :)) Dinime söven Müslüman olsa,diy ebir atasözü vardır.Madem biz ''insan''değiliz ,siz o kadar tadilat yapacağınıza (keyfi!) muhtaçlara yardım edin!..

dünya hali bu işte keyfe göre herşey cnm boşver yorumuna yazık

Son düzenleme:
evleri bilmem ama ceyiz ürünlerinde abartiya kacildigini düsünüyorum,böyle bir sürü yok su yok bu 5 tane yatak örtüsü falan cokta gercekci gelmiyor ben cogunun abarti oldguunu düsünüyorum...:37:

bu yorumu üzerime alınaraktan şunu önce belirteyimki ben sadece 1000 liraya fırın almadım aldığım 3lü set 1000 liraydı milletin en az 2500 lira vererek aldığı bir 3 lü set..önce okuduğuuzu doğru anlayalım bu bir .ikincisi o yorumumda kimin kime ne iyilik yaptığını konuşmak söylemek ayıptır da yazmıştım o kısmı sanırım görmek istemediniz bu nedenle şimdi size kime ne yardım yaptığımı söylemeyeceğimi bilmeniz gerekirdi..zaten burda kimse şunda özgür bunda değil bu tartışılmıyor sadece bir arkadaşımız gösteriş yapmak adına ya da allahın emriymiş gibi yapılan
gereksiz harcamaları ne kadar yanlış bulduğunu paylaşmış hak verenler de vereyenler de yazıyo ki elbette sizin ve bazı arkadaşların yazdığı gibi başlıkta yazılanın aksine cevaplar gelecektir çünkü gazel de o evleri o şekil döşeyenlerden yola çıkmış da açmış bu konuyu elbet kendilerini haklı gösterecek yorumlar yapacaktır.. herkes istediğini alır satar isterse de altından klozet yaptırır :1:

fırın örneğim tesadüf etmiş belli ki,ben sizin yorumunuzu görmedim,aklıma böyle bir örnek geldi bunu konu sahibine yönelttim.istediğinizi alabilirsiniz bundan bana ne ki?iyi günlerde kullanmanızı dilerim.mesajımı yanlış anladığınızı düşünerek hakaretlerinizi üzerime alınmıyorum.kaldı ki şahsınıza yazmış dahi olsam söyledikleriniz fazla rahatsız edici.

evleri bilmem ama ceyiz ürünlerinde abartiya kacildigini düsünüyorum,böyle bir sürü yok su yok bu 5 tane yatak örtüsü falan cokta gercekci gelmiyor ben cogunun abarti oldguunu düsünüyorum...:37:

ben işte buna fazlasıyla katılıyorum. çok şükür türkiye standartlarına göre iyi bir maaşım var evlenince oturacağımız evi mimar falan yapıyor tamamıyla iyisi olsun bi kere para verelim dedik mobilyaların ağaçları vs kaliteli olsun dedik amma velakin benim yatak örtüsüne 600tl yemek takımına 2000 tl verecek gücüm yok.forumda bakıyorum millet 3er 5er almış herkes bi 10bin tl falan kazanıyor sanırım çünkü ben o kadar para vermeye kıyamazken yatak örtüsüne çatala kaşığa asgari ücretle çalışan insanlar nasıl o kadar çok şey alır anlamıyorum..dedim ya demek ki herkes minimum bi 10bin tl alıyor burada:) :37:

Neden 10 bin tl çok mu ya da ondan fazla aylık geliri olan kadınlar kulübüne giremez ,diye bir kural var da ben mi bilmiyorum ?! :)) Kimse kimseyi bu konuda eleştiremez,çünkü herkes gelir seviyesine göre yaşar... :45:

Neden 10 bin tl çok mu ya da ondan fazla aylık geliri olan kadınlar kulübüne giremez ,diye bir kural var da ben mi bilmiyorum ?! :)) Kimse kimseyi bu konuda eleştiremez,çünkü herkes gelir seviyesine göre yaşar... :45:

