- 3 Haziran 2023
- 1.271
- 5.079
- 78
- 25
- Konu Sahibi falwlessone1
-
5 şubatta 3.randevum var aynı doktora bakalım ne dicek.Ben size tembelsiniz demeyeceğim çünkü bipolarım diyorsunuz. Bipolar hastaları uçlarda yaşıyorlar. Çalıştığı zaman 18 saat ders çalışan bir arkadaşım vardı o kadar çalışıyordu ki burnu kanardı,manik dönemde de tam tersi yataktan çıkmıyor sadece hazır çorba,hazır kahve içerek besleniyordu. Konu tembellik değil. Bipolar,borderline gibi çeşitli psikolojik hastalıklar insanları ya karınca ya ağustos böceği yapar. Örneğin Cemre Demirel diye bir yayıncı var. İyi bir üniversite okumuş,kitapları var,tez yazıyor ama adam evden çıkamıyor. En sonunda akıl hastanesine yatacağını duyurdu. İlaç desteği artı terapi almanız gerek. Siz de bunları biliyorsunuzdur zaten. Buradaki tavsiyeler sizde işe yaramaz.
Bu gittiğiniz son proftan tedavi alıyor musunuz ? Hastalık zor kabul ediyorum. Ama tedavi görüyorsanız siz de çabalamalısınız.Cok doktor değiştirdim en sonki profa yaklaşık 3 ay önce gitmistim.
Taniyi 2021 de aldım ama emin olamiyordum
Kesinlikle zor bir hastalık şu an iyi gunlerimdeyim.
Çok güzel söylüyorsunuz da bu hastalık o kadar bur yük ki benim için hayattan zevk alamıyorum bu yüzden hiçbir şey benim için odul değeri taşımıyor,iyi bir üniversite gibi.
Dunya nimetlerinden soğumuş gibiyim.
Benim elinden gelen ilaçlarımı düzenli bir şekilde kullanmak.Bu gittiğiniz son proftan tedavi alıyor musunuz ? Hastalık zor kabul ediyorum. Ama tedavi görüyorsanız siz de çabalamalısınız.
Elinizdeki olan imkanlar bir gün elinizden giderse anlarsınız iyi bir üniversitenin nasıl bir ödül olduğunu...
Yukarıda bir arkadaş yazmış. Takıntıların farklı boyutları oluyor. Sizinki dini sanırım.
Benim kardeşimde de benzer durumlar mevcut.
Sonu iyiye gitmiyor kendisinin. O tedaviyi reddetti çünkü.
Tedavinizi alacaksınız , ilaç veriyorlarsa kullanacaksınız. Siz de çabalayacaksınız. Her gün masanın başına geçip çalışacaksınız mesela. Kazanacaksınız üniversiteyi sonra her gün derse gideceksiniz mesela.
Teshisli Bipolar olabilir mesela
Ben uzman değilim sadece çevremdeki insanları çok gözlemliyorum ve değişik bir şeyler görünce araştırıyorum. Olabilir en iyisini uzman söyler size. Sanırım atak dönemlerinde böyle takıntılar olurmuş diye duymuştum. İlaç kullanıyor musunuz?Yani bu durumum bir takinti olabilir mi?
Etki etmiyorlar mı ? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?Benim elinden gelen ilaçlarımı düzenli bir şekilde kullanmak.
Anlaticam çaresizlikten hep bunlarİyi de bunu sihirli küreden göremeyeceğime göre nereden bilebilirm ztn sizin böyle bir forumda bu kdr ciddi bir durumda cevap aramanız her cevaba açık olmanız demektir
Bipolar yanında bunuda doktorunuza anlatın burda konu açmanız çok mantıklı degil
Şu an lithuril,aripa ve gyrex kullaniyorumBen uzman değilim sadece çevremdeki insanları çok gözlemliyorum ve değişik bir şeyler görünce araştırıyorum. Olabilir en iyisini uzman söyler size. Sanırım atak dönemlerinde böyle takıntılar olurmuş diye duymuştum. İlaç kullanıyor musunuz?
