- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar..bi süredir bu siteyi takip ediyorum özellikle evim güzel evim bölümündeki ev resimlerine bakıyorum..çoğunu inceledim tek tek.. ve edindiğim his şudur ki benim fikrime ktılanlar lütfen cevap yazsın yorum yapsın istiyorum.. hepsi için konuşmuyorum ama çoğu evde dikkat ettim. mobilyalar milyarlık son moda trend denilen zevkiyle döşenmiş.. tv ler üniteler halılar hep böyle çok pahalı ürünler olduğu belli..mobilyaları geçtim kullanılan aksesuarlar biblodur tablodur herneyse işte o kadar pahalı ve ihtişamlı ki insan değil kullanmaya dokunmaya kıyamaz.. mutfak mesela..ne kadar detaya inilmiş ayrıntılara takılıp kalınmış.. mutfaktaki en basit bi malzeme bile hep marka.. tezgah üzerine koydukları an basit kavanoz bile bilmem şu markaymış.. yeni gelinler olsun evlenecekler olsun paylaşılan resimlere bakıyorum hele o çeyizdeki malzemeler iğnesinden ipliğine kadar rendesinden limon sıkacağına kadar hepsi hepsi pahalı gösteriişli ürünler.. ya arkadaşlar durumum iyi zenginim diye bu kadar israfcı olmamız doğrumu sizce.. o eşyaların binde birini bile alamayacak durumda olan insanlar var takdir edersiniz ki.. elbette herkes herşeyi güzel olsun beğenilsin dikkat çeksin ister ama incecik detayları bile pahalı olsun kaliteli olsun mantığında olmayalım lütfen.. nitekim örneğin mutfakta kullanılacak bir bulaşık leğeninin en pahalı marka olması ne yazar milyoncudan alınmış bi kaç liralık olanlardan olsa ne yazar.. allah hepimize akıl fikir versin.. kendimide katıyorum arkadaşlar.. suçlama olarak algılamayın sadece bi yorum bu..herkese saygım sonsuz..
Son düzenleme: