bu odaya tv koysaydınız daha hoş olurdu bence.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.mis gibi ev güle güle oturun mutluluklaa inşallallahh![]()
Bu odaya bayıldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu odaya tv koysaydınız daha hoş olurdu bence.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.mis gibi ev güle güle oturun mutluluklaa inşallallahh![]()
Bu odaya bayıldım![]()
![]()
Bu odaya bayıldım![]()
sağol canım aminnOh beee , sonunda renkli bir evAllah ağzınızın tadını bozmasın ,
Mutluluklar![]()
teşekkür ederim canımmRenkler cıvıl cıvıl...
Güle güle oturmanız dileğiyle...
çok sağol canımgüle güle oturun canım herşey güzell...
sağol canım seviyorum renkliicanım evin cok renkli .... güzel günlerde oturun insaallah.....
amin canım ne güzel söylemişsin sevgiyle kurulmuş die.en önemlisi de bu güzel çirkin farketmez.allah herkesi böyle evlerde mutlu mesut yaşatsınnallah mutlulukla oturmak nasip etsin, sevgiyle kurulmuş bir ev daha![]()
öncelikle çok teşekkür ederim.dağınıklık konusunda haklısın biraz tembelim galiba ama alışıcam inşallah çünkü artık benden başka toplayacak biri yok :) inşallah yaşadıkça bi düzene sokucam canımcnm herşeyden önce allah mesut etsin. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama senin ev,n benim tarzıma uygun değil belkide o yüzden pek beğenemedim. mesela çok sarı renk var mutfakta yatak odasında. gözü çok yoruyo. rengarenk olması pek hoşuma gitmedi. bide masalrın üstü evin geneli pek dağınık gelsi gözüme. belki daha eşyaları yerleştiremdin o yüzdendir. am dağınık olacak gibisin. az ve öz eşya kullanmanı tavsiye ederim. mutfağın tıkış tıkış görünüyo. benden tavsiye derli toplu olman işini kolaylaştırı. annemin bir sözü var vucudunu temiz tut ecelin gelir evini temiz tut misafirin gelir öptüm cnm![]()
amin canım sağolGule gule oturmak nasip etsin rabbim....
teşekkürler canım aminngüzelmiş evin güle güle otur....canım mutlu ve mesut..........
çok teşekkürler canımgüle güle sağlık ve mutlulukla oturun
sağol canım beğenmene sevindimgüle güle otur çok güzel
aminnn canım ne güzel bi dilek bu :) evet seviyorum bu koltukları kışın inşallah bu oda da oturucam..canım güle güle otur evin çok şık... pembe kanepelerin benimkilerin tıpkısı 4 yıl sonra hala tercih edildiğini görmek güzel :)) tabii benimkilerin üzerinden bir bebiş geçti :)) inşallah senin kanepenin üzerinden de bebişlerin geçer bol bol kirletir![]()
küçük bi tv miz vardı canım onuda mecbur salona koyduk.ama yeni tv aldık inş o odaya da koyucam artık.tşk ederimmbu odaya tv koysaydınız daha hoş olurdu bence.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.mis gibi ev güle güle oturun mutluluklaa inşallallahh![]()
sağol canımm aminn.tüm güzel dileklerin için teşekkürlerrÇok güzellllllllllllllllllllllllllll,,,Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsinn. Kahkahalar eksik olmasın,bebiş sesleriyle uyanasınız İnşallah:)))) Mutluluklar diliyorum ev çok başarılıı....
teşekkürler canımmsarı sarı pek güsel duruyo mutfak ağız tadıyla ii günlerde oturun insallah
sağol canım izmir doğrucan mobilyadan aldımbunları nerden aldın canım? gerçekten harikaaaa...
sağol canım bende beğeniyorum onlarııOzellikle cok begendiklerim; mutfaktaki hali ve salondaki koltuk takimin oldu.. Gule gule oturun.
teşekkürler canımmhayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
evet canım haklısın mutfak biraz öyle oldu zamanla düzene sokucam artık.teşekkürlerryatak odası mobilyarın çok güzel salon koltukların halıların hepsini beyendimde sanki mutfak biraz göz yoruyo kalabalık mangonun üzeri tabiki bu benim fikrim mutfak dışında beyendim cnm Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... (amin)
teşekkür ederim canımmmutlu mesut oturun inşşşş
Herşey çok güzel, pırıl pırıl....
mobilya mağazası gibi tek düze değil, kendine özgü, yaşayan, cıvıl cıvıl bir ev.....
sağlıkla kullanın, mutluluk,huzur dolu günlerde oturun inşaAllah....
çok teşekkürler canımmutlulukla oturun çok şirin olmuş evinz:)
sağol canım bende severek aldımgüle güle oturun canım. mutfak halına bayıldım. tam benlik cıvıl cıvıl.
teşekkür ederim canım.aslında kasten sarı almamıştım öyle denk geldi ama severim sarıyı da.güle güle ağız tadıyla oturun.birşey dikkatimi çekti sanırım sarı rengi çok seviyorsunuz.her köşede sarının tonları gözüme çarptı![]()
Hayırlu uğurlu olsun . Mutluluklar dilerim . Maşallah eviniz çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
eşyalar tek tek güzel fakat kombinlerin çok göz yorucu her eşya diğerinin önüne geçiyor bari halıların sade olsaydı özellikle mutfağın çok karmaşık geldi bana.. ama tabi zevk meselesi siz böyle beğeniyorsunuz sanırım
çok güzel bir evin var özellıkle salona ve oturma odasına hayran kaldım yatak odası da cok hoş ama mutfak için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ..perdelerın peçetelerın rengi halının ve mutfak masasınınr engi çok acayip olmuş oraya da kahve krem tonlarında mutfak msası perde ve krem peçeteler tercih etseydin daha iyi olacakmış cnm bir de mutfak neden bu kdr cok kalabalık çk göz yoruyor...