3 aydır kullaniyorumEtki etmiyorlar mı ? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?
Kullandığınız zaman çok kısa değilse ve ruh halinizde hiçbir değişiklik olmuyorsa normal değil bu durum.
Geçmiş olsun tedavinizi güzel bir şekilde olmaya bakın. Dünya nimetleri de çok güzel. Ahiret yanında dünyaya da bir fayda sağlayın. Sizin yerinizde olsam ahiretime de iyi gelir diye yardım kuruluşlarında gönüllü olurdum. Kafanız da dağılırdı.Şu an lithuril,aripa ve gyrex kullaniyorum
Kök cakra çalışın. Durum normal değil . Dünyaya gonderildigimize göre demekki biraz dünyalık da olmamız lazım. Ruhlar aleminde yaşamıyoruzDunya sevgim neredeyse hiç yok ve dünya işlerine hiç vakit ayıramıyorum.Bu durumun nedeni nedir?
Hedef oluşturup pesinden gitmeye çok uzağım
2021de teşhis kondu dediniz,3 aydır ilaç kullanıyorum diyorsunuz ondan öncesinde nasıl bir tedavi oldunuz?3 aydır kullaniyorum
Hem dünya hem ahiret birbirine uyumlu olmalı ama ben sakınca görmedim dünya işlerin berbat durumda değilse sıkıntı yok bence zaten ibadet etmek için yaratıldıık Allah'ı anmak için yaratildik ama dünya işlerini de fazla aksatmadanGünde 10 is yapıyorsam en az 7-8i ahiret icin
Dalga gecmıyorum ben hanımlar5 vakit namazını düzenli kılmaya çalışıyorum, ve zikir cekiyorum
Her şeye bahane bulmasan mı?Çok memnun değilim bu durumdan ayrıca bipolar hastasıyım ve ders calisamamamin nedeninin bipolar olduğunu söyledi profesor
Geçmiş olsun tedavinizi güzel bir şekilde olmaya bakın. Dünya nimetleri de çok güzel. Ahiret yanında dünyaya da bir fayda sağlayın. Sizin yerinizde olsam ahiretime de iyi gelir diye yardım kuruluşlarında gönüllü olurdum. Kafanız da dağılırdı.
Ben cennet vaadinde %100 eminim.din düşmanlığı olarak algılamayın ama yazdıklarımı lütfen dikkatli ve önyargısız olarak okyun.
13.8 milyar yaşında 93 milyar ısık yılı genişliğinde aklımızın asla alamayacağı devasa büyüklükte bir evrende 4.5 milyarlık dünyada yaklaşık 300bın yıldır gezinen ve varlığının farkında olan bir türün bireyisiniz. kanınızdakı her bir alyuvardaki hemoglobini oluşturan demir bundan milyarlarca yıl öbnce bir süpernovada açığa çıktı. vucudunuzdaki her bir su damlası milyarlara yıl önce göktaşlarıyla dunyaya geldi ve kımbılır hangi dinozor içmişti.
ortalama 300 bın sperm arasından sşizin kombinasyonunuzu oluşturacak sperm yumurtayla birleşti. yani sırf siz varoldugunuz için 299bin 999 insan varolamadı.
bu koskoca evrende bir insan olarak varolabilme ıhtımalını hesaplayabilirsek 0, milyonlarca basamak olurdu.
bu dunyada varolmak bu kadar olasılıksız bir durumken nasıl oluyor da dusunen ınsan bunun hakkında biraz dusunemıyoır burada varolmanın kıymetını bılemıyor ve en guzel şekılde yasamaya cslışmıyorken varlığından kımsenın emın olmadığı bir cennet vaadi için uğrasıyorsunuz?
kesinlikle din düşmanı değilim din en buyuk ıhtıyaclarımızdan bırıdır. kötü dürümlarda sığınacak bir tanrı büyük bir ihtıyactır. ınanma ısteği doğamızda var. ben her gün dua eden Allahla konusan tefekkur halınde biriyim ama bu dunyanın da çok kıymetlı oldugunu bilmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?