- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
Dunya sevgim neredeyse hiç yok ve dünya işlerine hiç vakit ayıramıyorum.Bu durumun nedeni nedir?
Hedef oluşturup pesinden gitmeye çok uzağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ahiret işlerine vakıt ayırabılıyor musunuz peki.Dunya sevgim neredeyse hiç yok ve dünya işlerine hiç vakit ayıramıyorum.Bu durumun nedeni nedir?
5 vakit namazını düzenli kılmaya çalışıyorum, ve zikir cekiyorumE ahiret işlerine vakıt ayırabılıyor musunuz peki.
O da mı yok?
Günde 10 is yapıyorsam en az 7-8i ahiret icin5 vakit namazını düzenli kılmaya çalışıyorum, ve zikir cekiyorum
Çok memnun değilim bu durumdan ayrıca bipolar hastasıyım ve ders calisamamamin nedeninin bipolar olduğunu söyledi profesorYani kendinizi başkalarına baktırıyorsunuz
Evet ders çalışamıyorum mesela ve nedeni bipolarmis öyle söyledi profseorOkuyor musun çalışıyor musun ? Okuyorsan okulu , dersleri takip etmen gerek.
Çalışıyorsan her gün kalkıp işe gideceksin.
Bunları mı yaparken zorlanıyorsun mesela ?
Teshisli Bipolar olabilir meselaTembellik
Bitki değilseniz başka bir açıklaması olamaz
Soracağım bir kaç soru var.Günde 10 is yapıyorsam en az 7-8i ahiret icin
Kesinlikle korkutulmadim,asla degilim,annem tarafından yerilme varSoracağım bir kaç soru var.
Ahiretle korkutuldunuz mu?
Herhangi bir cemaate bağlı mısınız?
Ve hep yerildiniz mi aileniz tarafından?
Kendi işlerinizi kendiniz halledip kimseye yük olmuyorsanız problem yok..Dunya sevgim neredeyse hiç yok ve dünya işlerine hiç vakit ayıramıyorum.Bu durumun nedeni nedir?
Gittiğim bütün psikiyatristler çalışkan biri olduğumu söylüyor ama kağıt üzerinde icraat yok.Asla tembel değilim bipolar yüzünden ders calisamiyormusum mesela ondan dolayı olabilir bu hayat enerjisi dusuklugumKendi işlerinizi kendiniz halledip kimseye yük olmuyorsanız problem yok..
Bunalımda falan mısınız acaba, yada tembel?
Ne zaman tanı aldınız ?Evet ders çalışamıyorum mesela ve nedeni bipolarmis öyle söyledi profseor
Cok doktor değiştirdim en sonki profa yaklaşık 3 ay önce gitmistim.Ne zaman tanı aldınız ?
Tedavi görüyor musunuz ?
Eminim zor bir hastalık olduğundan ama ömrünüzü , en verimli yıllarınızı boşa harcamayın , kendi hayatınız için siz çabalayacaksınız başkaları değil.
Benim bir tanıdığım da annesi tarafıldan hep yerilmiş olarak büyüdü. Evden çıkmaz, hep ahiret hayatı, namaz ibadetler vs ömrünü geçirir. Ona hep dünyada insanlığa da faydalı olması gerektiğini, dünya nimetlerinden de tatması gerektiğini söyleriz ama hep dine sığınır. Kimseye gitmez vs.Kesinlikle korkutulmadim,asla degilim,annem tarafından yerilme var
Anladım, Allah kolaylık versin, bi şeyler üretmenin veya enerji toplamanın bi yolu vardır belki, uzman kişilerden destek alabilirsiniz :)Gittiğim bütün psikiyatristler çalışkan biri olduğumu söylüyor ama kağıt üzerinde icraat yok.Asla tembel değilim bipolar yüzünden ders calisamiyormusum mesela ondan dolayı olabilir bu hayat enerjisi dusuklugum
Yani bu durumum bir takinti olabilir mi?Benim bir tanıdığım da annesi tarafıldan hep yerilmiş olarak büyüdü. Evden çıkmaz, hep ahiret hayatı, namaz ibadetler vs ömrünü geçirir. Ona hep dünyada insanlığa da faydalı olması gerektiğini, dünya nimetlerinden de tatması gerektiğini söyleriz ama hep dine sığınır. Kimseye gitmez vs.
O yüzden sordum. Sanırım önce onu aşmalısınız. Bipolar da varmış takıntınız bu yönde nüksediyor sanırım.
5 şubatta randevum var bakalım ne dicek doktorumAnladım, Allah kolaylık versin, bi şeyler üretmenin veya enerji toplamanın bi yolu vardır belki, uzman kişilerden destek alabilirsiniz :)