10bin tl evet asgari ücretin 700küsür olduğu bir memlekette fazlasıyla çok size göre çok olmayabilir o ayrı..ben eşyalara bir sürü para verenleri eleştirmiyorum ancak yazım tarzlarındaki standartlara bakınca hiç de 10bin tl gelirli çalışan insan modu yok o yüzden yemek takımına 2bin tl verecek standartta görmüyorum çoğunu..hoş parayla imanın kimde oldugu belli olmaz...velhasıl kelam burada birçok kişiyle atışmışsınız diğerlerini onaylamadığım gibi bu çıkışınızdan dolayı size de yakın olamayacağım maalesef...kavga etmek gibi bir niyetim yok fikrimi belirttim kalkıp takıldığınız nokta 10bin tl gelir çok mu bence bunu sorrken asgri ücretli kişileri gözönünde bulundurarak bu kadar küçümseyici olmayın...bu agresifliğiniz kime..20bin tl geliriniz varsa bizi ilgilendirmez..allah daha çok versin...

şunu kapansaa yaaa herkez kendii bütçesine göre yaaşarr alır satarr kimene madiiyatı mükemel olan durumuna göre alır olmayanda orta gelirde kendi maşına göre yaaşr hepsi buu yani bu konu dallaıp niye budalklınmışkii sıradan bir konu

Son düzenleme:
10bin tl evet asgari ücretin 700küsür olduğu bir memlekette fazlasıyla çok size göre çok olmayabilir o ayrı..ben eşyalara bir sürü para verenleri eleştirmiyorum ancak yazım tarzlarındaki standartlara bakınca hiç de 10bin tl gelirli çalışan insan modu yok o yüzden yemek takımına 2bin tl verecek standartta görmüyorum çoğunu..hoş parayla imanın kimde oldugu belli olmaz...velhasıl kelam burada birçok kişiyle atışmışsınız diğerlerini onaylamadığım gibi bu çıkışınızdan dolayı size de yakın olamayacağım maalesef...kavga etmek gibi bir niyetim yok fikrimi belirttim kalkıp takıldığınız nokta 10bin tl gelir çok mu bence bunu sorrken asgri ücretli kişileri gözönünde bulundurarak bu kadar küçümseyici olmayın...bu agresifliğiniz kime..20bin tl geliriniz varsa bizi ilgilendirmez..allah daha çok versin...

Küçümseyen ,dalga geçen sizsiniz.Önceki mesajınıza bakarsanız görürsünüz.Milletin geliri hakkında alaycı yorum yapan sizsiniz.Bir de beni o konuma düşürmeye çalışmayın,komik duruma düşersiniz...Kavga eden yok burada,çarpıtmayın,ama sizin niyetiniz varsa bilemem... :D

arkadaşım eline koluna yazık bazıları böyle işte nerde bi başlık görseler dalıp ille bi muhalif olacaklar geçmiş sayfalarda da okumuşsundur bi de avukatı var onu hiç söylemeye bile gerek yok..

ben işte buna fazlasıyla katılıyorum. çok şükür türkiye standartlarına göre iyi bir maaşım var evlenince oturacağımız evi mimar falan yapıyor tamamıyla iyisi olsun bi kere para verelim dedik mobilyaların ağaçları vs kaliteli olsun dedik amma velakin benim yatak örtüsüne 600tl yemek takımına 2000 tl verecek gücüm yok.forumda bakıyorum millet 3er 5er almış herkes bi 10bin tl falan kazanıyor sanırım çünkü ben o kadar para vermeye kıyamazken yatak örtüsüne çatala kaşığa asgari ücretle çalışan insanlar nasıl o kadar çok şey alır anlamıyorum..dedim ya demek ki herkes minimum bi 10bin tl alıyor burada:) :37:

kimsenin ne kadar maas aldigini bilemem,fakat 5 yatak örtüsü 2 tencere takimi iviri ziviri bana abarti geliyor tekrar soyluyorum gercekci bulmuyorum:1:
yada ben yurt disina gelin geldigim icin bu kadar cok ceyiz almadim ondan mi gozume fazla geliyor bilemiyorum,aslinda benden hic ceyiz istemediler ama aldik yinede :ssz:
benim bildigim birde evin eksikleri filan evlendikten sonra yapilir benim bildigim ceyiz tencere tabak beyaz esya vs.
ama ceyiz topiklerinde limon sikcagindan tut saklama kabina kadar :1:

Son düzenleme:
canım yaa ihtiyaç başka şey israf başka öyle değilmi..tabiki lazım olanı alacağız iyisi olacak sonuçta para ödüyoruz ama işte araştırmak lazım ve ihtiyaçtan fazlasını alıp doldurup şunum bunum var demek için dünya para vermek de hem israf he görgüsüzlük gibi geliyo bana..

