bu ev benim mii?

bilgisayar konusunda bende topic sahibiyle hemfikirim, benim esim tv seyretmez pc de daha çok vakit geçirir ve biz onu ayri bi odaya koydugumuzdan beri , beraber vakit geçirdigimiz aksamlar bitti , ayni evde yuzunu goremez oldum :) o yuzden pc salonda hos durmasada guncel hayatta daha pratik olucakdir. bence pc yi salondan eksik etme pisman olabilirsin arkadasim :)

herşey güzel. ama o mutfaktaki sarı peçeteler ve buzdolabı örtüsü kalksın kalmadı öyle şeyler bence daha modern olur onlarsız

bilgisayar konusunda bende topic sahibiyle hemfikirim, benim esim tv seyretmez pc de daha çok vakit geçirir ve biz onu ayri bi odaya koydugumuzdan beri , beraber vakit geçirdigimiz aksamlar bitti , ayni evde yuzunu goremez oldum :) o yuzden pc salonda hos durmasada guncel hayatta daha pratik olucakdir. bence pc yi salondan eksik etme pisman olabilirsin arkadasim :)
bende önce evimde rahatlıktan yanayım aynı anda hem tv hemde pc den faydalanabilmemiz lazım ayrıca dediğin gibi ayrı ayrı odalarda oturmak istemiyorum.böyle bizim için gayet kullanışlı oldu.teşekkürler yorumun için..
allah mesut etsin sıcak bir yuva
teşekkür ederim canım
Huzurla, mutlulukla oturun.
çok sağol canım
herşey güzel. ama o mutfaktaki sarı peçeteler ve buzdolabı örtüsü kalksın kalmadı öyle şeyler bence daha modern olur onlarsız

yeni gelin evi malum öncelikle örtmek istedim sonra nasıl olsa kaldırıcam.teşekkürler canım

attachment.php

Bu odaya bayıldım :52:

bu oda takımın aynısı war bende halısıyla takım hemde cok begenerek almıstık ama kullanmak nasıp olmadı :(

Mutfaktaki halınızı ve ufak dolap çok şeker. Ama her yerden örtü sarkıtmanıza gerek yoktu. Demode artık. Mutfak dolaplarındaki sarkan örtüleri, koltuklardaki örtüleri falan komple kaldırın bence. Çünkü iki koltuk takımınız da çok güzel ve modern. Örtülerle kötü gözüküyor. Salondaki çalışma masasını da kaldırsanız ya... Salon çok güzel. Laptop alsanız o kalabalıkta kurtulursunuz.

canım güle güle otur evinde herşeyin çok güzel bir ömür ağız tadıyla oturun inşallah canım antrendeki ilk girişte ayakkabılık dikkatimi çekti içine ev terliği koymuşsunya pofuduklu işte onu nerden ve ne kadara aldın bende böyle bişe istiyorumda cevaplarsan sevinirimm

canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin holdaki halını çok beğendim nerden aldın acaba? ve fiyatı ne kadar?

canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin holdaki halını çok beğendim nerden aldın acaba? ve fiyatı ne kadar?

Mutfaktaki halınızı ve ufak dolap çok şeker. Ama her yerden örtü sarkıtmanıza gerek yoktu. Demode artık. Mutfak dolaplarındaki sarkan örtüleri, koltuklardaki örtüleri falan komple kaldırın bence. Çünkü iki koltuk takımınız da çok güzel ve modern. Örtülerle kötü gözüküyor. Salondaki çalışma masasını da kaldırsanız ya... Salon çok güzel. Laptop alsanız o kalabalıkta kurtulursunuz.
yorumun için sağol canım o örtüler kalktı çoktan ama daha laptop almadık masamız duruyo hala
canım güle güle otur evinde herşeyin çok güzel bir ömür ağız tadıyla oturun inşallah canım antrendeki ilk girişte ayakkabılık dikkatimi çekti içine ev terliği koymuşsunya pofuduklu işte onu nerden ve ne kadara aldın bende böyle bişe istiyorumda cevaplarsan sevinirimm
amin canım sağol o ayakkabılığı eşim işyerinden getirdi bir markette çalışıyor ordaki standlardan biri.
fazlasıyla renki bi ev..güle güle oturun
teşekkür ederim canım

çok sağol canım halıların hepsi kaşmirden ama fiyatını bilmiyorum hepsini bir almıştık.

herşey güzel ama mutfak dışında sarılar çok boğmuş keşke krem tonları aralarda sarı olan bir perde ve masa örtüsü tercih etseydin sanki daha güzel olurdu

fazla renklı ve karmsık buldum uyum yok yani
teşekkürler yorum için evet sanırım renkleri seviyorum
cok güzel evin cok begendim canim Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin :16:
çok teşekkürler
herşey güzel ama mutfak dışında sarılar çok boğmuş keşke krem tonları aralarda sarı olan bir perde ve masa örtüsü tercih etseydin sanki daha güzel olurdu
bencede sarılar fazla geldi eh malum çeyiz işte yapmışız.şimdi örtmüyorum teşekkürler
güle güle oturun. ancak; bu ev yeni yerleştirdiğinizde böyle dağınıksa ilerde nasıl olur acaba

yerleştirirken bi yandan da dağıtmışız demek ki :D şimdide fena sayılmam o konu da :) teşekkürler

Back
X