Bu duşakabinden yaptırıyorum, nasıl sizce?

annemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
31
10
Duşakabin denmiyor gerçi sanırım ama, kısacası fotoğrafta gördüğünüz cam duş alanından yaptırıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Adsız.png

Goruntu olarak çok şık ama temizliğiyle başa çıkabiliceksen yaptr. Cam olduğu için her kullanımda leke bırakıcaktr muhtemelen.

Yaptırıyorum derken yaptıracağım mı demek istediniz? O zaman fikrim şu ki düz camlı kabinlerin temizliği sıkıntılı oluyormuş. Yok eğer yaptırmaya başladıysanız keşke sormasaydınuz her kafadan bir ses çıkar gönlünüz geçer şimdi :)

Hayırlı olsun bu arada

Goruntu olarak çok şık ama temizliğiyle başa çıkabiliceksen yaptr. Cam olduğu için her kullanımda leke bırakıcaktr muhtemelen.

Yaptırıyorum derken yaptıracağım mı demek istediniz? O zaman fikrim şu ki düz camlı kabinlerin temizliği sıkıntılı oluyormuş. Yok eğer yaptırmaya başladıysanız keşke sormasaydınuz her kafadan bir ses çıkar gönlünüz geçer şimdi :)

Hayırlı olsun bu arada

Gayet şık,temizliği de gayet rahat,normal cam siler gibi silmeniz gerekiyor.

Teşekkürler hepinize. Temizliği çok sıkıntı olacağını sanmam, "sensenn" hanımın da dediği gibi normal cam siler gibi silinir. Ki çek çek tarzı şeyler oluyor onlarla bile temizlenir.

Biraz maliyetli bir şey ama böyle güzel bir şey için paraya kıymak gerekiyor, 1 kere yaptıracağız zaten sonuçta :)

Teşekkürler hepinize. Temizliği çok sıkıntı olacağını sanmam, "sensenn" hanımın da dediği gibi normal cam siler gibi silinir. Ki çek çek tarzı şeyler oluyor onlarla bile temizlenir.

Biraz maliyetli bir şey ama böyle güzel bir şey için paraya kıymak gerekiyor, 1 kere yaptıracağız zaten sonuçta :)
Sabun lekesi yağmur lekesine benzemez ama canım :) ama güzel şimdi Allah için güle güle kullan

Cam duşakabin kullanan biri olarak yazıyorum, kullanımı temizlik açısından çok sıkıntılı.. İstediğin kadar sil , damla lekeleri çıkmayacak. Keşke mika tercih etseymişsiniz.

Cam duşakabin kullanan biri olarak yazıyorum, kullanımı temizlik açısından çok sıkıntılı.. İstediğin kadar sil , damla lekeleri çıkmayacak. Keşke mika tercih etseymişsiniz.

Bu ürünü kullanırsanız hiçbir leke problemiyle uğraşmazsınız. http://www.hepsiburada.com/rain-x-cam-yagmur-kaydirici-473-ml-pm-otrain01073

İstediğin kadar sil, damla lekeleri çıkmayacak cümleniz biraz komik olmuş ama kötü bir niyetiniz olduğunu zanetmiyorum bunu yazarken :)

Çok şık ve güzel temizliği o kadar problem olacağını düşünmüyorum.

Güzel bence şu köpük temizleyiciyi (cillit bang) sıkıyorum ovuyorum ve su tutup çıkıyorum... Kuruduğunda hiç leke kalmıyor benim. Benimde düz ama cam değil, fark olacağını sanmam

Temizliği halledilir o sorun değil de ben olsam yaptırmam rahat rahat keselenemem yahu bunun içinde :KK70:

Beğendiyseniz çekçek kullanırsınız her duştan sonra bir de cillit bang iyi temizliyor duşakabini.

cam bana çok tehlikeli geliyor..ki kullanan arkadaşlarım var hiçbir zaman ilk günkü gibi tertemiz olmuyor..

Görüntü olarak çok güzel.
Ama bana göre önemli olan kullanım rahatlığı ve temizlik.
O açıdan düz cam tercih etmezdim.

X