İsteyen istediğini alır; parasını varsa alsın ben karışmam. Ama şahsen ben almam. Sadece kullanacağım şeyleri alırdım. Param çoksa kendime harcarım; gezerim tozarım. Yer; içerim. Oh...

kızlar bende 6 ay önce evlendim kızın alacağı çeyizin %60 ı vardı evlendiğimde elimde ama onlarıda indirimleri takip ederek ölçüp biçerek aldım. örneğin yemek takımımı 399liraya indirimden aldım schafer markaydı şimdi aynı takımlar 700 olmuş gördümde. doğuda oldugum icin daha ev eşyalarımızı almadık ama iyikide almamışız ya zamanla iyice düşünüp de zevke ve ihtiyaca göre yavaş yavaş almak daha mantıklı çünkü düğün dönemindeki koşuşturmacada çabuk karar vermek gerekiyor bazen ve acele verilen kararlardan ben hep pişman olurum şimdi aksesuarları bile iyice araştırıyorum çogunu netten alacağım çünkü mağazalarda çook uçuk fiyatlar memur ailesiyiz hesabımızı bilmek lazım. halılarımı da netten alıcam bilindik markalardan. aranızda netten gitti gidiyordan filan halı alan var mı

kızlar bende 6 ay önce evlendim kızın alacağı çeyizin %60 ı vardı evlendiğimde elimde ama onlarıda indirimleri takip ederek ölçüp biçerek aldım. örneğin yemek takımımı 399liraya indirimden aldım schafer markaydı şimdi aynı takımlar 700 olmuş gördümde. doğuda oldugum icin daha ev eşyalarımızı almadık ama iyikide almamışız ya zamanla iyice düşünüp de zevke ve ihtiyaca göre yavaş yavaş almak daha mantıklı çünkü düğün dönemindeki koşuşturmacada çabuk karar vermek gerekiyor bazen ve acele verilen kararlardan ben hep pişman olurum şimdi aksesuarları bile iyice araştırıyorum çogunu netten alacağım çünkü mağazalarda çook uçuk fiyatlar memur ailesiyiz hesabımızı bilmek lazım. halılarımı da netten alıcam bilindik markalardan. aranızda netten gitti gidiyordan filan halı alan var mı

canım yaa halı işi netten riskli .elinle dokunmadan malını nasıl anlıycaksın .bilindik markalrda farklı seriler var nerden bileceksin?ama tavsiye istersen benim oturma odama sarayın ırmak serisinden,ara hole ve mutfağa da royalin natura serisinden aldım .çok çok memnunum leke tutmuyo hemen ıslak mendille siliyorum izi bile kalmıyo.yani böyle kullananlardan tavsiye filan al yazık olmasın paracıklara...:1:

canım yaa halı işi netten riskli .elinle dokunmadan malını nasıl anlıycaksın .bilindik markalrda farklı seriler var nerden bileceksin?ama tavsiye istersen benim oturma odama sarayın ırmak serisinden,ara hole ve mutfağa da royalin natura serisinden aldım .çok çok memnunum leke tutmuyo hemen ıslak mendille siliyorum izi bile kalmıyo.yani böyle kullananlardan tavsiye filan al yazık olmasın paracıklara...:1:

canım çok haklısın aslında bende senin gibi düşünüyorum ama içimdeki kadın var ya :)) ah işte o diyor ki netteki indirimli fiyatları görünce mağazalardan alma :) seri sonları 4m2 100 lira civarı marka halılar bu arada öyle uyduruk değil. yinede en iyisi görüp de almak yıllarca kullanmak sanırım çok teşekkür ederim

Back
X