Bu ev beni delirtecek :(

Onun adı apoksi

O kadar güzel anlatmışsınız ki bayıldım, özellikle kasalardan koltuk yapma olayı inanılmaz havalı. Kardeşime söyledim o da çok heveslendi, umarım biz de yapabiliriz. Yaparsak burada paylaşırım. :)

O kadar güzel anlatmışsınız ki bayıldım, özellikle kasalardan koltuk yapma olayı inanılmaz havalı. Kardeşime söyledim o da çok heveslendi, umarım biz de yapabiliriz. Yaparsak burada paylaşırım. :)
Bence çok şık duruyor, şimdi değil ama ilkbahar gibi ben de evde ufak tefek dokunuşlar yapmak istiyorum, tembellik etmezsem paletlerden koltuk da yapmak var aklımda, mesela her renk ve desenle uyumlu bir renge boyanabilir o kasalar, değiştirmelik 2 farklı minder diktirilebilir, sıkıldıkça değiştirilir, bu kasalardan isterseniz orta sehpada yapabiliyorsunuz, tahta domates sebze kasaları vardır ya, işte bunlardan bulup istediğiniz renklerde boyayabilir, nalburlarda metreyle satılan halat iplerden de faydalanabilirsiniz, kitaplık yapabilir, bir kaçını üst üste monte edip koltukların yanında çiçeklerinizi veya ıvır zıvırlarınızı koyabilirsiniz.

Yine boyutunu kendi belirleyeceğiniz enli bir tahta veya uzunca bir odun parçası bile olabilir, kalın halat ipler ve biraz boya yardımıyla avize bile yapabilirsiniz.

Şaka gibi ama evde biraz da eliniz yatkınsa yapabileceğiniz ve rahatça bulabileceğiniz bu malzemelerin yapılıp satılan halleri dünya para.

Kütükleri boyayıp aksesuar yapabilirsiniz, araba lastiklerinin üstüne cam kestirip lastikleri rengarenk boyayarak sehpalar yapabilirsiniz.
Su kabaklarını oyup gece lambası lambader yapabilirsiniz, diyorum ya sizin hayal gücünüze kalmış :)

Taksitle yeni koltuk takımı al. O bitince yine taksitle halı ve perde al.
Yavaş yavak değiştirmiş olursun.
Fayansları da ne yapabilirsin fikrim yok :)

Konu sahibesi evin rüyalarıma girdi, bordo renkli tek ayağı tahtadan kumaşı yırtık televizyonun tam karşısında sağ tarafı duvara dayanmış eski bir kanepe.

Ben 8 yıllık evliyim ikinci koltuk takımım şuan
İlki kahve ve kremdi hem içimi bunaltıyor hemde aşırı ağır bir mobilyaydı .
Bende evi sık sık değiştirdiğim için olmuyordu
Sonra eşim bu yıl yine kahve bir koltuk takımı aldı
Bu daha modern ve hafif ana yine iç bunaltıcı ve kahveydi .
Bu çocuk oluncada değiştiricem diye umuyorum
Gözüm köşe takımında
Oldum olası bembeyaz , kar gibi katalok gibi evlere aşığım

Mutfağı niye sen yaptırdın witch?
Ev sahibi ödemiyor mu? Yada kiradan kesmediniz mi?
Fayanslarıda kes kiradan yaptır.
Olmadı folyo al kapla.
Halılara örtü al yada evin sıcaksa komple kaldır. Ben 2 senedir sermiyorum halı. Kaldır indir,yıkat sinir oldum kaldırdım. Şimdi rahatım valla süpür sil. Birşey mi döküldü sil geç mis gibi.
Dolap kapaklarını yaptırabilirsin aslında çok birşey tutmaz.
Ama tabi teker teker yapmak lazim. Birden bütçe dayanmaz.
Bende evimi sevmiyorum. Eşyalarım 7 senelik. Zevkime göre aldım,yaptırdım herşeyi ama çok dağınık bir planı var evin,haliyle darmadağınık duruyor.
Eski de bina.
Taşınma durumumuz var,o zamana kadar bir çöpü bile değistirmeyi düşünmüyorum. Hatta bebeğe oda bile yapmayacağım 2 sene. Taşınırsak yapacağım.
Seni bu anlamda anliyorum. Ben ferah derli toplu bir ev istiyorum. Birde deposu olsun istiyorum muhakkak. Evdeki bütün fazlalıkları doldurabileceğim. Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…