Bu ev beni delirtecek :(

Selam .
12 yıl oldu evleneli ,kazandığımı yediğim ve aptal gibi ilerisini düşünmediğim için,çeşme hep akar sandığım için eve pek önem vermedim şimdiye kadar ..
Eşyalarım kaliteli orda bi sorun yok ama artık eskidi ..
Iki yıl kadar başka yerde yaşadığım için eşim ben yokken 3 lü koltukta yatmış adam 113 kilo
Bak gördün mü 12 yıllık evlisin kendine aptal diyorsun ilerisini dusunmedigin için. Demek ki kabul ediyorsun . Seni gözüme kestirdim . Açtığım son konuya herkes yapici yorum yaparken sen haset fesat yorum yaptın. Sen kimsin ki bana öyle sözler sarf ediyorsun şimdiye kadar ne sıkıntılar çektik haberin var mı ki ??? Kredi borcumuz olduğu için korunduk bilerek çocuk yapmadık Allah herşeyi kararlaştirdi ve bize bir evlat verdi. Ben çocuğum yokken elalemin çocuklarını uzaktan uzağa seviyordum yakınlarına gidemiyordum anneleri sevdirmez belki diye. Hazır borcumuz da yokken Allah bize evlat nasip etti çok şükürler olsun ki. Sen kalkmış 30 kişinin arasından en fesat yorumu yazıp benim sinirlerimi hoplatiyorsun. Bence içindeki fesatligi at. Suriyelilere olsa YAZİK cekersin ama. Bir daha da konularıma yorum yazarken lütfen iyi düşün. Banlanirsin yoksa. Witch . Bak gördün mü insanın hayatına herşey geliyormuş. Teyzem de bebeği doğduğunda çok aç kalmış çok sıkıntı çekmiş ama şimdi kendi evinde oturuyor oğlu çalışıp ona maasini veriyor. Moral bozmaya birebirsiniz.
Sende geleceğini hiç dusunmemissin şimdi ev derdine dusmussun. Ev sahibinin evini her yeri fayans yaptığından şikayet ediuorsun. Madem bana akıl vereck kadar akıllısın bende senin maddi durumunu ne yaşadığını hiç bilmeden yorum yazayım o zaman . Uzaktan davulun sekukulaga hoş gelirmis

Selam .
12 yıl oldu evleneli ,kazandığımı yediğim ve aptal gibi ilerisini düşünmediğim için,çeşme hep akar sandığım için eve pek önem vermedim şimdiye kadar ..
Eşyalarım kaliteli orda bi sorun yok ama artık eskidi ..
Iki yıl kadar başka yerde yaşadığım için eşim ben yokken 3 lü koltukta yatmış adam 113 kilo koltukta ne yay kalmış ne sünger..
Otururken kıçımıza batıyo tahtası :işsiz:
Eskiden afilli kavgalarımız olurdu o kavgaların birinde herkul kuvvetindeki es kişisi gardrop kapaklarını kırdı :KK14:
Artizlik yapıp alırım yenisini yeeeaahh dedi tabii ki .ok aldı :tokat:
Gardrop kapagi kırık anlayacağınız 3 kapağı :silah:
Yatak odası için yollukları annemden getirmiştim perdem mor ,yolluklar kirmizi,dolap krem rengi ,battaniye pembe kafayı yicem oturup :ruh:
Salon halılarım açık renk üstünü örtecem derken biri anya biri konya birebir değil deli evi gibi :KK43:
Geldik mutfağa evim benden 2 yaş büyük beyaz ve mor dolap yaptırdım para bitti fayanslar mavili beyazlı kaldı :lülülü:
Ev sahibi olacak gözü kör olasıca tavana kadar fayans yaptırmış :KK14:
Yerler mozaik yapıştırmalı kağıt aldim onlarda kahverengi
Yaaaaaaa ben deliricem gerçekten :olamaz:
Soru basit
Ne yapicam ben ?
Hepsini değiştirsem en az 40 bin gider
Sorun bakalim para var mı?
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Bak gördün mü 12 yıllık evlisin kendine aptal diyorsun ilerisini dusunmedigin için. Demek ki kabul ediyorsun . Seni gözüme kestirdim . Açtığım son konuya herkes yapici yorum yaparken sen haset fesat yorum yaptın. Sen kimsin ki bana öyle sözler sarf ediyorsun şimdiye kadar ne sıkıntılar çektik haberin var mı ki ??? Kredi borcumuz olduğu için korunduk bilerek çocuk yapmadık Allah herşeyi kararlaştirdi ve bize bir evlat verdi. Ben çocuğum yokken elalemin çocuklarını uzaktan uzağa seviyordum yakınlarına gidemiyordum anneleri sevdirmez belki diye. Hazır borcumuz da yokken Allah bize evlat nasip etti çok şükürler olsun ki. Sen kalkmış 30 kişinin arasından en fesat yorumu yazıp benim sinirlerimi hoplatiyorsun. Bence içindeki fesatligi at. Suriyelilere olsa YAZİK cekersin ama. Bir daha da konularıma yorum yazarken lütfen iyi düşün. Banlanirsin yoksa. Witch . Bak gördün mü insanın hayatına herşey geliyormuş. Teyzem de bebeği doğduğunda çok aç kalmış çok sıkıntı çekmiş ama şimdi kendi evinde oturuyor oğlu çalışıp ona maasini veriyor. Moral bozmaya birebirsiniz.
Sende geleceğini hiç dusunmemissin şimdi ev derdine dusmussun. Ev sahibinin evini her yeri fayans yaptığından şikayet ediuorsun. Madem bana akıl vereck kadar akıllısın bende senin maddi durumunu ne yaşadığını hiç bilmeden yorum yazayım o zaman . Uzaktan davulun sekukulaga hoş gelirmis[/QUOTE]

Sende geleceğini hiç dusunmemissin şimdi ev derdine dusmussun. Ev sahibinin evini her yeri fayans yaptığından şikayet ediuorsun. Madem bana akıl vereck kadar akıllısın bende senin maddi durumunu ne yaşadığını hiç bilmeden yorum yazayım o zaman . Uzaktan davulun sekukulaga hoş gelirmis
[/QUOTE]

Benimki eşya derdi bugün fırlatır atar yenisini alırım sen çocuk yetistireceksin !!!
Benim kimseye sorumluluğum yok ..
Sen bir insana karşı sorumlusun onu dünyaya getirdigin için..
Laf sokmaya çalışmışsın da olmamış gene ...
Fikrim aynı yani değişmedi ;)

Benimki eşya derdi bugün fırlatır atar yenisini alırım sen çocuk yetistireceksin !!!
Benim kimseye sorumluluğum yok ..
Sen bir insana karşı sorumlusun onu dünyaya getirdigin için..
Laf sokmaya çalışmışsın da olmamış gene ...
Fikrim aynı yani değişmedi :KK66:[/QUOTE]

Allah'ım a şükür bize aylar sonra evlat sevgisini tattirdı. Sukredebiliyorsam istenilen bir cocukmus. Kimseye laf dusmez burada .
Biz Suriyeliler gibi çatır çatır doğurup sokağa salmiyoruz.
Cevap yazmana gerek yok.

Back
X