• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumun nedeni nedir sizce

Dunya sevgim neredeyse hiç yok ve dünya işlerine hiç vakit ayıramıyorum.Bu durumun nedeni nedir?
Hedef oluşturup pesinden gitmeye çok uzağım
E ahiret işlerine vakıt ayırabılıyor musunuz peki.
O da mı yok?

Okuyor musun çalışıyor musun ? Okuyorsan okulu , dersleri takip etmen gerek.
Çalışıyorsan her gün kalkıp işe gideceksin.
Bunları mı yaparken zorlanıyorsun mesela ?
Evet ders çalışamıyorum mesela ve nedeni bipolarmis öyle söyledi profseor

Kendi işlerinizi kendiniz halledip kimseye yük olmuyorsanız problem yok..

Bunalımda falan mısınız acaba, yada tembel?
Gittiğim bütün psikiyatristler çalışkan biri olduğumu söylüyor ama kağıt üzerinde icraat yok.Asla tembel değilim bipolar yüzünden ders calisamiyormusum mesela ondan dolayı olabilir bu hayat enerjisi dusuklugum

Evet ders çalışamıyorum mesela ve nedeni bipolarmis öyle söyledi profseor
Ne zaman tanı aldınız ?
Tedavi görüyor musunuz ?
Eminim zor bir hastalık olduğundan ama ömrünüzü , en verimli yıllarınızı boşa harcamayın , kendi hayatınız için siz çabalayacaksınız başkaları değil.

Ne zaman tanı aldınız ?
Tedavi görüyor musunuz ?
Eminim zor bir hastalık olduğundan ama ömrünüzü , en verimli yıllarınızı boşa harcamayın , kendi hayatınız için siz çabalayacaksınız başkaları değil.
Cok doktor değiştirdim en sonki profa yaklaşık 3 ay önce gitmistim.
Taniyi 2021 de aldım ama emin olamiyordum
Kesinlikle zor bir hastalık şu an iyi gunlerimdeyim.
Çok güzel söylüyorsunuz da bu hastalık o kadar bur yük ki benim için hayattan zevk alamıyorum bu yüzden hiçbir şey benim için odul değeri taşımıyor,iyi bir üniversite gibi.
Dunya nimetlerinden soğumuş gibiyim.

Kesinlikle korkutulmadim,asla degilim,annem tarafından yerilme var
Benim bir tanıdığım da annesi tarafıldan hep yerilmiş olarak büyüdü. Evden çıkmaz, hep ahiret hayatı, namaz ibadetler vs ömrünü geçirir. Ona hep dünyada insanlığa da faydalı olması gerektiğini, dünya nimetlerinden de tatması gerektiğini söyleriz ama hep dine sığınır. Kimseye gitmez vs.
O yüzden sordum. Sanırım önce onu aşmalısınız. Bipolar da varmış takıntınız bu yönde nüksediyor sanırım.

Gittiğim bütün psikiyatristler çalışkan biri olduğumu söylüyor ama kağıt üzerinde icraat yok.Asla tembel değilim bipolar yüzünden ders calisamiyormusum mesela ondan dolayı olabilir bu hayat enerjisi dusuklugum
Anladım, Allah kolaylık versin, bi şeyler üretmenin veya enerji toplamanın bi yolu vardır belki, uzman kişilerden destek alabilirsiniz :)

Benim bir tanıdığım da annesi tarafıldan hep yerilmiş olarak büyüdü. Evden çıkmaz, hep ahiret hayatı, namaz ibadetler vs ömrünü geçirir. Ona hep dünyada insanlığa da faydalı olması gerektiğini, dünya nimetlerinden de tatması gerektiğini söyleriz ama hep dine sığınır. Kimseye gitmez vs.
O yüzden sordum. Sanırım önce onu aşmalısınız. Bipolar da varmış takıntınız bu yönde nüksediyor sanırım.
Yani bu durumum bir takinti olabilir mi?

Back